*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 13
nov-dec2008 spune:
Sper ca am dres tabelul si prima pagina. Bagati si voi un ochi ca eu nu mai pot sta, s-a crizat familionul.
Otilia
mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra mai astealaltele, voi va masurarati in cea mai larga parte sau ati muscat din cascaval si v-ati masurat mai sus pe bombeu? voila, il formatai. amor de mi vida care lucra in grafica pe vremuri ma sfatui sa fac fontu courier. tre sa facem intr-un fel sa vedem evolutia saptamanala clar. bai, sa stiti ca sistemul functioneaza. ca daca se lasa una pe tanjala e trasa de celelalte. eu tin tabel cu o prietena de o luna si ceva. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Mai eu n-am trisat. Am intrat in depresie cand vazui dar n-am trisat. Sper sa mearga treaba cu verificatul ca in aprilie am o nunta si vreau sa fiu bat, hot mama
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui nov-dec2008 Sper ca am dres tabelul si prima pagina. Bagati si voi un ochi ca eu nu mai pot sta, s-a crizat familionul. Otilia |
Si eu am dres prima pagina dar tabelul nu vroia sa se aseze neam. Bine ca l-ai nimerit tu.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
BraveGirl spune:
Acum am vazut si eu tabelul de pe prima pagina. M-as baga si eu ca trebuie sa dau jos de pe burta, dar mi-e ca ma fugariti . sotul zice ca am inceput sa ma ramolesc si sa 'atarn'
TREBUIE sa merg la sala. Alra, mama ce te invidiez ca te duci la vidat bombeul. Tare as merge si eu, dar s-au cam dus vremurile cand aveam timp de asa ceva. Poate cd vine mama trag si eu o fuga, ca acum vine vara si trebuie sa-mi expun fizicu'
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
carmendu spune:
citat din mesajul lui Ramo2007 Vreau si eu oglindaaaa..de unde, cat costa? |
oglinda are la mothercare sau la prenatal in feeria baneasa.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
monicabo spune:
Malinas, Lorelay, andreea, pt David, Diana si Maya!
Malinas, felicitari pt job! Fain e sa fii cautata
Mi-a placut poza cu David la baita cum inota. Bravo si pt diversificare. Noi inca nu am inceput, cred ca pe la 5 luni - 5 luni si ceva vom incepe si noi. Vedem.. La Andreea asa am inceput, 5 luni jumatate.
Ti-am vazut si pozele cu mucenici, am mai citit pe aici ce mancarici mai faci, painici...bravo ma esti harnicuta Eu m-am cam puturosit cu mancarea, doar pt Andreea ce gatesc si eu si atat. Iar prin casa treburi marunte si atat.
Alra, ce frumos ca iti zambeste Nicole cand te duci la cresa!
Dandusa! Ai dreptate cu lingurita, chiar daca este mai incomoda la inceput procedura, in timp are rezultate bune! Uitandu-ma in urma, constat ca asa e. Pe Andreea am diversificat-o la 5 luni jumtatate cu cereale pe care i le-am dat cu lingurita. Asta pt ca ea nu a acceptat biberonul, si am constatat in timp ca s-a acomodat f bine cu lingurita, si diversificarea a mers f bine!
Bertha, sanatate multa Ioanei! Nu-ti mai reprosa nimic...n-ai de ce...copiii tot mai racesc, nu ii poti tine intr-un glob de sticla.
Otilia, f frumoase fetele Ce faceti, v-ati mutat in Bucuresti? Temporar?
Hera si lorena, frumoase pozele de la botez. Uff sa-mi fac timp sa le pun si eu pe ale mele.
Camelia, bine ati venit pe aici!
Spiridusu, esti bine?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
BraveGirl spune:
Acum am vazut si eu pe site la mothercare ca au oglinzi. Eu comand in fiecare luna de la ei si pana acum nu vazusem . si eu chiar am nevoie, ca merg cam de 3-4 ori minim pe saptamana cu masina singure.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
bertha spune:
Mai, dati-o afara pe Cris din tabelu' ala ca ma aveti pe constiinta! Ea e cea mai apropiata de inaltimea mea, da' eu am 15kg in plus. Mai, cre'ca-s cat Casa Poporului. Ma duc sa ma culc. Maine ma masor peste tot, macar sa stiu cum stau per total.
PS Cris, ce-ai, mama, de vrei sa slabesti?
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
monicabo spune:
Malta, ai scris un mesaj aici, vis a vis de donat ceva hainute...
Eu am cateceva de dat, le-am pus deoparte si caut "clienti", nu mai am ce sa fac cu ele acum, de la fetita cea mare am pastrat totul cand au ramas mici, caci ne gandeam la bb2, dar acum...copii nu mai facem, si ca atare as da din hainute.
Vad ca nu sunteti din Bucuresti...care ar fi procedura de trimis ceva? colet, cum se face?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
alra spune:
carmen, o cifra acolo pentru tabel?
macar una
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania