*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 11
Miky-ea spune:
Hera, sa va traiasca micuta crestina! Sunteti amandoua ca niste !
Mirtha,e tare scumpa Eva ta ...are un par tocmai bun de coafat..
Isa,pupici lui Raphael sa treaca febra cat mai repede!
Diana,Alexa ce mai faceti?Nu ati mai intrat de mult timp.
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
criss703 spune:
Waww am vazut o gramada de poze frumoase de la botez si nu numai .Loren@ ,Hera felicitari pentru frumoasele printese crestinate iar voi aratati super mamicile .
Monicus frumoasa povestea nasterii unui copil asteptat si dorit
Mirtha frumusica rau Eva cum papa ea concentrata morcovei si frezoaaasa si ea (mai stiu eu una mica asa ) poate de aia mi-e asa drag de ea .Despre indemnizatia de crestere a copilului nici eu nu am primit nici o decizie / instiintare prin posta desi am depus dosarul din 15.01.2009
Dandusa ne bucuram ca-ti place de noi si pupam si noi cei doi mici stralucitori , despre clatite nu pot spune multe pt. ca au fost comandate ca si pizza acasa ..da au fost buneee
Gynie felicitari pt. firele cazute de "ziua mamei"
Mai aveam ceva de raspuns da nu mai tin minte
Malinas foarte apetisanti "mucenicii" tai , ce reprezinta ,de ce se fac?
Fetele care ati facut painici in masina puneti ceva poze sa vedem cum arata .
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
babyzapi spune:
Mirtha super frumoasa Eva in poza "oama junglei", tre sa-l aduc pe fi-miu sa o protejeze in salbaticie, sa-i apere spatele
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
manumanu spune:
Malta, stii cumva ce o sa aiba graviduta pe care vrei sa o ajuti, fetita sau baietel? Eu am niste hainutze de la bebeii mei, sunt destul de mititele, sper sa se potriveasca... Ei s-au nascut mai mititei si am cautat sa cumpar hainutze mici la inceput. Pot sa-i trimit cateva body-uri si salopetele si una mai grosutza. Te rog da-mi o adresa pe PM.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
carmendu spune:
lorena- ti-am ramas datoare cu un raspuns. eu pana acum am primit cei 200 de roni pentru copil (cred ca se numeste indemnizatie pentru copil, ca parca asa scrie in extrasul de cont)
cei 85 % inca nu i-am primit. ii astept si eu cu sufletul la gura!
edit: mirtha eu vorbeam de apa pentru bebelusi de la humana noi le luam de la sensiblu sau selgros (mult mai ieftine) o cutie de 1,5 l costa cam 6 roni. la sensblu e vreo 8,9 roni
brie spunea ce ea a gasit si la carrefour. eu nu le-am vazut si le-am cautat bine ca mi-e mai comod sa ma duc acolo.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
criss703 spune:
Hai ca ma bag si eu la tabel s-o salvez pe Otilia ..de la inaltime .Sa nu ma intelegeti gresit , eu nu ma plang dar din talie (mai exact burta ) tre sa scad , asa deci : GI=41KG ; GT=43KG ;GA=44.5KG ; TALIE=72CM ;SOLD=90CM ;PULPA=47CM , inaltime =1.56 m ;eu in loc de kg. ar trebui sa-mi trec talia iainte 64 cm si acum 72 cm asta ma doare pe mine .
ps. na ca si noi avem caciulita roz buclee http://family.webshots.com/photo/2493996000104281140zotWLN , facem un club?? da avem si alba
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
mamiseli_11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Ce ma bucur ca am vazut poze cu tine. Chiar nu te stiam din poze. Esti o mamica tanara, fericita si frumoasa foc. Reusit botez ati avut. P.S. Vad ca sunt la moda caciulitele acestea din bucle cu floricica, am vazut si la Micky-ea, si la voi, a primit si Elisa la botez dar ii cam vine pe frunte. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Si noi avem caciulita de asta!!!
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Vin si eu cu masurile:
Inaltime=160 cm
GI=56 kg
GT=53 kg
GA=60 kg
Talie=79 cm
Solduri=96,5 cm
Pulpe sus = 59 cm
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cameliam Buna mamici, Am mai scris prin capitolul 27 ca as vrea sa particip si eu la discutiile voastre, insa pana cand s-a "moderat" mesajul meu s-a trecut la alt capitol si asa ca... incerc din nou :) Fetita mea, Alexandra, s-a nascut in 9 noiembrie 2008, la ora 12:10, in Cluj-Napoca. Am vrea sa facem parte si noi din cozonaceii de noiembrie-decembrie 2008 de pe DC, daca ne primiti. Ca si informatii pentru listuta de inceput de capitol, la nastere Alexandra a avut 3600g, 55cm, Apgar 10, nastere naturala, fara epidurala, insa declansata deoarece trecusera mai mult de 12 ore de la ruperea membranelor fara ca travaliul sa inceapa. Acum tocmai am implinit 4 luni si am decis sa mai asteptam cu diversificarea, desi alimentatia este exclusiv lapte praf (NAN 1), asa a fost de la inceput, din pacate, din motive... dar, asta ar fi alta poveste. Desi n-am scris, v-am citit si am aplicat din sfaturile voastre. Si cred ca frumos ar fi din partea mea, sa va impartasesc si eu din experientele noastre, acolo unde e cazul si unde informatiile pot fi de folos. O zi frumoasa va doresc si numai bine voua si bebelusilor! Cami |
buna, nu stiu daca ti-a raspuns cineva deci iau eu atitudine
felicitari pentru cozonaca si bine ai venit!
asteptam sa ne scri despre tine. poti sa ne zici tot ce iti trece prin cap, suntem relativ largi in idei
poti incepe de exemplu sa zici ca esti mica de statura si grasuta caci vad ca se cauta clienti chiar de pe prima pagina
glumesc, nu ma lua in seama.
bai! eu stiam ca am 1.68 insa ma masurai cu sormea in vara si iesi eu 1.65 si ea 1.57. am decis amandoua ca e metru stricat, era unu din ala de hartie de la un magazin de mobila. va zic zilele astea caci ma duc maine la clinica de vidat si fac si masuratori: kg, cm, % de grasime in corp si alte %
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
andreea_23 spune:
Mamici,
Revin si eu cu un mesaj...am fost ocupata si nu am mai avut timp sa postez...de citit va citesc mereu...Maya a fost mai agitata zilele acestea...ne pregatim si de vaccinul de patru luni si avem emotii.
Multumim pentru urari, va doresc si eu lunite multe pentru bebeii nascuti astazi.