Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
Sabinel, imi pare rau ca lucrurile nu-s tocmai ok. Sper sa fie doar o faza si sa se rezolve totul cat mai repede!
Claudinna, ma bucur ca nu ati intrat in greva si ca papa Razvanelu'!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaM Ada, spuneai acum cateva capitole ca incepusei sa ne spui de ce esti suparata dar ca ai sters ca n-are sens. Pai eu cred ca are sens...te mai descarci si tu...toti avem nevoie din cand in cand. Nu stiu in ce masura sfaturi de la noi te vor ajuta (ca ai o minte matura si sunt convinsa ca poti gasi singura solutii) dar macar o vorba buna te poate face sa te simti mai bine. |
multumesc.
Nu o sa intru in detalii ca nu are rost. Pur si simplu nu ne mai intelegem. Sotul meu nu mai suporta nimic din ceea ce fac, cum sunt, ce gandesc, nimic nu e bine, si daca incerc sa ii argumentez altfel, nu ma mai suporta vorbind. Deci e cel putin nasol, plus ca mai sunt multe alte detalii neplacute ref la momentul cand nu mai suporta el sa fac sau sa nu fac ceva.
Evident nici calculatorul deschis nu il suporta... o sa-l inchid cand e el acasa.
Lumi, si eu am vrut sa te sun azi, dar ai scris pana sa ma intorc eu din oras! Mi-a fost dor de tine.
Sabinel,
Amik, la multi ani. Eu fac 35 in mai. Deci na-na cu gandurile alea!!!! Pentru copii sunt dispusa sa ma simt foarte tanara si sa fac orice, fie ca e sa inghit magarii sau sa o iau de la zero...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
Ada, .... nu stiu ce sa-ti spun.... dar mi se pare f trist postul tau..... poate e doar o faza, stiu ca e greu cu doi piticuti, uneori am senzatia ca ei (barbatii) pur si simplu nu fac fata cu 2 copii mici sau de varste apropiate, simplul fapt ca tre' sa se mai ocupe si ei din cand in cand de un copil ii termina.... am senzatia ca asa sunt construiti si ca cei care reusesc sunt doar exceptii....
nu pot decat sa-ti ofer umarul, umerii mei si tot ce-ti mai trebuie ca sa te descarci!! si sa ma rog sa iti fie bine, mult bine, tie si puiutilor!!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CD27 spune:
Ada tu m-ai ajutat mult cand am fost supi cu sotul, ca si Lumi, eu nu prea stiu ce sa zic, dar sunt sigura ca va fi bine, tu esti puternica si isteata si o sa rezolvi
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
AlexaM spune:
Ada, ai tot sprijinul nostru daca vrei sa te descarci. Din pacate, relatiile se cam strica la aparitia copiilor. Trebuie ca relatia dintre mami si tati sa fie foarte puternica penrtu a rezista, in ciuda opiniei generale cum ca un copil sudeaza un cuplu. Tu probabil cunosti deja lucrurile astea de la primul copil. Acum ca este si al doilea atat de repede...probabil este si mai rau.
Eu si sotul meu avem o relatie minunata. Suntem impreuna de la 17 ani (avem 29 acum) si ne-am format personalitatea in functie de celalalt. Nu ne-am certat niciodata inainte de bebe, iar acum...am avut cateva certuri...nu mari insa...au fost.
Oboseala, stresul, responsabilitatea isi spun cuvantul.
Sper din tot sufletul ca faza prin care treci sa fie doar o faza si sa treaca cat mai repede, inainte sa se spuna sau sa se faca lucruri care nu mai pot fi retractate si raman ...
Vroiam sa iti spun de mai mult timp ca te admir foarte mult pentru ce spui si cum spui. Ai un talent real de a scrie. Daca vreodata vei scrie o carte ...sa ma cauti ca sa facem lansarea... (am o librarie si ceva cunostinte prin presa.....)
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Ankussa spune:
Khristin da sunt o fericita dar crede-ma ca stau pe sponci cu finantele
daca era sa astept pana acum si sa bookui n-o mai faceam. Pup
piticutii frumosi de la semnatura.
Claudinna, Muuh, Babytza multumesc de raspunsuri. Nu ma deranjeaza
ca e mare deocamdata ca am un pic de burtica si n-o vad :-p da`
nu cred ca o sa ajunga vreodata sa fie insesizabila.
Sabinel, Ada stati linistite dragutelor ca trece, si mie mai imi vine
sa-i sucesc gatul berbantului meu care de altfel e de nota 10 da`
asa sunt ei chitibusari si cautatori de noduri in papura. ouuuuffff..
Babymom te astept sa vii.......sa te intorci pe forum....nah ca am luat-o
razna :-p
Apropos de emigrare, fetele vin vremuri tulburi, mai ganditi-va si
inca ceva si sa nu mi-o luati in nume de rau dar daca e vreuna (eu n-am
vazut la noi in gasca da` totusi) care are sindromul covorului rosu
mai bine sta acasa. Inceputul e greu oriunde.
Va pupa mama.
babymom75 spune:
Buna seara tuturor!
Ziua de azi a fost aprope identica cu cea de ieri, doar ca a fost condimentata de o cearta urata cu mama; v-am zis eu ca aproape intotdeauna cand ne intalnim ies scantei. Oare de ce unele mame ( a mea cel putin ) nu stiu sa te ajute fara sa-ti reproseze ulterior, fara sa-ti scoata pe nas ca ti-a facut si ti-a dres pana te simti prost. Ba mai mult, mi s-a reprosat ca sunt egoista si imi pasa numai de mine (!!??); chiar nu ma recunosteam in descrierea ei.
Ma rog... TOATE TRECE!
Ada, ai sa vezi tu. Sotul tau, probabil ca acum e coplestit de diversele inadatoriri pe care ei, barbatii le simt mai acut decat noi - nu ca ar fi mai responasbili, dar le place sa se simta asa. Vei vedea ca dupa o perioada lucrurile se calmeaza de la sine si reintra in normal. Eu zic sa incerci sa-i dai ignore pt. o vreme, daca discutiile simti ca nu ajuta, ba chiar inrautatesc situatia. mami si nu fi trista! copiii tai au nevoie de o mama vesela!
Ankussa si Claudinna, reteta pare sa fie un unguent, atat mi-am dat eu seama din reteta, ca scrisul e... de doctor - n-am inteles nimic. Imi pare tare rau, dar, v-am mai spus eu ca la dermatologie nu ma pricep DELOC .
Pot sa spun doar ca si Victor a avut o leziune pe obraz, undeva in fata urechii, care arata cam cum descrii tu Ankussa si problema s-a rezolvat prin schimbarea cosmeticelor de baie: am trecut de la Nivea-baby la Bubchen.Acum la Dragos am folosit din start gama Klorane si nu am mai avut probleme cu pielea. Sper sa treaca si al voi repede.
Unguentul cu cortizon 0,5% pare intr-adevar mild ( concentratia e mica ) si daca nu-l dai timp indelungat, poate ar trebui sa ai incredere in dr. care ti l-a recomandat; o fi stiind el.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
Ankussa spune:
Acu` am vazut ce corect scriu "mai imi vine", scuze
fetele, de la reclama cu Fulga mi se trage. :-p
Ada eu m-am oferit si in trecut sa vin si sa "disciplinez"
un tatic care o supara pe o fata de-a noastra, ia zi e cazul? :-p
O iau si pe Felicic si pe Eva ca-i zice bine si mai elevat asa si
nu-i mai trebuie nimic. Si daca tot sunt prin zona ii fac o vizita si
socrelei....ehhh ce zici? Pup mamica suparata si sa nu ma privezi de
postarile tale ca sunt tare faine :-p
gaia.nevia spune:
Fetelor, va multumesc din suflet.
Si noi suntem impreuna de la 17 ani. Problema este ca sotul nu intelege ca eu il iubesc pur si simplu, nu pentru ce este sau ce face, caci a facut si foarte bune dar si impardonabile...
Poate simte ca nu-l admir destul, sau nu-l laud, sau nu ii caut in coarne sau nu-i builduiesc self-esteemul cum ar face, poate, o alta...
Eu m-am realizat ca sa zic asa pe partea financiara. Am reusit repede un job bine platit, intr-o companie mare... si am si promovat...
El a muncit enorm sa realizeze tot ce a realizat, si de multe ori batut la cap si impins de la spate (i-ati si tu un serviciu, hai sa ne luam casa, ne trebuie masina - el uraste toate astea si spune ca nu are nevoie de nimic.)
In fine... atata daca ar intelege, ca il iubesc pur si simplu... si ca pentru toate celelalte ii sunt sfatuitoare si partenera...
Poate el (ei) nu are nevoie de asa ceva.
Vor pur si simplu pe cineva cazut in admiratie vesnica.
Poate tot ce am scris mai sus nu are nicio importanta... poate e vorba de altceva (eu nu pricep niciodata nimic.. nah...) dar prea s-a saturat brusc de tot si ii pute orice. Well... time will sort this out, numai sa-mi dea Dumnezeu rabdare.
Asta cat mai sunt inca in faza in care accept umilinte, mojicii si lovituri de toate felurile in speranta ca e doar o problema care are o solutie, undeva, pe-aici. Si cat mai cred ca acestor copii le e mai bine CU tatal lor decat FARA.
AlexaM, chiar lucrez la o carte... cu un tip care a mai publicat cate ceva. Daca reusim... I'm yours!
E un proiect superb. Ne cunoastem doar din ce am citit unul scris de celalalt. Ne-am propus sa scriem o carte cu 4 personaje principale, in 17 capitole, scrie unul eu/unul el fara sa ne consultam absolut deloc si fiecare al 3lea impreuna. Pana acum a iesit superb, cred ca la cap 9 am ajuns, dar am intrerupt cand m-am imbolnavit de varicela si dupa aceea nu am mai scris...
Capitolele scrise in paralel, mai ales primele 2, parca sunt scrise de acelasi cap .
Va pup si mai intru mai tarziu, ca acum trebuie sa hranesc pe rand copiii.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Ankussa spune:
Sarumana Babymom, asa o sa fac pup. Nu te supara si tu te rog,
eu in trecut mi-am luat-o si de la mama si de la soacra in aceeasi
zi de-mi venea sa vin acasa si sa le bat pe amandoua. Mi-a trecut dupa
ce mi-am varsat naduful pe al meu si pe o juma` de tona de rufe de
calcat.
P.S Am descoperit ca pot sa taipuiesc super bine si de pe telefon cool.
xoxo