Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hehe, reusiram sa scapam de greva...a mancat o ceasca de iaurt cu branza calclica, cu lingurita normala, de inox..ca de aia nimerii cand il vazui ca saliva la noi. daca vroiam, ii bagam lingurita pana in gat, asha deshisa gurita. sa nu-l deochi!
deci pana la urma...nu manca baiatul ca era singur la masa si cred ca nici legumele alea nu prea-i facura cu ochiul, desi pana la urma le-am dovedit si pe alea. acum sa vad daca mai papa cerealele, favoritele lui, ca iaurtul a fost cumva intre mese...

ma bucur ca si Mikul e pe drumul cel bun!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Khristin mi-ai adus aminte Si Valentina a reactionat tot asa la prima intalnire cu nisipul....A tipat ca din gura de sarpe ca nu intelegea de ce se afunda in el si nu e tare ca cimentul Prima intalnire cu marea a fost cand era icutza, avea un an si cateva luni...a fost tare haioasa Pup

Ankussa lasa mama , ca nu-i bai, cine o vede acolo ? Doar tu si soata. Asta este, noi sa fim sanatoase si bebeii nostri Cred ca si a mea are vreo 10cm , nu am masurat-o niciodata...

Sabinelu imi pare rau sa aud ca aveti probleme, sper ca nu e nimik grav Multi pupicicei

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ankussa si taietura mea e destul de mare...dr mi-a explicat ca in mod normal se face o taitura de 10 cm, dar la mine a trebuit sa faca de 15, ca a fost bebe mare...corespondenta in uterul retras este 10 cm=1 cm
ashadar si eu am o cicatrice de aprox 15 cm, dar exact la linia slipului, adica nu se vede si este asha ca un shnur, care s-a maronit...constatai acum (scuzati detaliile)

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Andreea_ada / Sabinelu sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Piolica, bine ai revenit . Vreau si eu sa vad poze recente cu nora mea, s’il te plaît . Daca vrei sa iti vezi ginerele, avem poze la semnatura . Asa e cu parabenii, iti dau dreptate ca si cu biberoanele, noi din fericire nu am avut nevoie de ele deocamdata, insa avem din plin vreo 10 si toate de sticla . A propos de alte chestii generatoare de cancer pudra de talc detine locuri fruntase. In schimb exista si un downside la toate chestiile astea organice si precautiile luate de orice mama grijulie, aka momentul cand copilul merge in comunitate si acolo toate eforturile mamei se duc down the drain aka pe apa sambetei si copilul vrand nevrand trebuie sa se adapteze chiar si junk foodului uneori . Gradinite cu mancaruri organice n-am vazut pe niciunde, desi am cautat …ca sa nu va mai spun ca la scoala cel mai po****r eveniment este pizza day….fiimea o refuza cu indarjire de ma si mir de unde gaseste atata vointa.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Cristina, ce ma bucur ca te vad (virtual)! Am vazut pozele de pe google, insa cele de pe flicr nu le pot vedea, cica nu e nimic available. E super scump Anthony inconjurat de animalutele lui din plus. Uite aici niste poze cu nora-ta! Ce as veni eu la Toronto sa-l vad pe Anthony pe viu, adevarul e ca mi-e dor de Canada, ce bine a fost acum 2 ani cind am fost acolo.

Sa stii ca tu ai mare dreptate cind spui ca toate eforturile mele se vor duce down the drain cind Elsa va intra in comunitate, dar pina atunci mai e, eu tot sper ca voi sta cu ea mai multicel acasa, cu toate ca as vrea si sa ma duc la serviciu, sint intr-o dilema. Norocul meu sau ghinionul, depinde de unde privesti lucrurile, e ca jobul meu e in Budapesta, iar noi acolo nu prea mai avem de gind sa ne intoarcem, asa ca va trebui sa-mi caut un job in Franta, iar cu criza asta, e cam greu de gasit un job, mai ales in ceea ce faceam eu. Oricum chiar daca e ca Elsa sa intre in comunitate mai repede, apai tot o sa manince vreo doua mese acasa, nu? Iar de spalat, cred ca eu o sa o spal mai mult... oricum, mai e pina atunci.

Tu cum esti? Cit mai stai acasa cu pruncul? Pupici multi!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Sabinel imi pare rau ca sunt probleme..sper sa se rezolve

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza, Ankussa acum 1 an, cand mai imi vedeam foarte bine prima operatie era o linie alba, subtire, foarte jos si foarte discreta. Deci Alexei avea 1 an si 8 luni cand se intampla asta. Acum e subtire, roz foarte foarte pal dar putin cam stramba, ca a avut rezidentul emotii cand m-a ciopartit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Cum se numea crema aia de galbenele de care vorbeati mai devreme? Ca nu-mi mai amintesc si nici nu gasesc postul. Era cumva Weleda?
mercic!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, cum a decurs azi "operatiunea morcovul"?

fff prost. scuipa tot. face grimasa aia ca vomita, apoi scoate afara cu limba, eu bag la loc, apoi scoate iar. Cu greu a papat o sg linguritza (cu totul). Chinul dupa lume. Si l-am facut fff lichid azi. Mie chiar imi place, mai mult eu l-am mancat, adica i-am terminat portia, ce mai...
nu stiu ce sa zic, joi ii bag si pastarnac, sper sa fie mai placut de Mr.
pupici

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Eva, la fel facea si Mara la morcov, mar, mai putin la banana oricat de lichide erau. In schimb cu caisa de la hipp ( ca nu e vremea lor si tratate bine nu iau )a fost succes total. Mi s-a parut mie ieri ca-i place dar azi a fost confirmarea: i-a disparut brusc complet reflexul, nu o mai apuca greata si casca o gura cat o sura si a ras aproape tot borcanelul ( cam 80 ml cred ca tot a papat). Chiuia de fericire cand venea lingurita, deci m-am convins ca cele 2 de sus chiar nu-i plac. Maine incerc cartoful dulce, sa vedem. Am vrut sa incerc mar copt dar am facut prea putin si n-am reusit sa-l blenduiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

M-am deghizat repede in gospodina, am facut ordine, am spalat vase si bibe, am dus gunoiul, am intins masa de calcat, chiar am si calcat si socru...ia-l de unde nu-i, copilul doarme de la 16.30 si m-am plictisit de calcat si gospodarit, asa ca iata-ma

Pupam Razvanel iesit din greva, Claudinna n-am apucat sa-ti multumesc pentru saftul cu adaugarea uleiului la final in supa, merci
poti sa imi dai linkul cu Razvanel cum bea din canuta? e mortal, unii oameni rai trebuie sa vada asta (cumnatii l-au ironizat pe baietelul nasilor care bea din canuta, e mare baiatul, are vreo 9 luni si ei cand au auzit ca bea din cana au intrebat daca nu cumva face si la olita)pai sa-l vada pe razvanel care e si mai mic cum bea el, daca nu te deranjeaza bineinteles

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput