Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor,nu stiu daca ma mai tineti mine, mi-am dorit sa fac parte din aceasta odisee...nu a fost sa fie...
Am intrat la voi, in speranta ca se vor gasi mamici care vor putea sa-l ajute pe TEO

Va multumesc mult, sarcini usoare si frumoase va doresc in continuare

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Clodute, nu mai fi asa de necajita daca masuratorile la eco au fost bune! Eu am tot 35 de ani si in afara de eco n-am facut nimic. Dr meu mi-a spus ca nu exista nici un risc dupa ce a masurat pliul nucal, care era de 1,3, nici nu trebuie sa fac amniocentoza. Cred ca daca ar fi fost ceva, nu ar fi fost valorile masuratorilor asa de bune. Ai grija de tine si nu mai plange!
signora, bine ai venit si sarcina usoara!

www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lizzi_Maria, mai sunt fete care au infectie urinara si fac tratament cu antibiotice permise in sarcina (de ex. augmentin). Stai linistita ca nu este nici un risc daca faci tratamentul prescris de medic.
Eu sunt tot rau. Am temperatura 38. Medicul de familie nu a vrut sa-mi dea nimic, a zis ca nici paracetamol sa nu iau si sa intreb medicul ginecolog. Dar eu nu am numarul doctoritei, ca am fost o singura data la ea si nu mi l-a dat. Am trimis totusi sotul dupa paracetamol, ca stiu si eu ca nu e periculos. Cred ca e mult mai grav sa stau cu febra.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Referitor la parfum, mie mi-e rau numai cand ma gandesc la el.de fapt, orice miros imi intoarce stomacul pe dos.
Transpir mai mult, dar deodorantul nu-l mai suport.Probabil unul fara miros ar trebui...
Toane de gravida???!!!?La ordinea zilei...
In special cu sotul meu, pentru ca as vrea sa fiu mai alintata, sa ma ajute mai mult....uneori nu-l las nici sa ma pupe, de sarut frantuzesc nici pomeneala....
Sunt o mofturoasa!

Mariaanna
10+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

Cristina_ana, e important sa tii temperatura sub control...sa nu depaseshti 38.5 grade...paracetmol simplu e acceptat in sarcina ca fiind lipsit de risc...eu luam cate jumatate de pastila..daca temperatura nu scade, ia si cealalta jumatate...si mult ceai cu lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

cristina, ia paracetamol fara nici o grija! asa cum spui si tu, febra e mult mai periculoasa. Sanatate multa!

www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj
Vad ca se discuta despre depresii, fetelor mult curaj si nu lasati problema asta sa va afecteze....mergeti la psiholog sau la biserica. Nu spun la preoti pentru ca eu una tot timpul am preferat sa am un dialog direct cu Dumnezeu...si asa cum spuneai tu Dana undeori poti avea suprize neplacute cu preotii. Oricum...cred ca e suficient de serioasa treaba asta ca sa va ocupati de ea...

Demonizza....m-am distrat dar si intristat in acelasi timp dupa ce ti-am citit postul...eu cred ca sunt hormonii de sarcina. Si eu am citeodata niste stari de imi vine sa bat pe toata lumea, am ajuns sa ma cert cu colegul meu de catedra cu care nu m-am certat in 7 ani...din chestii super minore. Iar cu sotul meu e naspa rau...si doar din cauza mea. E adevarat ca sunt obosita seara cind ajung acasa si ca am o gramada de probleme la job...dar de ex aseara am avut o cearta horror ceea ce nu s-a mai intimplat niciodata pina acum. Eu l-am acuzat pe fata ca nu ii pasa de mine si de sarcina...si dupa aia mi-a parut tare rau...ca nu e deloc asa. Toane de femeie gravida cu hormoni in exces...:(

Va doresc o seara frumoasa si va pup pe toate!

9+

hmm...imi plac la nebunie hormonii mei de sarcina! ii ador...pot da vina pe ei pentru orice...e ca atunci cand eram mica si de fiecare data veverita facea pisu in patul meu...
acum sunt hormonii cei care imi scot barbatul din minti, nu mai vor tandreturi si love-uri, au gaze si greturi, scot sunete dubioase... ce vrei? Hormonii de sarcina..in rarele momente de luciditate incerc sa repar cate ceva din dammage, dar e din ce in ce mai greu...abia ashtept sa treaca primul semestru, sper sa devin mai cerebrala dupa saptamana 13...

pup burtici hormonizate

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Demonizza, Manu, merci mult, am luat un paracetamol pana la urma. Sper sa scada febra, oricum imi iau temperatura din ora in ora!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

am reusit si eu sa citesc tot, dar in doua reprize.

cristina_ana- ia paracetamol cu incredere, dar sa fie simplu. care e temperatura acum, a scazut??? pe micutul Andrei rezistentul

claudette- hai capul sus, e clar ca rezultatul e din cauza varstei. Am o amica, care a nascut in februarie o frumusete de fata, si a avut DT test (apropos ...il facuse la medlife) care ii spunea ca posibil SD...a repetat DT si a fost Ok.
Eu astept rezultatul la DRY TEST...si sa vedem ...ca si eu tot spre 35 de ani ma indrept vertiginos, si pliul nucal la 13 saptamani a fost de 1,9mm Mie dr mi-a zis ca limita este 2.5 mm.

danuta- maine la tine ma voi gandi si doamne ajuta sa fie bine

monica- florile erau pentru gestul tau in fata caruia ma inclin din nou

danangie- mergi si discuta cu un psiholog, si cu siguranta va veni soarele la tine pe strada. Cat despre a scrie aici, cred ca ca exact asta este ideea, aici ne putem spune bucuriile dar si pasurile, nelinistile...

demonizza- hai pregateste-i o cina romantica sotului si incearca sa combati hormonii.

angelli, ireene - bine ati venit si sarcini usoare

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 13+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

diamar78,vad ca ai scris anterior despre cazul de la Ploiesti.Doamna aceea care dadea interviul nu era o oarecare,era directorul spitalului-dr.Luchian,care cititi de ea,feriti-va ca de Auschwitz-eu eram internata cu hemoragie acum un an si ea ma lua la misto,intrebindu-ma cum ma simt in maternitatea ei?am mincat bine,m-am relaxat?la femei le spunea lacuste...ce mai...mesajul e urmatorul insa(si e valabil pentru toti ginecologii din Romania,punctul meu de vedere)-mesajul doctorilor:Daca veniti fara bani,uitati ce patiti,sa nu mai veniti fara sa ne dati bani,ca sunteti la mina noastra...De aceea ne si sperie de multe ori doctorii,ca noi sa raspundem emotional,sa-i cautam,sa le dam bani seriosi si ei sa fie"salvatorii"nostri.Numai ca m-am prins de santajul lor.Oricum,pina acum Colegiul Medicilor din Romania,chiar in cazurile cele mai grave,le-a dat 5% minus pe 3 luni.Halal!!!

Mergi la inceput