Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica Luminita, acum ca te vazui pe forum, sa nu uit sa-ti spun, sa stii ca m-am gindit mult la tine cum o sa te descurci acum cu diversificarea. Ai toata admiratia mea! Sper ca zeul diversificarii sa fie blind cu tine si cu pruncii tai. |
Multumesc!
E destul de dificil cu diversificarea, si nu ptr ca n-ar manca ei mititeii, ca vaz ca sunt singurii de pe aici care iubesc morcovul chior chior...., si care nu agreeaza f tare cerealele.... dar nu stiu cum sa ma mai lupt cu manutele si piciorusele astea mici si agitate....si multe la nr. cred insa ca e doar o perioada, pana ma obisnuiesc si invat eu cateva smecherii ca sa ii pacalesc, pana invat arta jonglatului cu lingurita plina de morcoveti.... asa a fost si cand i-am hranit cu bibele de una singura, mai ales cand au inceput sa dea din manute. eu trebuie sa ma adaptez si sa ma obisnuiesc si va fi bine, ca vad ca ei chiar n-au treaba cu asta.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
CD, vai ce mult ma bucur ca papa Mikul!!!!! Ce veste buna! Bravos, s-o tineti tot asa!
Nush cum e cu biletul ptr bebe, sorry.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CD27 spune:
Tocmai am vorbit cu o prietena care e insarcinata in 2 luni, mi-a trezit amintiri, ce emotionata era, cate intrebari avea
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
piolica spune:
citat din mesajul lui babytza Piolica la noi nu a fost asa. Mai sunt si exceptii... Piciul nu ar fi mancat nicicum supa sau suc cu biberonul...La noi a fost dragoste la prima vedere cu lingurita. Si din ce i-am dat pana acum a acceptat cu placere tot, nu a facut nazuri...la noi buba a fost cu biberonul, pe ala are ceva nervi. Papa solida ii place la nebunie si chiar ne miram de el mai devreme ca a papat pe nerasuflate 220g piure de legume (azi a avut in meniu dovlecel, cartof dulce si brocoli + branzica de vaci) Sper sa il tina tot asa si mai tarziu cand vom manca si carnita si alte minuni... Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
super, super, super! Bravo soricelule!!!!
voi sinteti exceptia care confirma regula. Sint putini copiii care accepta mincarea solida usor, asa ca bravos pt voi!
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
citat din mesajul lui CD27 Am si eu o intrebare despre calatoria lui bb cu avionul, bb plateste bilet intreg? Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
pina la 2 ani nu plateste nimic pe companiile aeriene 'normale', insa pe companiile low cost, gen Blue air, pot sa-ti spun ca plateste 20 de euro pe segment. asa am platit noi pt Elsa pt iunie cind venim in Ro.
piolica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
Multumesc! E destul de dificil cu diversificarea, si nu ptr ca n-ar manca ei mititeii, ca vaz ca sunt singurii de pe aici care iubesc morcovul chior chior...., si care nu agreeaza f tare cerealele.... dar nu stiu cum sa ma mai lupt cu manutele si piciorusele astea mici si agitate....si multe la nr. cred insa ca e doar o perioada, pana ma obisnuiesc si invat eu cateva smecherii ca sa ii pacalesc, pana invat arta jonglatului cu lingurita plina de morcoveti.... asa a fost si cand i-am hranit cu bibele de una singura, mai ales cand au inceput sa dea din manute. eu trebuie sa ma adaptez si sa ma obisnuiesc si va fi bine, ca vad ca ei chiar n-au treaba cu asta. Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008 _ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
sint sigura ca vei gasi o cale cum sa-i pacalesti! inca o data bravo pt tine!
EvaF spune:
citat din mesajul lui tzitziri Apropo de intrebat...Eva, stiu ca ai scris mai devreme un mesaj frumos caracteristic pentru tine si in care spuneai ceva la sfarsit de independenta conform lui dr Sears..si apoi puneai un cuvant....apoi ai editat mesajul.Era greseala de tipar sau sunt eu ignoranta?...dar chiar suna ciudat.... |
greseala de tipar, se adunasera niste litere nesterse si formau un cuvant
citat din mesajul lui piolica Ca tot veni vorba de diversificare, o sa incerc si eu sa adaug si alte radacinoase la morcoveata asta neiubit de pruncul meu! Elsa il primeste destul de ok in biberon, de fapt pediatrul mi-a ziz ca majoritatea copiilor il refuza sub forma de piure la inceput, asa ca e bine sa-l punem in biberon pina se obisnuiesc ei cu gustul si cu noua textura. Dupa care, incet, incet, sa incercam cu lingurita |
Piolica , Nerantula, candva, ne-a zis o treaba ultyra inteligenta pe care am regasit-o si eu in carti. Citez pediatrul Nerantulei:
"In legatura cu diversificarea la biberon: sa nu se dea copilului ceva mai gros decat lichidul simplu cu biberonul deoarece exista riscuri:
- datorita cresterii presiunii interne in ureche, in timpul suptului lichidelor mai groase, se poate predispune bebelusul la otite;
- datorita efortului si miscarii diferite de a suge lichide groase se poate deforma cavitatea bucala, conducand la deformari ale dentitiei;
- de asemeni, poate fi afectata cavitatea nazala, conducand la aparitia polipilor."
***CONCLUZIE: se recomanda diversificarea cu lingurita si canita cu cioc din silicon.
Ideea e sa luam in calcul si aceasta optica, fff ok zic eu.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
babytza spune:
Se vede ca e urat afara ...Sa pregatim deja capitol nou ? Ca parca vad ca pana papa soricelul fructele voi ajungeti la pag 50
Roxana bravo bravo bravo !!!!!! tot asa mamico Ti-am zis ca si la noi e haos total cu laptele. uneori il vrea , alteori imi zboara biberonul cu manutele, asa tare imi da peste el....Nici nu sti cat lapte arunc si eu....Sper sa inceapa si Robert sa pape si mancarica si atunci te vei linisti
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
CD27 spune:
merci frumos piolica
da lumi a papat si ieri pe la aceeasi ora a papat la fel, doamne ajuta
Nocom e bine ca papa daria, nu fi trista ca trebuie sa te mulgi, important e sa bea laptic de la tine daca ai.
Cumnata mea s-a muls 6 luni de zile (de buna voie, adica ea nu vroia sa alapteze in public si aveau o viata sociala intensa, cu multe iesiri, vizite, musafiri.... la 6 luni l-a intarcat, probabil din disperare de atat muls si o inteleg intr-o oarecare masura
Vad ca sunt cam singura care ar fi acceptat ca bb sa fie alaptat de altcineva
Auziti eu am facut kk la olita la 7 luni, oare la ce mi-o fi folosit dar alor mei sigur le-a folosit ca nu existau pampersi si nici baie&apa calda curenta nu aveau la tara. Nah....ca m-am deconspirat, sunt o fata de la tara
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
piolica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Piolica , Nerantula, candva, ne-a zis o treaba ultyra inteligenta pe care am regasit-o si eu in carti. Citez pediatrul Nerantulei: "In legatura cu diversificarea la biberon: sa nu se dea copilului ceva mai gros decat lichidul simplu cu biberonul deoarece exista riscuri: - datorita cresterii presiunii interne in ureche, in timpul suptului lichidelor mai groase, se poate predispune bebelusul la otite; - datorita efortului si miscarii diferite de a suge lichide groase se poate deforma cavitatea bucala, conducand la deformari ale dentitiei; - de asemeni, poate fi afectata cavitatea nazala, conducand la aparitia polipilor." ***CONCLUZIE: se recomanda diversificarea cu lingurita si canita cu cioc din silicon. Ideea e sa luam in calcul si aceasta optica, fff ok zic eu. Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein) |
hmmmmm.... eu ce-i pun Elsei e mai apa chioara, nu iese f dens ca pun o mica lingurita, max 2 intr-un bibe foarte mare!!! nu stiu daca o sa am vreun succes cu lingurita, dar e bine de stiut chestia asta. merci!