Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

buna tuturor mamicilor in devenire, si eu sunt una din viitoarele mamici de noiembrie deci sper ca totulsa fie bine caci e prima sarcina si am atatea ganduri,ptr moment ma simt bine ,doar sanii ma cam necajesc si toata ziua fac,in rest...pot zice ok,va pup si sper sa ne cunoastem mai bine de acum incolo.7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Buna seara tuturor gravidutzelor de nov-dec 2009.
De vreo ora ma uit pe acest site si nu mi-a venit sa cred ca deja s-a format Odiseea de nov - dec 2009.
N-am mai intrat pe acest site de ... aproape 4 ani si m-au cuprins dinnou emotiile si bineinteles amintirile.
Cele mai bune prietene pe care le am mi le-am facut aici, in odiseea iul-aug 2004.
As vrea sa ma alatur si voua, urmand sa nasc (conform calculatorului) undeva pe 14 noiembrie.

Sa avem o nastere usoara si copii foarte sanatosi, ca frumosi au cu cine sa semene

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

poze Bradut

Mergi la inceput

buna tuturor, camypus ms pt sfatul cu cele 10 mesaje,incerc acum,la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Alunel cred ca am citit povestea ta mai demult, e ca sotul tau a ales numele pentru baietel? Stiu ca retinusem eu ceva..
Bine ai venit printre noi, se mareste gasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

vicroria si alunel, bine ati venit

dati datele complete sa va trecem pe listuta: DN, UM, DPN

Mergi la inceput

buna seara la toata lumea!Va multumesc ca m-ati adaugat la lista de la inceput,data nasterii mele e 28/01/1982, ultima menstruatie:26/01/2009, DPN 2 noiembrie 2009,sa speram ca DD ne va ajuta pe toate sa mergem cu bine pana la sfarsitul odiseei !la toata lumea,
FELICITARI SPERANTA pt bebicii gemeni!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

fetelor cu multe suntemnu am mai intrat de ieri dim mi a fost tare rau ,m am speriat rau de tot di cauza unor intepaturi,taisuri in partea de jos aveam programare vinerea viitoare pe 20 dar nu mai stau maine ma duc .nu ma pierd eu cu firea dar pt a vedea ce se intampla ma duc.multa sanatate burticilor,la mine se vede tare burtica zici ca am 4 luni asta pt ca ma balonez fff rau .va pup mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Azi am fost la doctor si am vazut gagalicea, sta bine in uter. Mi-era tare teama ca nu e acolo ca ma intepa rau in partea dreapta. Acum de cand am venit parca mi-au trecut si intepaturile
Mi-a dat pomelnicul de analize si ma mai duc saptamana viitoare sa vad si inimioara.
Inca nu m-am trezit la realitate, tot nu constientizez ca sunt insarcinata... Imi mai trebuie putin timp.
Cu fumatul, si eu am probleme. La prima sarcina, mi-a fost rau de plangeam in primul trimestru daca simteam fum de tigara, si acum inca nu am nimic si pofta de fumat cat cuprinde. Chiar imi doresc sa inceapa greturile sa nu mai fumez. Oricum, ma abtin cat pot.

Andrutza 5+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

Azi am fost la doctor si am vazut gagalicea, sta bine in uter. Mi-era tare teama ca nu e acolo ca ma intepa rau in partea dreapta. Acum de cand am venit parca mi-au trecut si intepaturile
Mi-a dat pomelnicul de analize si ma mai duc saptamana viitoare sa vad si inimioara.
Inca nu m-am trezit la realitate, tot nu constientizez ca sunt insarcinata... Imi mai trebuie putin timp.
Cu fumatul, si eu am probleme. La prima sarcina, mi-a fost rau de plangeam in primul trimestru daca simteam fum de tigara, si acum inca nu am nimic si pofta de fumat cat cuprinde. Chiar imi doresc sa inceapa greturile sa nu mai fumez. Oricum, ma abtin cat pot.

Andrutza 5+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

buna seara,
observ ca ai 5 sap?i ai fost la ginecolog? mie medicul de familie mi-a spus sa mai astept, o luna , ca oricum e mic, si nu mi-ar face controlbla, bla... si eu am luat-o de buna.
eu abia de ieri iau acid folic, ca deh, inainte nu m-am gandit sa iau... iar cu fumatul, of , of ce sa ma fac... pe mine ma deranjaza scrumiera murdara, dar cand simt miros de fum, mama mama... al meu fumeaza acum...
oare voi avea greturi, ca eu deocamdata dorm de rup... de la 12.00 sunt ca teleghidata.
toate burticile...

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Woooow , s-a deschis sezonul la nov-dec

Sa va dea DD sarcini usoare si bebici sanatosi la toate

Camy_pus esti o femeie extraordinara Ma voi si eu pentru tine si bebelusul tau sa fiti bine

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput