Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 14
adimercedes spune:
Clodute, fetele deja te-au sfatuit sa repeti analizele (scan + sange!!!) si in alta parte, la alt medic. Si musai amniocenteza. Daca vrei sa fii sigura. Si daca si amnio iese prost, inainte de a lua decizia sa pastrezi copilul ar fi bine sa te interesezi de implicatiile afectiunii asupra individului in cauza si asupra intregii familii, eventual sa gasesti copii si adulti cu astfel de probleme si sa studiezi si sa iei decizia in cunostinta de cauza.
Am fugit ca e tarziu.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
alex1405 spune:
Buna gravidute dragi!
Danuta, curaj si sa fie totul bine! 
Mirra, si eu am RH negativ iar sotul pozitiv. Peste 3 saptamani merg la dozare de anticorpi, si sa speram ca o sa fie bine pana la sfarsitul celor 40 de saptamani.
Speranta....au fost 3...uau! Eu mi-am dorit intotdeauna tripleti, dar m-as fi multumit si cu gemeni. Din pacate nu a fost sa fie.... In orice caz, voua, mamicilor de gemenei, va urmaresc sarcinile cu un interes sporit.
alinus25, eu patesc chestia cu dormitul... Dormeam pe o parte - putin pe burta (in special stanga) si acum mi se pare ca nu ma simt confortabil asa. Incerc deci sa ma obisnuiesc sa dorm pe-o parte, fara sa ma las spre in fata, dar mi se pare atat de incomod, si mi se pare ca imi atarna burta...cumva...asa ca iau ceva intre picioare (perna, plapuma) si eventual imi bag si ceva intre burta si pat. E ca la nebuni...si pe langa mine, nu doarme nici sotul bine. Era mai bine sa fiu "nesimtitoare" direct de la prima sarcina! ![]()
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
12+ ...si povestea merge mai departe 
angelli spune:
Cristina_Ana tu pentru mine esti o poveste speciala si mereu te-am admirat pentru forta ta! Daca te apuci acuma te depresii zau, e prea tarziu, lasa-le mai incolo cand o sa fii baba batrana si o sa te certi cu norele!
Nici eu nu am viata sociala, nu mai am job, colegi si party iar daca mai aud o data ca al meu face asa si spune asa imi vine sa ma ascund in tufe, numai despre copii vorbesc de 3 ani!
Noi cand am aflat de bebe 2 eee, show, Adi a dat din atac de panica in atac de cord.Acuma ne-am indragostit de bebe 2.Va fi extraordinar de greu, nu avem ajutor pe nimeni, numa daca angajam o bona, nu prea ne permitem si nici bona la 2 copii nu stiu cum e. Deja l-am anuntat ca ar fi cazul sa treaca si el pe pizza si cartofi prajiti ca pe mine cu 2 copii nu mai prinde in bucatarie, cumparaturile sa le facem cu randul samd.
Mie mi-ar fi mai usor daca nu as avea presiuni exterioare de genul musai copilul scos afara da poate in ziua aia eu nu am chef sau in alta zi le dau sandvici la pranz! Important e sa ne simtim toti bine!
Ma mai ajuta si gandul ca peste x ani, voi avea doi copii la cresa si scoala si o sa pot sa merg sa imi vad de sinele meu propriu fara sa imi chiraie nimeni in cap.Si o sa pot sa ii pun sa imi care plasele sau sa imi aspire in casa,sau sa imi spele masina! Le vine lor randul!
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
cristina_ana spune:
Sim, eu la Medlife am spitalizarea gratuita (intra in abonament). Stiu si eu ca la Euroclinic si CMU e mult mai mult ca la Medlife. O sa ma mai interesez, dar sincer, daca nu se intampla ceva neprevazut, de genul sa ramana sotul fara serviciu sau vreo boala doamne fereste, cred ca am sa fac efortul asta si am sa nasc acolo unde imi doresc. Oricum, daca stai sa aduni cat se da in mod normal pe analize, ecografii si consultatii in timpul sarcinii, plus spaga de la nastere, clar iese mult mai mult decat 5000-6000 RON.
Danangie, din punctul meu de vedere, si cred ca si fetele subscriu la ce spun eu, nu trebuie sa iti faci absolut deloc probleme cum ca ai deranja, sau ca ai fi catalogata in vreun anumit fel. Vreau sa cred ca aici este un loc unde sa ne putem spune durerile, bucuriile, unde sa gasim intelegere si sprijin atunci cand avem nevoie. Macar cu o vorba buna! Pe mine oamenii cunoscuti pe forum nu m-au dezamagit, am inteles ca suntem diferiti, cu puncte devedere diferite, caractere diferite, eu cel putin aici am gasit mereu sprijin.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
13+
POZE
monica_dicut spune:
dana, cris, cat de bine va inteleg starile. Sincer si eu am trecut prin multe stari asemenea. V-am mai spus de stariole mele. Sincer eu cred ca am reusit sa trec peste prin foarte mult autocontrol si zicandu-mi tot timpul ca totul este si va fi bine. SUnt convinsa insa ca vor reveni pe masura ce ma voi apropia de data nasterii... si dana, nu zice nimeni ca te plangi prea mult, sincer eu cred ca d'aia suntem aici ca sa ne sustinem si nu sa ne reprosam anumite lucruri. 
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Clodute spune:
Fetelor,
Revin cu
va multumesc din suflet. Pling asa cum spuneam de luni de cind am aflat.
Stiu ca acest dublu test este doar o statistica... la primul bebe l-am facut si a fost ok si bebe este ok.
Am programare joi la dr meu cu rezultatul de la dublu test si vedem atunci impreuna ce hotarire luam ...in sensul ce alte analize, teste si ecografii mai fac.
Pentru dublu test este tirziu sa il mai repet eu avand deja maine 15 saptamini. Singura varianta cum ati spus si voi este un triplu test si apoi amniocenteza.
Imi este cumplit de greu sa accept un rezultat negativ la amniocenteza asta este de fapt durerea mea si motivul cel mai mare pentru care pling intruna.
SPER din tot sufletul meu sa fie totul bine si sa revin CIT DE CURIND cu vesti bune. AM SA VA TIN LA CURENT cu orice varianta va fi.
Pentru Cristina_ana la reteta cu hreanul pe care au spus-o fetele o stiam si eu dar ai grija sa iti dai cu multa crema pe frunte pentru ca exista riscul sa te arda... (trece si asta apoi dar mai bine previi) si nu tii mult batista cu hreanul... Incearca si paracetamol SIMPLU nu sinus. Multa sanatate.
VA MULTUMESC INCA ODATA CA ATI VENIT CU GINDURI BUNE ASUPRA MEA
Ii urez si Danutzei multa bafta la eco si asteptam vesti bune.
Cu depresia... si eu sint in prag de... dar INCERC sa ma tin tare...cit mai pot daca asa cum spuneam pling de sare camasa de pe mine de cind cu dublul testul asta...
VA PUP MULT si ca urmaresc din umbra si sint alaturi de voi cum mi-ati fost voi astazi mie.

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Clodute spune:
Si am uitat...
Pliul nucal la eco de 12 sapt a fost 1,24 iar limita este intre 0,5 si 2 iar osul nazal prezent...deci in principiu la O VEDERE...la eco ..ar fi bine...
Acum eu de ce totusi am speranta in INIMA ...eu am implinit in ianuarie anul asta 35 ani iar testul l-am facut in februarie la inceput de luna...si probabil softul pentru acest dublu test a dat o eroare eu fiind la pragul de 35 ani...
SPER... SPER... SPER....
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco alinus 25, pe mine chiar ma sperii cu descrierea asta amanuntita a senzatiilor. sincer nu prea imi place cum sunt acum, nu vad inca, in sarcina un motiv de bucurie enorma, mai ales ca ma simt grea si impiedecata. si cand ma gandesc ce ma asteapta peste cateva luni...doamne... ![]() ![]() 12+ |
anco...nici eu nu sunt departe...adik m-am bosinuit cu ideea ca am avut un soc la inceput si am fost suparata pe bb si nervoasa. nu am instincte materne sau ceva...dar m-am mai obisnuit. mi-e si foarte rau sau ma simt plina si balonata, sau dau in greturi de nu se mai termina, dar cred ca, in cet, incet vin si instinctele. eu sunt speriata. e primul, al meu e inca student, nu stiu cum ne descurcam cu banii. la inceput ma deranja can u mai putem merge noi doi in calatorii si iesi la distractie, dar pentru toate exista o rezolvare, asa ca rabdare. nu-mi place si ca ma ingras si inca merg la sala, dar stiu ca tot mare ma voi face...si totusi, cam asta e mersul vietii si cred ca atunci cand va aparea, vei simti altfel.
MangaGirl :-)
10+
cristina_ana spune:
Angelli, sa inteleg ca si la tine sarcina a fost o surpriza?!
Eu era sa pic in fund cand am vazut doua liniute!
Nici eu nu am absolut nici un sprijin in Bucuresti, parintii locuiesc in alt oras si cred ca o sa-mi fie enorm de greu. Ma gandesc sa-l dau pe Andrei la gradinita din vara,cu program prelungit, ca sa ma pot ocupa de bebe mic. Mai trebuie si sa ne mutam intr-un apartament mai mare, sunt multe de rezolvat, dar sper din tot sufletul sa trecem cu bine si peste asta. Sanatosi sa fim!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
13+
POZE
monica_dicut spune:
Clodute draga mea eu iti spun sigur ca micuta Karolina este bine (chiar asa, iti trec carucior roz? ca inteleg ca sti ca e fetita
)Daca pliul nucal este atat de mic si piramida nazala prezenta eu zic chiar ca nu ai de ce sa te temi 

Eu chiar sunt optimista in privinta ta, sincer.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata