Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
vicroria28 spune:
Buna Nastasia, of ce veste ne-ai dat, fii puternica si pe viitor iti doresc numai bine si alt bebel care sa te faca FERICITA!!!te pup

si ai griaj de tine!!!
7+
Cristinna spune:
nastasie imi pare tare rau

....altceva nici nu cred ca se mai poate zice.
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si
4+
vias spune:
m-am intors...sunt bine...se vede sacul...mai degraba l-a vazut Cristi, sotul meu de cat eu..![]()
Sunt incurajata ca de data asta va fi altcumva...va fi bine...o sa nasc tot prin cezariana undeva la 38 de saptaman...adica pe la sf de oct, inceput de nov...o sa vedem atunci mai bine...
Am de facut o gramada de analize, o sa mai merg pe 16 aprilie la control...abia astept!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
vias spune:
Nastasie
imi pare sincer rau...![]()
![]()
ingerasul Darius-Andrei
5+
bebe
vias spune:
Laurairina nu mai fi asa suparata...bucura-te pentru copilas, roaga-te la DD sa fie sanatos..ai vazut doar cate fete isi doresc sa aibe copilasi si nu pot...se chinuie atat de mult...multumeste-i lui DD ca-l ai...ce zice lumea? ITI PASA? TE AJUTA CU CEVA?
Fii serioasa, vezi-ti de viata ta, bucura-te ca faci nunta, bucura-te pentru bebelus, si vezi ce poti face la rochie...ca ceva...sigur o sa-i poti face! 
ingerasul Darius-Andrei
5+
bebe
Jay spune:
Heya fetelor, e usha deschisa si ptr mine si fetitza mea?
Am aflat ieri ca sunt insarcinata (11.03.2009) si as dori sa ma alatur voua, sa maresc numarulfericitelor de la odiseea recunoscatoare.
Inca nu am fost la medic. Hmm, ce altceva sa mai va spun?:)
Decat ca sunt speriata :)) hahha![]()
Credendo vides!
Asteptand-o pe Karina Iris!
Jay spune:
Ah, da, trebuie sa schimb semnatura acum :) Vine Karina Iris.
Si data nasterii ( conform calculatorului portalului) este in jur de 20 Noiembrie.
_
Credendo vides!
Asteptand-o pe Karina Iris!
alunelsialbinutza spune:
Nastasie, imi pare sincerrau. Ai rabdare ca o sa vina si bb 2.
Camy, ma bucur pentru tine si pentru starea ta.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
4+
danangie spune:
NASTASIE off imi pare enorm de rau...speram ca sangerarea sa fie de la nidatie....in cate sapt erai?
CAMY ma bucur ca esti bine si la fel si bb.Mi-a fost ciuda ca nu am putut sa te incurajez inainte de a pleca dar am avut o zi naspa tare azi si nu am avut cand sa intru pe DC. 
Eu am fost azi la eco, am asteptat 3 ore ca sa intru. O zi infernala.Alessio care plangea de somn, Alin care era mort de foame si eu care tremuram de nervi.Ma rog.....l-am vazut pe bb , are 7,3 mm, are activitate cardiaca.Problema e ca se pare ca am corpul luteic cistic.Se pare ca am un chist pe ovarul stang.De 6 cm.....of...vroia sa ma interneze si am refuzat....a trebuit sa semnez ca refuz....cum sa stau internata cu _Alessio acasa? Alin cu munca cum face? El nu reuseste sa-si ia liber de pe o zi pe alta.....Maine ma voi duce totusi la o alta doctorita sa vad ce-mi zice ea despre chistul asta.Cica este riscul ca din cauza greutatii chistului....ovarul sa se dea peste cap si sa se necrozeze......of....sper sa fie bine.
JAY bine ai venit.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
vicroria28 spune:
buna seara la toate burticile
, bun venit JAY,sper ca nastasia sa treci cu bine peste tot,in rest numai bine,si vb maine!!!!
7+