Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Intrasem sa va zic ca au reduceri la Chicco.Am luat scaun de masina Zenith de la 510 ron la 430....au in limita stocului, asa ca poate merita sa dati o tura daca va trebuie ceva

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

va mulmumesc din suflet pentru vorbele bune tuturor
la mine cauza certurilor e jobul lui. munceste de la 9 la 10 seara plus weekendurile, puiul asta mic il striga tot timpul si simte nevoia sa fie cu el. s-o auziti cum sopteste ta-ta, imi rupe inima. o ora,2 pe zi cat il vede nu e de ajuns. plus ca eu ma simt neglijata din toate punctele de vedere si nu mai fac fata si cu copil si casa si mancare, iar ajutor n-am. si tot el e cel revoltat. in fine, sunt multe frustrari adunate in ambele directii, eu ma afund tot mai tare in depresie si uite-asa se duc 8 ani pe apa sambetei. va pup si multumesc inca o data

edit: si intr-o nota mai optimista sa va arat ce a mai invatat fii-mea

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

AlexaMti-am dat si eu un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ne-am intors si noi de la plimbari..a fost frumos azi

Sunt trista cand vad ca sunt fete triste..Ada imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva,poate e intr0adevar doar o faza,la noi asa a fost la primul copil,ne-am revenit greu ,dar a trecut..cu multa rabdare si comunicare cat mai multa trebuie sa trceti si voi peste asta.Felicitari ptr proiectul cu cartea,poate e exact ce ai nevoie acum..eu una abia astept sa citesc cartea scrisa de tine

Sabinel e ff greu ,stiu ptr ca sunt in aceeasi situatie ..sotzul meu e plecat 3 zile pe sapt,iar in rest pleaca dim la 8 si vine seara la 8..sunt zile cand simt caa nu mai pot,depresia asta se datoreaza faptului ca e vreme urata inca si nu putem iesi,vei vedea cand va fi vreme buna totul va trece altfel....inca putina rabdare si va fi bine

babymom sorry ptr cearta cu mamaCum e finutza mare si cea mica?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada....nu imi suna deloc bine ce spui tu acolo.
Eu pot sa iti spun ca imi suna cunoscuta situatia pe care o descrii, dar vazuta prin ochii mei de copil....
Tatal meu a fost mereu un boem...el e la origini profesor de limba romana.Dupa revolutie au aparut tot felul de reviste de literatura si a tot avut vise de scriitor.....statea toata saptamana la Bucuresti si in weekend venea acasa (noi stand la 100 de km de Bucuresti) si atunci domnului ii 'putea' tot.Adica pentru cele 48 ore maxim cat statea cu noi mama trebuia sa stea drepti.Ea era (era, a murit...) tot profesoara.Toata saptamana era la scoala, apoi pregatiri sa mai scoata un ban, dar cand venea el acasa in weekend toata lumea statea drepti si bine dispusa.Cum aspirator?Ca el vrea sa se odihneasca...si altele.
Divaghez:el boem, mereu impins de la spate sa se aseze la locul lui, mereu pe drumuri, mereu visand total altceva decat ce avea, mereu frustrat ca mama castiga mai mult ca el.Mama femeie de casa (asta nu inseamna casnica, ci doar preocupata), ne crestea mai mult singura si sustinea pe domnul in tot.....sprijinire neconditionata in ciuda umilintelor, cuvintelor dure, palmelor pe care le primea uneori....

Pot sa iti zic ca eu-copil am preferat sa ma fac uneori ca nu vad, ne prefaceam toti ca e totul bine, dar realizam si noi ca nu e.Mama lupta pentru relatia ei doar ca sa ne fie noua bine....dar nu ne-a fost.Ne era mai bine in trei si fericiti si linistit decat in patru cu un personaj care mereu visa la cai verzi pe pereti...si de multe ori si la alte 'dive'.

Am divagat....poate nu e asa urata situatia ta...poate se mai poate face ceva concret si sunt sanse reale sa fie totul frumos.Dar am simtit nevoia sa iti scriu ce simteam eu din perspectiva copilului si o situatie pe care o cunosc din pacate....imi doresc oricum sa nu fie aceeasi situatie si sa fi spus eu bazaconii in care sa nu te recunosti

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada, sabinel - este absolut normal sa apara discutii mai mici sau mai mari in cuplu atunci cand apare si un bebe in cadru. Sunt convinsa ca fiecare de aici are parte de asa ceva...zic ca e normal pentru ca uneori cu totii ne simtim coplesiti de noile responsabilitati si de schimbarea totala a stilului de viata.
Vestea buna e ca in marea majoritate a cazurilor, aceste discutii trec lsand loc unui cuplu mult mai solid.
nu stiu ce sfaturi v-as putea da venind din afara, dar stiu ca amandoua sunteti niste mamici puternice care stiu ce vor in viata si care cu siguranta vor gasi solutia potrivita la problemutele ce s-au ivit. fruntea sus!

Ankussa - pupici unei Gossip Girl :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Oana...ti-am mai spus intr-un post ca ,copilaria noastra se cam aseamana:(..eu nici acum nu pot vorbi despre ea:(

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

patanie: de la serviciu vin spre casa si intru in farmacie, nu mai aveam LP pentru pitic. Intru si ma iau cu altele: lingurita de silicon, cred a fac colectie, ca-i a 8 linguritza, suport de suzi, calciu lactic, tifon, bineinteles ca uit de LP(si de lapte ptr branzica, vroiam sa incep de azi). Ajung acasa, gasesc subsolul inundat, a refulat canalizarea strazii(suntem ultimii pe strada, apoi este parcul) miros de canal, apa, reclamatie la Apa Nova, ce mai, distractie. O las pe d-na Vio sa plece si-l sun pe al meu sotz: o data, de doua ori, nu raspunde, ii las mesaj sa nu uite si el de lapte, Apare musiu ca o floare, fara lapte, acasa vede si cele doua apeluri si mesajul. Bineinteles ca ne luam in coltzi, piti era in bouncer si lacrima, am innebunit amandoi cand l-am vazut, de fapt piticul isi varase un desht in ochi si acum suporta consecintele, motiv de nervi ptr tati si mai dihai Ma rog, mi-a luat copilul din maini, i-a dat sa manance si l-a culcat in patul nostru
oricum, la mine martea este crunta, prea mi-a mers toata ziua bine, acum ma duc sa ma culc, ca parca vad ca piti se trezeste iar la 5
am fetele care au stat ascunse: july, ankusssa, sabinelul, lumi
andy, tzitziri, gaia, babytza,musette, anamona, ramo, babymom,alexa,muuh:
lucutta: poate trece cu antibiotic

Fetelor, este musai sa dam ceai la bebei, dupa ce a inceput diversificarea? Babymom, please, baga un ochi la intrebarea mea, multam
am incercat sa-i dau Babycalm dar nu-i place, bea mai degraba apa plata

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ada, Sabinel, mi se rupe sufletul sa citesc prin ce treceti, postarile voastre sint foarte triste... Oana, ce sa mai zic de postul tau, nu am cuvinte, este super grav ca niste copii sa sufere! E de datoria noastra de parinti sa facem tot posibilul ca acesti copii pe care noi i-am adus pe lume, fara ca ei sa ne-o ceara, sa aiba o viata cit mai frumoasa si mai linistita!
Eu am avut noroc cu un tata super bun si sufletist si cu un sot asisderea, si poate ca tocmai de aceea nu pot sa inteleg ca exista altfel de barbati.
Nu mi se pare normal sa li se aduca tot timpul circumstante atenuante, ca vezi doamne ce povara pe ei, dar pe noi, cum e cu povara noastra? Cum putem noi sa muncim, sa avem grija de un bebe, chiar doi, trei, sa robotim prin casa, sa facem totul si pe deasupra sa mai fim si super vesele cind vin domnii acasa? Poate exagerez, dar sincer, nu mi se pare normal ca o femeie, proaspata mama, sa fie tratata asa! E strigator la cer!
De ex, eu azi am facut o gramada de chestii, de la ingrijit copilul, curat in casa, mincare + o brownie + stat pe forum (hahaha), iar cind sotul meu a venit acasa si a vazut toate astea a luat-o pe Elsa sa-i faca baita si sa-i dea de mincare ca eu sa ma odihnesc putin... si uite cum ma odihnesc eu, asta e odihna activa!!!
va rog eu din suflet sa va ginditi la voi si la copilasii vostri, sa aveti o discutie cu tovarasii vostri de viata si sa faceti in asa fel sa fie bine, numai voi stiti cum sa faceti asta.

eu va pup mult si va urez mult succes.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Tzitziri,
Vad si eu in ochii lui Teo o tristete care nu-mi place. As fi zis ca e prea mic... dar simte sigur tensiunea dintre noi.
Si eu sper sincer sa rezolvam fara sa fie afectati copii mai mult decat ii simt acum... Teo e inebunit dupa taica-su si i-ar lua foarte mult (daca niciodata) sa inteleaga o posibila despartire.
In fine, sper sa ma ajute Dumnezeu sa rezolv lucrurile si sa iau deciziile cele mai bune pentru copiii mei.

Deocamdata amanarea unei decizii si incercarea de a aplana conflictul pare cea mai buna solutie, dar da, sunt trista si va multumesc ca ma lasati sa mai vars pe aici.

Sterg si revin!

Si mi-e si cam greu sa inghit, nu am inghitit niciodata prea multe, am un simt al dreptatii si echitatii exagerat... si mai sunt si pretentioasa. Si cam dintr-o bucata asa.
Nah, recunosc. sunt o varza

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput