Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
IRINA.C spune:
Camy_pusFELICITARI MAMICO!!!!!!!!!sa ai noroc sa fie bebe sanatos si tu fericita.Ai trait o tragedie, sa ai grija de sufletelul tau.felicitari!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Cristinna spune:
menics exact asa am patit si eu cu tigarile...ma lasasem si acum si eu salivaz dupa tigari, dar sa stii ca nu o sa poti renunta la ele decat cu AMBITIE. Eu asa fac...in mom in care mi-e pofta sa fumez...imi pun ambitia si ma gandesc ca nu fac bine la bb...mai ales ca acum in primele saptamani se intampla cele mai mari transformari de dezvoltare a embrionului.
Data trecuta cand am aflat ca sunt insarcinata pur si simplu nu imi mai trebuiau tigari si nu am avut nici o problema, ce-i drept , atunci nu am baut nici cafea, desi dr mi-a zis sa beau cate o gura mica din cauza ca eram hipotensiva si imi scadea tensiunea foarte tare.
Incearca sa nu mai bei nici cafea si atunci tentatia de tigari va fi mai mica.
Va
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 4+
danangie spune:
LAURA in primul rand trebuia sa-i zici ca vrei sa faci recoltare de sange pentru dozarea beta hCG.In al doilea rand cum sa nu se depisteze o sarcina cu asta?? Ii poti explica si logodnicului tau ca beta hCG este un hormon care apare in organism cand se prinde o sarcina.Unele rezultate pot fi false daca iei unele medicamente pe baza de acest hormon....nu mai stiu acum care sunt alea.Dar de exemplu fetele care fac insamantare artificiala sau FIV, primul test care il fac este asta:dozarea hormonului beta hCG. Ca pe ruma, sa vezi daca sarcina e uterina sau extrauterina ,d-ne fereste, sunt alte examene de facut cum ar fi ecografie,etc. Dar data viitoare asa sa faci vreiu sa imi iau sange ptr dozarea hormonului beta hCG.Aia de la lab e chiar o analfabeta.
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
laurairina13 spune:
Of..danangie stiam faza cu hormonul si toate alea..dar cand am inceput sa ii explic logodnicului, nu avea el rabdare sa asculte, de fapt barbatii astia in general se simt depasiti de prea multe detalii care chiar nu ii privesc..era cam degeaba.. El stie ca urmeaza sa ne casatorim sa facem un bebe si atat! Si ca trebuie bani
vias spune:
ooooo...dar vad ca deja scriem destul de mult...ce-mi place....merg sa citesc din urma...si revin..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
vias spune:
Buun...incep cu laurairina mpt ac nu ami aveam rabdare sa-i zic asta...scumpete fugi la medicul tau acum in mangalia, sa-ti dea o foaie de la medic prn care iti confirma sarcina, si cu acea foaie mergi la medic...nu mai au voie sa te dea afara...tu nu ai cum sa accepti asa ceva, doar ai nevoie de banuti pentru copil dupa ce nasti, nu? Apoi vezi ce faci...si mergi la un medic bun...Mangalia nu-i departe de Constanta...este FOARTE IMPORTANT sa ai un medic BUN...crede-ma te rog...eu din cauza medicilor mi-am pierdut copilasul...stiu ca la tine nu-i cazul, dar mai bine te pazesti si nu se intampla...stii tu!
Apoi am sa va multumesc tuturor celor care ati intrat aici la mamici recunoscatoare de nov-dec 2009 pentru am-i ura de bine...va multumesc ca va ganditi la mine! Miha74, Cristinna, IrinaC
Multumesc [b]Ancaroro pentru pentru lege...chiar o cautam
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
am scris repede...si a iesit ce-a iesit...sper sa intelegeti..
ingerasul Darius-Andrei
betty78 spune:
Speranta felicitari pentru gemenasi. Sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
vias spune:
desi suntem putin, poate impreuna vom reusi sa-l ajutam pe TEO
Va multumesc mult!
ingerasul Darius-Andrei
laurairina13 spune:
Camy multumesc tare mult de sfaturi!!
Ma duc vineri la doctor, sa vad ce imi zice si cum se poarta. Daca nu imi place cum e si ce imi spune...ma duc la constanta. Da macar sa imi dea sa fac analize si tot ce trebuie ca atunci cand ajung la Cta sa nu fie nevoie sa fac 10 drumuri pana imi spune dr ce sa iau si cum e sarcina.
Deocamdata la munca nu se mai spune nimic de dat afara sau altele..si imi trebuie si hartiuta de la doctor cum ca sunt gravida. Plus ca nu immi fac mari griji, viitorul meu sot e avocat, sefii mei stiu asta, deci..nu cred ca vor procese si altele ca m-au dat afara
Pupuci la toate , o seara frumoasa!