Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cristina... sanatate multa, baga paracetamol la greu, un leac babesc dar care da rezultate bune, putin hrean ras pus la frunte intr-o batista si tii cat suporti, mai faci pauza, pui iar, ai sa fii suprinza ce iese din nasuc, ajuta mult la raceala.Sanatate si tie si puiului

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

dana - Mergi poate si la un preot. Pe mine m-ar ajuta. Speram sa iti revii repede - sunt sigura ca esti o mamica minunata

Doamne ajuta!
6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

dana, nu ne-ai suparat. Cred ca toate te intelegem perfect. Si cred ca cele la al doilea bebe te inteleg si mai bine Parerea mea este ca e mai bine sa te descarci iar noi d'aia suntem aici. NU cred ca deranjeaza pe nimeni cand cineva isi spune of-ul.
Tot ceea ce inseamna "maternitate" este covarsitor si uneori avem impresia ca ne depasseste, nu ai de ce sa iti faci mustrari pentru NIMIC.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Danangie, te inteleg perfect!!! SI eu am avut multe socuri dupa nasterea lui Andrei, cred ca stii...sincer, si eu as vrea sa merg la un psiholog, dar cel la care am fost anul trecut e specializat doar pe terapie de cuplu. Nu stiu unde sa gasesc unul bun. Pe mine sarcina asta m-a dat peste cap rau de tot, si nu pentru ca nu mi-as dori copilul, deja il iubesc mult, dar mi-e tare, tare teama sa nu trec din nou prin tot cosmarul de anul trecut. SI eu sunt foarte nervoasa, plang din orice, nu prea ma mai bucur la nimic, si asta de curand, de cand totul s-a rezolvat in viata mea. Am momente cand ma simt fericita, dar si momente de disperare. Adica atita timp cat a fost criza am rezistat eroic, si acum parca simt ca cedez. Si faptul ca nu ma duc la serviciu, ca stau aproape toata ziua numai in casa, ca nu mai am o viata sociala, amplifica starile astea de kk. Eu cred ca un psiholog ne poate ajuta tare mult. Intr-adevar, depresiile astea sunt extrem de periculoase, si daca se agraveaza, e mult mai greu de trecut peste. Sper sa iti revii repede, tu ai toate motivele sa te simti o femeie implinita, iubita, fericita....

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, Mada, multumesc pentru sfaturi. O sa iau paracetamol si o sa incerc si cu hreanul.
Moni, eu vreau sa nasc la spitalul Medlife. Asta pentru vreau neaparat cezariana si la un spital de stat risc sa nu-mi faca la cerere. Profit de faptul ca la Medlife oricum nu platesc nimic in timpul sarcinii, asa ca banii pe care i-as fi dat in alta parte ii pun deoparte si am de nastere (e vreo 5000 RON)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Simm, sar'na de PM. keep in touch ca e interesant La gravidute nu face masaj?

cris, imi pare rau pt raceala. Ia paracetamol simplu s atreaca febra ca aia e grava la bebei

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

ba da am o graviduta care vine sa se relaxeze si mai e un tratament pt picioare unflate care e super. gasesti acolo pe site un card o Gravida rasfatata care combina mai multe terapii de relaxare. Pup

11+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

Cristina, am fost si eu racita saptamana trecuta (cred ca a fost o viroza...nu gripa, oricum) si solutia, cel putin in cazul meu, a constat in paracetamol (eu luam cate o jumate de pastila la 12 ore) ca sa tin temperatura sub control, oscilococcinum si muuult ceai cu miere si lamaie...singur aproblema este temperatura, care nu trebuie sa depaseasca 38-38.5 grade...stateam tot timpul cu termometrul dupa mine...
pup burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANADOMINICA nu stiu ce sa spun....eu am avut niste experiente tare urate cu preotii.....ultima destul de proaspata cu preotul de la biserica unde m-am casatorit....dela Barboi...cand ma spovedeam...cand m-a intrebat daca fac sex anal...ecaxt aceste cuvinte a folosit....plus alte exemple.....eu vorbesc mult cu D-zeu...dar sentimentele de vinovatie ma sufoca si imi este frica sa nu ma pedepseasca....

CRISTINA cred ca asta simt si eu.....simt cum frica pune stapanire pemine.....in noaptea cand am fost la urgente...am fost in sectia unde am nascut, unde facusem chiuretajul ptr avortul ala.....unde facusem laparo....ma navalisera niste amintiri ,placute unele ,groaznice altele...si mi-am dat seama ca nu sunt deloc curajoasa....ce exemplu voi da eu copiilor daca ma kk pe mine numia la revderea unor locuri....

MONICA cum in trecut deja am fost acuzata,etichetata ca imi place sa fac pe-a victima....nu vreau sa creez aceasta impresie depsre mine.....sper sincer sa ma simt bine aici din toate punctele de vedere.......si sper sa-mi revin......

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

voi aveti o scuza, mai aveti un copil, sunteti obosite si pe langa asta mai are loc si faimosul razboi hormonal. De mine nu stiu ce sa spun, azi un coleg mi-a vorbit mai urat, si in loc sa il ignor sau sa il pun la punct , am inceput sa plang in hohote de parca s-ar fi terminat lumea. In concluzie cine credeti ca s-a facut de doi lei cincizeci? Eu.Normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Monica, Mada, multumesc pentru sfaturi. O sa iau paracetamol si o sa incerc si cu hreanul.
Moni, eu vreau sa nasc la spitalul Medlife. Asta pentru vreau neaparat cezariana si la un spital de stat risc sa nu-mi faca la cerere. Profit de faptul ca la Medlife oricum nu platesc nimic in timpul sarcinii, asa ca banii pe care i-as fi dat in alta parte ii pun deoparte si am de nastere (e vreo 5000 RON)

POZE

Si eu tot in privat vreau sa nasc. Sa te interesezi exact ca din cate stiu eu 5000 ron e nasterea in sine la care se adaua cazare + diverse alte cheltuitli analize injectii sa intrebi exact. Eu stiu de la o fata care a nascut a dus-o peste 7000 ron. La Euroclinic e in jur de 10000 ron iar la CMU 2000 euro cu totul inclus.

11+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput