Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
nastasie spune:
culmea e ca aseara dupa cateva sangerari am facut un test si au iesit cele mai pozitive liniute din viata mea.multumesc ca sunteti alaturi de mine.sper sa fie totul ok.am mai sangerat doar un pic dimineata.va pup pe toate.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
laurairina13 spune:
Alunel, misto job ai cu delagatiile..
Cand mai ai drumuri poate treci si pe la mangalia..![]()
Cristinna spune:
offffffffffffffffff....am scris un mesaj kilometric si cand sa-l trimit vad ca nu eram logata

...deci o iau de la capat.
Camy_pusnici nu-mi pot imagina tragedia prin care ai trecut, dar faptul ca esti cu noi aici si cu bb in burtica dovedeste ca esti o femeie foarte puternica si care stie ce vrea exact de la viata.Esti o femeie in fata careia noi toate ar trebui sa ne scoatem palaria

.Ma voi gandi la tine si ma voi ruga ca vizita la acel spital sa nu te cutremure f tare si sa vin inapoi numai cu vesti bune
.
Nastasie ,scumpa de tine,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar am eu un feeling ca totul va fi bine
. Sarcina inca oricum e ff mica, sansele sa-l fi vazut la eco...minime.Eu la prima sarcina m-am dus la 4 sapt si 3 zile la control si m-am intors exact cum am plecat, adica si nelamurita si panicata ca nu se vedea nimic
. De-abia la 5+ s-a vazut sacul si la 6+ activitatea cardiaca.
Asa ca de data asta mi-am invata lectia si nu ma duc decat la 6+la control, adica pe 23 Martie. Tin pumnii sa fie bine
.
Celelate gravidutze cum se simt?
Eu nimic...nesimtita...asta e, sper doar sa fie totul bine si la mine, sa nu am surprize neplacute
.
O
pentru toate burtoasele
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si
4+
laurairina13 spune:
Fetelor, pe mine m-a apucat panica si criza..am numarat iar saptamanile pana la nunta mea de pe 13 iunie si ies 19 saptamani de sarcina

Noi am stabilit nunta de anu trecut din toamna, si ca orice mireasa, ma visam superba, cu rochia mea de vis, doar stiti cum e...
. Am facut eu socotelile bleaga de mine ca daca ma apuc luna trecuta de treaba eu si viitorul meu sot voi fi doar in 3 luni jumate, deci sanse sa se vada minime. Cand socotesc eu azi cu calendarul in fata mai bine, si dupa ce imi spusese dr de fam ca sunt in 5 saptamani acu...o sa fiu aproape in 5 luni

Ori eu am deja rochia luata, si e superbaaaa, e rochia mea visata!!!

. Dca era sa fiu in 3 luni si un pic, mai visam ca incap in ea..dar asa in aproaape 5..nici o sansa..
Nici eu nu stiu ce vreau de fapt..

Si cand ma gandesc ca mereu comentam cand vedeam mirese gravide, ca uite-le s-au maritat din cauza lui bb..si o sa fiu fix una de aia. Ca noi am stabilit cu mult inainte nunta, nu o sa stie nimeni..

Cert e ca si pe bb l-am vrut, da nu am crezut ca o sa iasa din prima..mai ales dupa atatia ani de AC!!
vicroria28 spune:
Buna,LAURAIRINA nu te mai stresa atat de tare, crede-ma ca nu ceea ce spun sau gandesc oamenii din jurul tau conteaza ci TU BB SI TATI ,atat, cat despre rochita mult visata trebuie sa existe o modalitate sa-ti fie buna,nu dispera ca ii face rau la bb
si mai povestim,btw si eu fac cununia civila pe 11 aprilie
.
pupici la toate burticile
7+
onuta05 spune:
Buna, fetele!!!
Va urez la toate sarcini usoare la sfarsitul carora sa tineti in brate
sanatosi , frumosi, papaciosi si cuminti!!!
Bafta tuturor la ecografii si sa veniti numai cu vesti buna!!!!!

Eu va citesc mereu, chiar daca nu ma implic in discutiile voastre!!!!

pt toate burticile!!!!!!!!
Poze
many_bani spune:
Dragele mele,
Incep prin a ura sarcini la termen si bebei santosi la toata lumea.
Eu am trait un episod mai putin placut, la 4sapt. si 5 zile am avut hemoragie, am fot distrusa am crezut ca totul este pierdut, dupa atatea sperante. Am asteptat dimineata infrigurata, am sunat la clinica unde am facut FIV si sansa mea a fost ca profu. era in tara.
Am facut echo transvaginal, avem prima noastra poza, si samburelul este acolo unde trebuie, s-a vazut sacul gestational(doar unul,fiind suspecta de 2 bebei, din cauza valorii mari a beta HCG). Cauza hemoragiei nu o stim exact, este posibil sa fie hormonala, mi-au crescut doza de medicamente. Sangerare nu am mai avut(am stat numai la pat)insa s-au instalat greturile (fara voma)si nu stiu daca sunt de la doza crescuta de medicamente, sau samburelul are personalitate si vrea sa se impuna. Acum asteptam urmatoarea echo sa auzim si inimioara.
Va pup
uta_ciun spune:
fete dragi, daca sunteti curioase cum va arata copilasul vostru intrati pe
www.makemebabies.com
si upload o poaza de-a voastra , un ade-a sotului, alegeti daca vreti fata sau baiat si va arata copilasii pe la 2-3 ani
ar fi interesant daca fetele care mai au copilasi sa compare realitatea cu pozele generate pe site
va previn, e addictive ![]()
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
dymomo77 spune:
Buna dragele mele burtici. Cu fumatul e greu si la mine pt ca pana a ramane insarcinata le "mancam" si cum greturi nu am asa fuma... Noi abia sambata mergem la ecograf desi la dr am fost deja de doua ori dar de fiecare data a zis ca dupa HCG e prea mic pt al putea vedea. Astept vesti bune de la cele care au vazut deja mazarica la ecograf. Pupici
6+
nastasie spune:
din pacate eu am pierdut-o.multumesc ca ati fost alaturi de mine.puteti sa ma scoateti din listuta.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan