*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

lauramiron, ma plictisesc la servici. o lalai la mare arta, nu am mare branza de facut, imi caut singura de lucru si din ce am de facut nu reusesc sa ii gasesc pe cei de care am nevoie.

cele mai misto momente ale zilei sunt cand ma duc la cresa sa hranesc nicolu care rade la mine cu gingiile-i stirbe.

maine si poimaine tatalor vine tarziu acasa (ma bucuram ca am scapat de concert, ai?) asa ca m-am inarmat azi cu o cratitoaie de tocana de cartofi cu ciuperci si costita de porc sa imi hranesc copchilu mare cum intru pe usa ca sa mai diminuez din comportamentul dezastruos. care copil mare azi ii cara palme in cap sora-sii - o loveste sau o strange de mana si apoi zice "te doare, auuu, lasa ca trece " nu am explicatie la chestia asta, cert e ca trebuie sa stau 60 de secunde din 60 cu ochii pe aia mica sa nu ii faca ceva.

dandusa, mare dreptate ai. laura face multe chestii singura insa ma gandesc ca peste un an de exemplu as avea mai multa incredere in ea. acuma e exclus sa le culc pe amandoua in aceeasi camera de exemplu. asa ca madam nicole o sa doarma cu ma-sa in camera in pat pliant cand nu mai are loc in landou si ulterior eventual in camera de musafiri. si cand ii vine aleilalte mintea la cap (cand, doamne, cand???) o mut pe a mare in patul de o persoana si pe nicole in cel cu gratii in care doarme laura acuma.
offffff

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

fetele ziceti si la je un pediatru bun in Bucuresti...daca tot ajung vreau sa vad si un pediatru cu problema cu gatutul lui fiumiu...dupa ce pana mai deunazi statea cu capul pe partea dreapta acuma de 2 zil s-a strambat spre stanga ...imi e teama sa nu aibe torticolis...va rog mult de tot ..un pediatru la care sa si intru miercuri sau joi...va multumesc

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Eu am gasit doi pediatrii buni: sot si sotie...consultatiile se fac la domiciliu, dar daca nu esti din Bucuresti banuiesc ca poti merge la spital sa-i rogi sa-ti consulte bebicul. Pagina lor web este: www.pediasan.ro...exista si forum pentru mamicile interesate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Cameliam bine ai venit la cozonacei!!! Imi pare rau ca nu s-a vazut mesajul tau a cap 27, eu una citesc in fiecare zi toate mesajele si nu l-am vazut. Sa-ti traiasca cozonacica Alexandra!! Poate ne povestesti mai multe despre ea, despre tine, povestea nasterii sau orice vrei tu dar cred ca trebuie sa treci de 12 mesaje ca sa nu mai fii moderata si sa vedem mesajele tale in timp real. Pupici

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor de unde ati luat voi Infarix IPV, pt. 4 luni si cat ati dat pe el?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Eu l-am luat de la sensiblu din cartier...gasesti oferta pe site: www.sensiblu.ro, vaccinul se numeste Infanrix IPV+HIB si este pentru patru luni, de asemenea gasesti si farmaciile care il au pe stoc , pretul din fiecare farmacie...etc...dai un search acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui nov-dec2008

9.03.2009
NumeInaltime_GI_GT_GA_TalieSolduriPulpe
Olivia261.64_??_5557????_??
Hera251.68_??_5560????_??
malinas_1.68_58_52597497_56
anca_27_1.67_63_57637894_57
Alra1.68_58_55617410155
Otiliav_1.62_63,5_60668410362

GI = Greutate Initiala
GI = Greutate Tinta
GA = Greutate Actuala

Aveti comentarii? Se mai baga cineva?
Eu sunt pitica si grasa grupului

am eu: eu si cu tine avem mare
editez sa zic ca eu maine ma duc cu el la vidat, matale treaba ta ce faci
mai astealaltele, voi va masurarati in cea mai larga parte sau ati muscat din cascaval si v-ati masurat mai sus pe bombeu?

voila, il formatai. amor de mi vida care lucra in grafica pe vremuri ma sfatui sa fac fontu courier.

tre sa facem intr-un fel sa vedem evolutia saptamanala clar. bai, sa stiti ca sistemul functioneaza. ca daca se lasa una pe tanjala e trasa de celelalte. eu tin tabel cu o prietena de o luna si ceva.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
fete sunt in buc wow nu imi vine sa cred ca sunt aici vb maine plange juniorul
noapte buna

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Dandusa, multumim pentru sfatul cu "lingurita"...o sa tinem cont ca sa nu ne facem puturoase, sa papam bine si sa invatam si sportul acesta!...noi nu am inceput inca diversificarea...mai asteptam un picut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Alra, n-am ciulit! Am masurat pe punctul terminus, acu, o juma de cm nu se pune ca n-am stiut cat de tare sa strang metrul. Si oricum deja sunt envie a toi, ca ai masuri mai faine, si fund mai bombat, si burta mai plat ...si deja recit Miorita.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Bine ai venit Cameliam!

sa-ti traiasca Alexandra...sa te bucuri de ea, sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Fetelor, am facut-o de oaie, am plecat ieri pe vantul ala cu galusca sa luam baiatul de la gradi, si a racit micuta Imi tot fac reprosuri, imi vine sa-mi dau palme, da' chiar nu aveam ca sa fac, nici sa-l las la gradinita pe baiat nu puteam, tati chiar nu a putut ieri sa-l ia. Are mucusori, azi-noapte am aspirat-o de 3 ori Am fost la dr, ne-a dat numai Panadol, alternativ cu Nurofen, numai daca face febra s-o sunam si mai vorbim atunci. Doamne ajuta sa nu fie cazul! Sper sa fie bine, e linistita, vioaie, papa bine...of, of.
In alta ordine de idei, ne-am cantarit si masurat, avem 5700g si 64 cm, intrebai de diversificare, sa-mi fac datoria si sa vad ce parere are si, ce credeti, o iubesc pe doctorita asta, zise ca nici gand de diversificare pana dupa 5 luni pt bb alaptat la san si care arata atat de bine. Mi-era ca ma ia cu lapte praf sau cereale si ne stricam prietenia Asa ca suntem pe aceeasi lungime de unda, ceea ce ma bucura mult.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mai eu zic sa nu te invinovatesti atata. Eu am iesit ieri de dimineata cu ea la vaccinat in marsupiu. Si dupa vaccin am mers cam 1 kilometru pe jos cu ea in brate, in bataia vantului, de la policlinica la UTCB vizavi de parcul Tei si de acolo cu microbuzul acasa. Iar pe seara am iesit cu ele in parc si nu aveam husa de ploaie/vant la carut. Hai ca m-am intins ca o placinta, ideea era ca am iesit destul de mult, a facut si doua vaccinuri si nu a facut febra.
Sper sa nu fi luat Ioana vreun virus (sau ii spuneti Ruxandra acum?), ca mie vantul nu mi s-a parut asa nasol.

Azi in schimb n-am putut decat sa stau o ora cu ele afara, Ana in costum de ploaie, pitica in carut dar eu m-am udat bine de tot la picioare .

Lunguta pitica ta, e manechina dupa greuatate/lungime, important este ca-i sanatoasa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Noi am fost cu caruciorul, nu pot s-o car prea mult in brate, 1km, hmmmm, respectele mele, pe bune. Nu stiu ce sa zic, sper sa nu fie virus...eu si cu Darius am patit la fel, l-am scos pe frig, ploaie, dar, cum dadea de vant putin mai tare, cum o lua cu nasul Vad ca si sora-sa la fel e. Pe de alta parte, la Darius, usor veneau mucisorii, usor plecau, o fi si la Ioana la fel (noi am hotarat oficial sa-i spunem Ruxandra, dar practic tot Ioana o strigam). Si azi fuseram putin plecate, adica drumul pana la dr, tot pe ploaie si noi, dar baricadate in carucuior.
Cat despre dimensiuni, eu sunt multumita, e lunguta, dar fara sa fie slabuta. Intre 3 si 4 luni a pus aproape 500g, asta e, suntem la minim, dar crestem in ritmul nostru. Nu e o mare mancacioasa, sper sa fie mai bine cand o sa incepem cu mancarica.

Multumesc mult fetelor care ne-au urat sanatate, deocamdata e bine, tot mucusori, dar fara febra.
Ma duc la nani, sunt topita.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput