Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina_ana spune:
Milly, asa e, si eu am citit ca cele mai multe divorturi au loc in cupluri cu copii pana la 1 an sau 2. Doamne-fereste de asa ceva, dar asta e realitatea, adaptarea la noua postura de parinti se face greu. Dar sper eu ca la al doilea copil o sa fie mai usor, macar stim la ce sa ne asteptam. Si da, terapia de cuplu in perioada de dupa nastere poate salva multe relatii. Asa ca fetelor, daca simtiti cel mai mic semn de depresie, dati fuga la psiholog, nu este nici o rusine. Mie o psiholoaga exceptionala mi-a salvat casnicia. De fapt mai mult pe sot l-a facut sa inteleaga anumite lucruri, el mereu spune ca ii datoreaza enorm acelei femei, pe care tot o fata de pe forum mi-a recomandat-o.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
13+
POZE
cristina_ana spune:
Ia uitati cum arata perna gravidei:
http://reclama/detalii.php?cod=AR01
13+
POZE
mariaanna spune:
Ioanact,mie mi s-a parut pe l 8 saptamani ca misca....![]()
![]()
dar e posibil, la tine intr-adevar sa fie bebe si nu gaze( ca la mine...
)
Anadomnica si monica dicut.si eu la fel ca voi patesc.Intai mi-e rece si pe urma imi ard talpile...
Si mie greturile s-au mai atenuat, nu au disparut de tot...
Ma luase ieri o durere de incheietara la o mana, ca nu o puteam misca...
Sa ne auzim sanatosi cu totii!
Apropo de Elevit...Dupa ce o saptamana l-am intrerupt, am hotarat sa iau pana la trei luni cel putin, apoi sa fac pauza vreo doua saptamani si daca e cazul sa ma iau iar.
Mariaanna
9+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
cristina_ana spune:
Na, ca zice ca e reclama
Intrati pe bebelusultau .ro, la articole utile pentru gravida.
Mariaana, eu zic sa iei in continuare Elevitul. E necesar mai ales cand bebe creste. Eu pana acum nu am luat, dar voi incepe zilele astea.
Panda, ce mai faci? AI fost azi in parc?
13+
POZE
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Sanii mei sunt tot asa tensionati iar sfarcurile ma innebunesc...de abia mai suport sutienul pe mine. |
Buna Vik, eu mi-am achizitionat 2 bustiere super, cu bumbacel pe interior, in dreptul sanilor. Ma simt acum minunat. Sutienele mele danteloase ma ucideau si imi erau si mici de-acum. Le-am schimbat pe aceasta varianta cumsecade, de femeie gravida.....pasiunea mai tarziu
Cea mai fericita
13+
monica_dicut spune:
Tot de acolo mi-am luat-o si eu
. Mi-au adus-o in 2 zile, mi-am ales culoare, e super super. Merita.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
cristina_ana spune:
Monica, m-ai convins, mi-o comand si eu cat de repede pot!
13+
POZE
mariaanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Na, ca zice ca e reclama Intrati pe bebelusultau .ro, la articole utile pentru gravida. Mariaana, eu zic sa iei in continuare Elevitul. E necesar mai ales cand bebe creste. Eu pana acum nu am luat, dar voi incepe zilele astea. Panda, ce mai faci? AI fost azi in parc? Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+POZE |
Probabil ca voi lua.Acum pt acidul folic, pe urma pt calciu si fier...plus toate suplimentele carecu siguranta nu le iau din alimente ...
Lutoniana, eu mi-am luat sutiene noi de bumbac de cand am aflat ca sunt insarcinata, ca tot asa aveam sfarcurile sensibile, dr la bumbac e ok
Mi-am schimbat semnatura!!avem10+!
Mariaanna
10+
Mamica de
si
in asteptarea unui
demonizza spune:
daca tot atacam in masa subiectul depresii si certuri cu sotii...am niste simptome f. ciudate...de cand am aflat ca sunt insarcinata imi doresc cu disperare divortul...desi imi iubesc sotul, e un barbat f, bun, putin speriat de perspectiva unui copil...de unde mi se pare ca de fapt nu si-l doreste cu adevarat...de unde am tras concluzia ca e cel mai bine pentru bebe sa-l cresc singura eu - care mi-l doresc f. mult...sotul ma acuza ca m-am transformat in black widow...dupa ce a reusit sa-mi ofere bebe, eu sar si-i iau gatul
...
stiu ca nu e corect, dar imi sare mustarul din orice, pandesc motive de cearta cu perseverenta si-i fac viata un calvar...e doar furtuna hormonala? vi s-a intamplat sa raciti voluntar relatia de cuplu in timpul sarcinii? poate am nevoie de ajutor..specializat ![]()
ireene spune:
O sa fiu si eu o mamica de octombrie si vreau sa ma alatur burticilor.
Datele mele sunt:
DN. 09.03.1983
UM. 15.01.2009
DPN. 22.10.2009
Va doresc sarcini cat mai usoare!
ireene