Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel

voiam sa va urez o zi buna in continuare ...eu sunt pe dos...din cauza fusului orar.
insa mai am o intrebare si pls daca puteti:aveti sau ati avut probleme din cauza anumitor mirosuri.....eu nu suport sa intru in bucatarie ca pe hota intra tot mirosul de la vecinii care fac mancare si pe mine ma dispera.
am avut mai inainte o tentativa de-a intra in bucatarie ca sa ma apuc sa pregatesc masa pt sotul meu dar a tr sa ies repede.....saracul iar tr sa-si incalzeasca singur mancarea.
pls....dati-mi un sfat......ce sa iau si ce sa fac ca sa pot intra si eu ca omu in bucatarie.....am incercat si varianta cu odorizantul...dar parca-i mai rau....am incercat si cu un fular la nas...nop .....ce sa mai incerc?
gata ca
9+

Nu cred ca ai ce face, am fost si eu asa....cand simteam miros de mancare ziceai ca ma palea cineva in cap.....scoteam odorizantul, deschideam geamul larg.....apoi ma lua frigul, inchideam geamul.....e o minunatie.....Sotul deja isi punea intrebari daca sunt normala sau nu.....Ca sa nu mai adaug ca in tara plina de Fast Food in care ma aflu sunt pe strada cu tonete cu mancarica preparata acolo la fata locului. Asta nu ar fi asa un bai dar erau din India, Pakistan, China si orice alta tara vrei tu....cu niste mirosuri absolut infecte. (sper ca nu sunt prea dura). cand trebuia sa trec pe langa asa ceva imi bagam capul cu totul in geaca, apoi in bratul sotului.....dar sentimentul real era ca imi trebuie o punga ca sa ma acopar pe cap
Dar am si vesti foarte bune: ACUM NU MAI AM ABSOLUT NIMIC, deci trece !!!!

Cea mai fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns signora spune:

Buna fetele!
Sunt si eu o burtica de sf de octombrie: DPN 25.10.2009; vin tocmai de la 'Aspirante optimiste peste 35 de ani'.
Va rog adaugati-ma si pe mine pe listuta voastra: 37 ani, DPN 25.10.2009
Pana acum suntem bine, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun la toata lumea!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Signora, bine ai venit printre noi!
Mie la sarcina trecuta mi s-a facut efectiv rau de la parfumul meu, parfum care imi placea dealtfel foarte mult. Nici in ziua de azi nu il mai suport, i l-am dat mamei si cand o simt ca s-a dat cu el simt o repulsie instantanee. Acum, tocmai cand am ramas insarcinata am primit cadou un parfum superb, dar prevazatoare nu m-am mai dat cu el, astept sa nasc si pe urma o sa-l folosesc, nu de alta, dar imi place prea mult ca sa-l fac din nou cadou!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI eu care credeam ca sunt singura zuza care face alergie la propriul parfum. NU stiam de ce mi-a revenit greata zilele trexute. Apoi mi-am dat seama ca ma dadusem cu acel parfum "de iarna", intre timp trecusem la cela mai de primavara. Nu l-am dat insa cadou ca il primisem cadou de la injineru' de ziua mea anul trecut. Il voi refolosi iarna viitoare cu siguranta

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

Bun venit, signora! iti dorim o sarcina usoara, la termen, si un bebe sanatos si mancacios! cred ca esti f. fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am reusit sa citesc tot si acum mi se inchid ochisorii de somn.....
Va pup cu drag, succes si PUTERE celor care au mare nevoie si sper ca atunci cand ma intorc sa nu ne aflam la capitolul 25

Felicitari si noilor venite cu minunatii in burtici
Sa dea Dumnezeu numai vesti bune si frumoase.
Eu inca ma tin tare ca pe 1 aprilie merg la Triplu Test (si am si caz in familie de sindrom Down) DAR sunt bine acum si increzatoare ca Bebitza al meu este puternic si voios ca masa

Cea mai fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Demonizza, mie nu imi suna deloc bine ce spui tu acolo! Incearca sa te controlezi, sunt in mod sigur si hormonii de vina, dar daca nu ai grija de relatia cu sotul tau inca de pe acum, ce o sa va faceti dupa nastere? Mai ales ca nu ai motive reale! Oricum, hormonii astia or sa se mai domoleasca spre mijlocul sarcinii, stiu ca eu in ultimele luni pluteam de fericire, eram mereu bine dispusa, dar dupa nastere se schima iar treburile in raaaauuuu!!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lizzi-Maria spune:

Va salut burticutzelor
Sunt si eu o burtica de octombrie DPN 23.10.2009 .Am implinit si eu 7 sapt de sarcina,pana acum nu am vomat dar rau mi-a fost,ameteli,greturi...Analizele mi-au iesit bine,cele de sarcina...dar mi-a iesit o nenorocita de infectie urinara,are cineva pe aici asa ceva?Va intreb si pe voi,sti-ti daca e bine sa iau antibiotic,nu vreau sa-l pierd pe bebe as fi distrusa...parca prefer sa am probleme cu rinichi decat sa-l pierd pe micut
Sunt disperata,nu stiu ce sa fac...stau cu medicamentele langa mine si nu stiu daca sa le iau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

b]anco, speranta, felicitari pentru gemenasi! o sa fiti cele mai mandre mamici.
speranta, vroiam sa-ti spun ca ar fi bine sa te feresti de efort. eu prin luna a 4-5 am mers cam vreo 2 km cu bicicleta, am crezut ca un pic de miscare nu e asa de garv, iar dupa a inceput sa mi se scurteze colul ca in 3-4 sap ajunsese la 1,9cm si a trebuit sa fac cerclaj pe la 25 de sap. Am fost internat in spital vreo 6 sap si tot am nascut la 32s3z. Mi s-a parut f ciudat ca la a 2-a sarcina (care nu a mai fost gemelara) am nascut cu 2 zile dupa termen si colul era lung si inchis. Nu stiu daca micsorarea colului s-a datorat mersului pe bicicleta, dar eu mi-am reprosat tot timpul asta. Sa aveti grija de voi! Apropo, si eu stiu f multe femei cu gemeni care au dus sarcina pana la termen. Nu trebuie sa va faceti griji dar sa fiti un pic mai precaute.
Butterfly, eu stiam ca sucul de mere (facut de tine la storcator)baut pe stomacul gol ajuta f mult la eliminarea nisipului si pietrelor de la rinichi. Stiu ca e destul de dureros cand incepi sa le elimini dar daca alta solutie nu ai poate ai sa incerci.
danuta[/b], bafta multa la eco!

www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor! vai dar ce harnice sunteti...
Merci Lutoniana de raspuns...am trecut pe sutiene de bumbac si nu prea ajuta...sper sa treaca cit mai repede si senzatia asta aiurea.

Bun venit noilor burtici si bafta fetelor ce merg la analize/ecografii!

Eu imi cer scuze, am o memorie vizuala foarta dezvoltata si retin usor numele dar doar daca il asociez cu o figura. Asa ca inca mi-e greu sa raspund fetelor care imi dau sfaturi...imi cer scuze. Pe linga asta...din cauza hormonilor zic eu parca imi functioneaza mai incet creierasul...sau o fi oboseala, nu stiu...pina la 40 de saptamini promit sa va invat pe toate...

Vad ca se discuta despre depresii, fetelor mult curaj si nu lasati problema asta sa va afecteze....mergeti la psiholog sau la biserica. Nu spun la preoti pentru ca eu una tot timpul am preferat sa am un dialog direct cu Dumnezeu...si asa cum spuneai tu Dana undeori poti avea suprize neplacute cu preotii. Oricum...cred ca e suficient de serioasa treaba asta ca sa va ocupati de ea...

Demonizza....m-am distrat dar si intristat in acelasi timp dupa ce ti-am citit postul...eu cred ca sunt hormonii de sarcina. Si eu am citeodata niste stari de imi vine sa bat pe toata lumea, am ajuns sa ma cert cu colegul meu de catedra cu care nu m-am certat in 7 ani...din chestii super minore. Iar cu sotul meu e naspa rau...si doar din cauza mea. E adevarat ca sunt obosita seara cind ajung acasa si ca am o gramada de probleme la job...dar de ex aseara am avut o cearta horror ceea ce nu s-a mai intimplat niciodata pina acum. Eu l-am acuzat pe fata ca nu ii pasa de mine si de sarcina...si dupa aia mi-a parut tare rau...ca nu e deloc asa. Toane de femeie gravida cu hormoni in exces...:(

Va doresc o seara frumoasa si va pup pe toate!

9+

Mergi la inceput