Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

laurairina, menics, din constanta!!!super.si eu tot din cta.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

fetelor am vazut ca unele va ingrijorati ca nu aveti simptome, bucurati-va pentru asta, eu nici la prima sarcina in trim.I nici nu am simtit ca sunt insarcinata, iar acum am gemeni si nu am nici greturi nici insomnii, ce sa mai pun ca pana saptamana trecuta erau trei.

6+

http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Speranta, uite ca de tine era vorba cu gemenii Felicitari!
Menics, m-am programat aici in mangalia pan la urma la gineco, e tot o dr din cta ,una Tatiana Martinescu, parca..Ma duceam la Stanca, da dr de fam nu mi-a dat nici o analiza, si sigur daca ajung la Stanca ma pune sa fac analize si dupa..mai vorbim.
Asa ca ma duc aici, imi iau ce analize treubie sa fac..le fac, si daca mi se pare mie ceva neinregula, abia atunci o tai la Cta la Stanca..Stiu ca nu e bine sa ma dau pe mana unui dr care nici la candida nu a stiut sa imi dea intai sa fac antibiograma si m-a pus sa iau vreo 5 tratamente asa dupa ureche, si la urma cand a vazut ca nu si nu..hai fa si tu antibiograma
Mi-e asa peste mana Constanta..offf...Ma duc acum vineri la eco, desi e prea devreme sa imi vad punctuletul..si pe urma..ma orientez eu cumva.
Danangie, am vazut si eu ca esti din Cta, la ce dr mergi??ca-s curioasa

Mergi la inceput

Scuze..am gresit, nastasie e din cta, pe ea voiam sa o intreb la ce dr merge..

Mergi la inceput

laurairina, eu merg la dr.Zaher Mohamed.ma duc iar luni la cabinet cu rezultatele de la BHCG si poate si un eco.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Nastasie, stiu si eu de el, ca inainte era la mangalia parca. Off, eu astept consultul de vineri, si dac nu mi se pare ok doctorita..merg la cta mai departe la Stanca.
AA..si am vrut si eu sa imi fac testu hcg si mi-a ras in nas aia de la laborator, ca nu se face pentru a depista sarcina, si ca dureaza pana la 10 zile, ca o trimit la constanta..Si uite asa , am ramas doar cu testele de sarcina, fara sa imi confimre si testul hcg sarcinaSi mai costa testul si 45ron...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Nastasie, stiu si eu de el, ca inainte era la mangalia parca. Off, eu astept consultul de vineri, si dac nu mi se pare ok doctorita..merg la cta mai departe la Stanca.
AA..si am vrut si eu sa imi fac testu hcg si mi-a ras in nas aia de la laborator, ca nu se face pentru a depista sarcina, si ca dureaza pana la 10 zile, ca o trimit la constanta..Si uite asa , am ramas doar cu testele de sarcina, fara sa imi confimre si testul hcg sarcinaSi mai costa testul si 45ron...

laura,cum sa nu se faca pentru a depista sarcina.si 10 zile pentru un test?si 45 ron?aici l-am facut dimineata la 8 si am dat 35 ron si la ora 15 era gata.daca ai putea sa-l faci la constanta iti trimit raspunsul si pe mail sau fax.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Nemernica aia de laboranta..si mi-a si ras in nas..ca 'cine v-a spus sa faceti testu asta??' Ce sa ii zic ca auzisem de pe forum de la voi..pana si logodnicul meu a ras de mine...''vezi dac te iei dupa forumuri si net??'' Am intrat in pamant de rusine..

Mergi la inceput

laura, mie mi-a dat dr dar nu e obligatoriu.puteai sa-l faci ca asa vrei tu.ce o doare pe ea capul de ce.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

laura,cum sa nu se faca pentru a depista sarcina.si 10 zile pentru un test?si 45 ron?aici l-am facut dimineata la 8 si am dat 35 ron si la ora 15 era gata.daca ai putea sa-l faci la constanta iti trimit raspunsul si pe mail sau fax.

varsta lui razvan

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput