Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
khristin spune:
Piolica, bine ai revenit . Vreau si eu sa vad poze recente cu nora mea, s’il te plaît . Daca vrei sa iti vezi ginerele, avem poze la semnatura . Asa e cu parabenii, iti dau dreptate ca si cu biberoanele, noi din fericire nu am avut nevoie de ele deocamdata, insa avem din plin vreo 10 si toate de sticla . A propos de alte chestii generatoare de cancer pudra de talc detine locuri fruntase. In schimb exista si un downside la toate chestiile astea organice si precautiile luate de orice mama grijulie, aka momentul cand copilul merge in comunitate si acolo toate eforturile mamei se duc down the drain aka pe apa sambetei si copilul vrand nevrand trebuie sa se adapteze chiar si junk foodului uneori . Gradinite cu mancaruri organice n-am vazut pe niciunde, desi am cautat …ca sa nu va mai spun ca la scoala cel mai po****r eveniment este pizza day….fiimea o refuza cu indarjire de ma si mir de unde gaseste atata vointa.
Eva, frumoasa vacanta se anunta la voi. Cat despre cum merg treburile in general la nivel mondial parca il inteleg pe sotul tau ca ar vrea sa head up to France. Two thumbs up pt. un barbat care face un efort sa se mute in tara sotiei lui, banuiesc ca nu sint multi asemenea. Dar tu esti pregatita sa te rupi de RO si de ai tai? Vorbind de vacante si noi parca am pleca pe undeva, ca sintem umblareti prin lume de felul nostru, dar acum cu copilul mic parca nu prea ne vine, poate prin decembrie cand voi avea si eu vacanta sa fugim undeva la soare prin sud. V-am povestit cand am fost in Dominicana cu fiimea la un an jumate nu voia cu nici un chip sa o atinga vreun fir de nisip pe picioruse ca striga ca din gura de sarpe si a trebuit sa tinem cupilu’ cu adidasi tot concediul ?
Bitza, deci vrei sa te intorci in Olanda ?
Ankussa, Fucidinul e antibiotic. La noi la orice roseata pe piele functioneaza bine Polysporin, sigur se gaseste si la voi
Lauretta, simpatice maimutele ai
Julymorning, si al meu exemplar tot ce i-am dat pana acum a ras tot din lingurita, sa nu-l deochi
CD, din ce stiu eu legat de calatoriile cu baby, nu platesti nimic pt. el pana la 2 ani daca il tii in brate. Daca vrei loc separat pt. el vei plati insa. Noi am preferat sa platim pt. fiimea cand traversam oceanul la o calatorie de 14 ore+
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
andreea_ada spune:
fetelorrrr ce urat e afara
si noi ne gandim din ce in ce mai serios sa plecam afara , suntem destul de afectati de asa zisa criza ... sotului meu i-au taiat bonurile de masa , i-au scazut salariul , e foarte rau .. ne gandim la o solutie de compromis , dar nu stiu care va fi finalitatea
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
CD27 spune:
Andreea_ada imi pare rau sa aud ca sunteti afectati asa de criza, dar totul o sa fie bine, fii optimista
Nici noi nu stam extraordinar, ca doar stam cu chirie dar sunt sigura ca totul se va aranja asa incat sa fie bine pentru bebe
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Ankussa spune:
Claudinna multam fain, ai dreptate tb s-o asteptam pe Babymom
ca eu nu prea pricep limba asta :-) no offence
Babytza eu intrebam de taietura, a mea e cam mare cam 15 cm,
mdeh ce naiba sa mai zic acum. pupici
Khristin aici si spirtul se da pe reteta, daramite un medicament.
Sunt cam nelinistita cu hidrocortizonul asta desi GPul m-a asigurat
ca e mild. Oricum nu-l voi utiliza mai mult de 7 zile.
Felicic pupam Falcone si pe mami lui, poze n-am mai pus din lipsa
de timp, promit ca in viitorul apropiat ma execut.
Vacanta: am bookuit 2 saptamani in Spania la inceputul lui iunie.
pupam all ca eu iar sunt cu fii-miu pe picioare (legumele si fructele
pe toate puteti sa le aruncati pe adresa mea ca tot n-am fost la shopping
:-p
preety spune:
Luminita bine ai revenit... stateam cu gandul ca dak nu apari pana in seara asta sa te sun... sa nu mai dispari... macar sa zici si tu "buna... suntem bine"!!!
Ref la morcov... Sorina il rade ... cu lingurita ... blenduit bine cu pastarnac si dovlecel dupa ce in prealabil a fost facut la abur... se bate cu lingurita sa o bage mai repede in gurita
In rest a papat un pic de mar ras... f bine si pe ala... tot cu lingurita...
Asta se intampla oricum cam de vreo 5 zile... da pana acu nu da semne ca ar respinge mancarea sau lingurita! Ma sa ne tina tot asa!
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
CD27 spune:
Eu ies repede ca vine socru si nu stie ca a inviat laptopul dar ma intorc ca am limbarita
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
khristin spune:
Ankussa....oooo Spania fericito. Fii atenta, Polysporinul e over the counter...nu-ti trebuie reteta, du-te si intreaba la farmacie cu incredere .
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
luminita2008 spune:
Preety, nu mai fac, promit!!
Ma bucur ca papa Sorinuca, e f bine, s-o tineti tot asa!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
sabinel spune:
off, mai fetelor, mult mai scrieti. citesc si nu mai termin.
am cam absentat, motivat insa. amalia are nevoie de toata atentia mea, a inceput sa se rostogoleasca mititica, reuseste sa scoata mana de sub ea, iese al doilea dinte, iar maraielile cumulate cu certurile cu soata ma termina psihic. n-o sa insir aici polologhii, insa nu e roz deloc situatia. va pup pe toate fara exceptie, babytza sarumana ca ai intrebat de mine, la multi ani, felicia, cu intarziere, la multi ani amik, la multi ani bebeilor!
o sa mai scriu...
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
andreea_ada spune:
racesc ... e clar ....offfff ce aiurea ma simt
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica