Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Neatza tuturor!
Speram ca in sarcina asta sa ma pot concentra la munca, dar ... iar pleaca neuronu' la plimbare.

Laurairina13, Da, sotzul meu a ales numele lui Bradut.
Daca avem fata, cred ca tot nume ales de el va fi,adica Teodora .
Eu astept cu nerabdare momentul in care sa ii dam vestea lui Bradut, care asteapta de anul trecut sa creasca la mami in burtica un fratior sau surioara.

Aseara comparam poza de la echo cu cele din prima sarcina si ... e mult mai mica, dar increderea e mare ca va fi totul ok. Sunt cu utogestanul si nospa-ul in geanta ... in caz de sangerari, ca de avem antecedenta, inclusiv la prima sarcina.

Pupici si sa aveti o zi buna,

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)
si gravidutza in 4+
poze Bradut

Mergi la inceput

Multa bafta Cami, o sa fie totul bine si o sa de fericire, sunt convinsa

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)
si gravidutza in 4+
poze Bradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

gata...merg sa fac baita....sa ma imbrac, vine si Cris...si plecam...am niste emotii...
O sa fie un drum greu pt mine...ultimul drum acolo a fost cand ma intorceam cu darius in cosciug....ce drum trist
tot azi o sa vad si Institutul...vai ce emotii am...cred ca o sa plang cat sa-mi ajunga o buna perioada de acum inainte...

V-am pupat, sa-mi tineti pumnii!

A...si vreau parola de la mail-ul comun, cine il are, va rog sa-mi trimiteti un PM!

Multumesc mult!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Iti tin pumnii, iti va da Dzeu tarie, gandeste-te totusi ca nu-ti face bine, sa te necajesti, nu te lasa luata de val, de ce nu te gandesti: uite daca atunci eram necajita si parca invins de atata durere, acum sfidezi si vii cu un noua sarcina pe care , asa cum ti-au recomandat medicii o urmaresti din timp, si care va fi bine.
off ce simplu este sa vorbesc...
scuze dar sunt cu gandul la tine, la voi de fapt de cand mi-ai spus de institut si de darius... iti tin pumnii, si ma rog sa fi tare!

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

buna dimineata fetelor...ce faceti?...inca mai dormiti?
..va las atunci sa visati frumos.. pentru fiecare burtica

ingerasul Darius-Andrei

Cami, iarta-ma ca te intreb...dar nu cred ca stiu sirul evenimentelor...de ce trebuie sa mergi acolo? de ce la TG Mures?

oricum ar fi...iti tinem pumnii si ai grija de voi! fi tare pt bebele din burtica!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna fetelor,un pic suparata.ieri am avut sangerari si am pus mana pe telefon si l-am sunat pe dr.la 21 m-a primit la cabinet si am facut eco.in uter nu sunt cheaguri dar nici sarcina nu poate zice sigur ca ar fi numai 4 saptamani dupa cum arata BHCG.de sarcina extrauterina nu mi-a zis la eco nimic.mi-a dat sa repet acum dimineata BHCG care trebuie sa se dubleze in cazul unei sarcini, tratament pentru sangerare si sa-l sun azi cum am rezultatul ca daca iese mare, repetam si luni si daca si atunci e in crestere inseamna ca e sarcina si se opreste si sangerarea.daca nivelul BHCG e mai mic inseamna ca a fost avort si ca ovulatia(ceva de genul asta mi-a explicat nu stiu cat am retinut eu)si menstruatia au fost la un loc si se ia tratament pentru eliminare (adica nu se ajunge la chiuretaj).pana la 15 stau cu inima cat un purece.fundul trebuie sa-l intep pana duminica, venele de la maini sunt intepate.

va pup pe toate, imi pare rau ca nu am intrat sa va spun, insa aseara am ajuns la 23 acasa si am fost asa intoarsa pe dos.mai ales ca nu am nici un avort si nici un chiuretaj, nici o sarcina extrauterina la activ si mi s-a intamplat mie asta.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

gata...plecam acum

Data trecuta am avut iminenta de avort de la 8 saptamani si am tinut-o asa pana la 7 luni...dar am mers la medic inca de cand am aflat...mi-am facut si eu analize...numai medicul ala timpat la care am fost eu si-mi zicea ca ce-mi fac atatea griji ca sunt tanara, ca o sa fie bine...l-am nascut pe darius si la 2 zile am aflat caare TRANSPOZITIE DE VASE MARI, o malformatie congenitala la inima, cu sanse mici de supravietuire...in a3a zi de viata a fost dus cu elicopterul la TG Mures...acolo i-au facut 2 operatii..pe masa de operatii, a doua, Darius a plecat la DD

Medicii de acolo am stiu, pt ca eu la 2 saptamani fix de la cezariana am intrat in sala de operatii...EU, din nou...operatia mea se infectase asa rau...nu credeau medicii ca mai scap...am facut 2 stopuri cardiace...pe masa de operatie...ii aduc aminte ca eu am crezut ca nu a prins bine anestezia, dar apoi am aflat ca "intrasem pe tunel", era sa mor...

Ei au avut grija de mine, de fapt un medic...stie prin ce am trecut, stie de copil...stie ca trebuie sa-mia corde o atentie mai mare...si o sa merg si la Cluj sa-mi fac o ecografie...

Ma gandesc ca o sa fie bine, bb e bine, creste mare, o sa fie un copilas asa dragalas si sanatos....dar eu o sa ajung la Tg Mures, o sa vad spitalul...si o sa-mi aduc aminte cum mergeam la institut si stateam la usa cu lapticul pt darius...cum am stat si ama steptat si-mi smulgeam parul din cap pe timpul celor 2 operatii...cum mi-au spus ca a murit...offf...

O sa-mi fie greu...dar ma gandesc, de fapt incerc sa ma gandesc ca de data asta, ma voi intoarce acasa din Tg Mures cu un copilas viu, sanatos si frumos in brate!

Doamne Ajuta, acum am plecat!
Vb diseara!

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Of mai fetelor ce postari triste aici..Nastasie, lasa ca Doamne Doamne e cu tine, o sa fie bebe si sa fie bine!!
Camy bafta, te asteptam cu vesti bune de la doctor!
O pt voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

Buna la toate mamicile de nov-dec, cami in special trebuie sa-ti marturisesc ca esti o forta vie si ca pt toata suferinta DD va avea grija sa iti daruiasca un bb sanatos si frumos,povestea ta este atat de rasunatoare,eu iti urez multa bafta si fii tare,asteptam vesti,te pup pe tine si pe bb.
Nastasie noi cred ca avem cam aceasi data la um si dpn,cum te mai simti?sper ca bine,eu cred ca incep sa ma constip,e normal la 7 saptamani?
o zi buna tuturor!!!7+

Mergi la inceput

Nastasie, eu am avut un avort spontan in 2003, am sangerat din sapt 5 pana in sapt. 7 la sacina cu Bradut, iar acum sunt mult mai relaxata si pregatita pentru a interveni si a-mi ajuta evolutia sarcinii.
Incearca sa nu iti faci rau singura prin stress, incearca sa gandesti pozitiv, ca totul va fi bine. E sarcina mult prea mica si se poate intampla orice. Eu zic sa stai linistita, sa faci tratamentul si totul va fi bine.

Camy, o sa fie bine. Amintirile si locul iti vor da forta si mai mare sa ai grija de tine si "samburel", iar Darius va veghea asupra voastra si va va proteja prin forta lui de ingeras fara de pacat.
Eu nu sunt o credincioasa prin firea mea, dar lucrurile si fiintele inocente mi-au dat intotdeauna forta de care aveam nevoie.
Mult succes!

Mergi la inceput

Laura eu vin destul de des in delegatie la Eforie, asa ca poate fac o plimbare pana in Mangalia la urmatoarea deplasare, ce zici?

Camy si in Poiana Brasov vin cam o data pe luna in delegatie si raman peste noapte, asa ca ... poate cobor si in Brasov, nu?

Hai ca mi s-a facut de plimbare, n-am stare pe scaun la serviciu...

Mergi la inceput