Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

buna
Anadomnica...si eu am avut aceleasi stari ca ale tale, acum mi-au trecut, e de bine .Medicul meu mi-a recomandat magne-B6 e foarte bun in perioada asta de dezvoltare a lui bb
Speranta... felicitari pentru gemenutzi , pupici sa creasca mari
Clodute... sigur e o greseala , oricum sa nu faci nimic pana nu faci amnio, iti tinem pumnii sa vii cu rezultate bune
Bun venit burticilor noi
Danutza... iti tin pumnii si ma mult sa vii cu vesti bune

Noi am fost ieri la eco , suntem bine, mai mari cu 4 zile, avem manutze, picioruse ne-am topit amandoi.

mii de poopici, aveti grija de voi!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Angelli, bine ai venit, in primul rand, si in al doilea...eu vad ca ai deja scrise ceva mesaje, deci nu cred ca e nevoie sa scrii 10 mesaje repede....apari oricum in timp real...cele 10 mesaje sunt valabile pentru cele nou inscrise pe forum, nu pe acest subiect...

sper sa nu vorbesc prostii

ursuletzul nostru

14+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Alinus ai comandat de pe ebay uk? cat a fost transportul? Eu am luat inainte de pe ebay it cu 15 euro transport livrare acasa, dar a meritat ca am avut colete mari si preturi mici la produs.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Io-s varza! De ieri seara m-a luat gripa, dar raaaauuuu de tot! Am temperatura, ma dor toti muschii de parca as avea febra musculara la tot corpul, stranut, tusesc, ma doare gatul, etc, etc!
Cu greu m-am tarat azi pana la farmacie de unde mi-am luat niste medicamente homeopate, dar nu prea cred eu sa ma ajute, asa ca am trimis sotul la medicul de familie sa-mi dea ceva, ca nu mai pot! Sotul saptamana trecuta a trebuit sa ia antibiotice si tot nu i-a trecut de tot. Stiti cumva de pe la ce temperatura e periculos pentru bebe?
Si fetele cu bebei mici, pe langa oscilococcinum ce as mai putea sa-i dau lui Andrei preventiv, ca poate el scapa! Desi nu prea cred, probabil este si la el perioada de incubatie si urmeaza la rand!
Danuta, eu sunt sigura ca maine ai sa vii cu vesti bune! Sincer, sincer, bebe e muuult prea mic ca sa se poata spune cu exactitate ca are ceva la inimioara!
Angelli, eu te stiu de la odseea din 2006! Tin minte ca erai tare frumoasa! Ma bucur sa fim colege si aici!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Eu sunt ofticata rau de tot pe unii medici. Ati vazut cazul femeii de la Ploiesti cum i-au rupt mana copilului in timpul nasterii? Si nesimtita de doctorita mai spune cu seninatate ca s-a produs o fractura la brat si acum atentie "in scop terapeutic". Deci ei in loc sa-i faca femeii cezariana pt ca copilul era mare 4,7 Kg ei ii rup mana copilului in scop terapeutic. Si tot dr spune ca la noi in tara nu e legiferat sa se faca cezariana la cerearea mamei. Iti vine sa le dai pumni, nu alta.
Scuzati-ma ca v-am spus povestea asta dar ma enerveaza de nu mai pot

10+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Clodute, testele astea DT si TT ma enerveaza de mor! Numai de rezultate fals pozitive am auzit!
Cum era bebe al tau la eco? Ce translucenta nucala avea? Si avea os nazal? Ca astea stiu eu ca ar fi primele semne de Sindrom Down! Incearca sa nu te panichezi si refa analiza, eventual fa si amniocenteza, pentru linistea ta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Simm, sar'na de PM. keep in touch ca e interesant La gravidute nu face masaj?

cris, imi pare rau pt raceala. Ia paracetamol simplu s atreaca febra ca aia e grava la bebei

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Diamar, si eu sunt socata de nesimtirea unor medici de pe la noi. SI in special despre cei din Plioesti si Pitesti am auzit numai lucruri horror! Asa ca fetele din orasele astea, daca puteti, veniti sa nasteti in Bucuresti, nu ca nu ar fi si aici specimene din astea, dar oricum, exista si multi medici buni!
Mada, felicitari pentru bebele perfect!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANUTA tin pumnii sa fie bine maine la eco!D-ne ajuta!

Fetelor va multumesc.....asa e , cred ca ma paste o depresie post partum...de fpat, cred ca de mult o am dar am tot evitat si am tot acceptat ca poate fi adevarat.Stiu ca par optimista,dar intocmai....ptr a nufi patetica scriu mesaje imbucuratoare,etc. Totul a inceput exact din momentul nasterii...a contractiilor.....dezamagirea ca nu am nascut repede..m-a daramat.....pe urma, durerea fizica in urma epiziotomiei.....speram sa fiu mai curajoasa dar se vede ca-s moala ca un kk.Instictul matern....cred ca mi-a aparut la vreo 10 zile......e greu sa stau sa va povestesc sentimentele de atunci, faptul ca nu aveam lapte si ca nu ma vedeam demna sa fiu mama.....pe urma, totul a a fost accentuata de oboseala fizica ,de noptile nedormite.....nu vrea sa fiu nerecunoscatoare luiD-zeu....mi-am dorit acesti copii....drept urmare acum ca-s gravida,planificat si reusit.....dar nu-mi explic plansetele necontrolate,tristetea ce ma sufoca, certurile inutile, nu am chef de nimic si nimeni...de asta,am cerut ajutorul.....ca sincer nu ma simt bine si depresia e tare periculoasa si mai ales urata. Scuzati-ma ca am invadat buna dispozitie cu mesajul asta de rahat...

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

crisule, tu la ce spital nasti acum?

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput