Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
buna dimineata....eu sunt foarte matinala...deja am papat un mar
...maaaama ce pofta aveam!
azi vine mama mea in Brasov la mine...abia astept sa o vad..
se pare ca acest week-end e de plimbari!
Albinuta...tie ti-am zis ca te astept in Brasov? Hai ca poate mergem impreuna la un papanas...ca papanasul a fost placerea mea NR1 din sarcina trecuta...si stiu un loc unde le fac asa de bune...ca te lingi pe degetele 
O zi buna tuturor!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
vias spune:
Danangie sper sa fi bine, sa nu apara nimic grav! 
Jay bine ai venit! Sarcina usoara, la termen si copil sanatos iti doresc! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
nastasie spune:
multumesc fetelor.din pacate nu era de la nidatie ca era rosu si nu era chiar asa putin.eram in 4 saptamani.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Rony spune:
ce bine imi pare ca ne inmultim aici ca sa am si eu la cine sa ma vait
imi este tare rau , adica greata , nu vomit insa imi este greata tot timpul zi si noapte; sunt ca o leguma, noroc ca am dus-o pe fetita mea la mama ....iar ieri am plecat de la serviciu petru ca nu mai putem sa ma tin pe picioare; si uite asa mofturi de gravide: mi-e rau daca mananc, mi-e rau daca nu mananc sunt obosita franta tot timpul; mi-e grata daca bag nasul in frigider, de la mirosul din birou, de la fumul de tigara, de la mirosul de cafea, de la gazul de esapament
stomacul meu face nazuri ingozitoare ; nu stiu ce sa mai fac of of !
laurairina13 spune:
Nastasie, imi pare si mie sincer rau, am citit de aseara..dar pur si simplu nu stiam ce sa iti spun...orice cuvinte sunt de prisos. Ma pusesem in situatia ta...si 

Off..
menics spune:
Buna dimineata a burtici,
nastasie, imi pare tare rau, nici nu stiu ce sa-ti spun
cuvintele nu-si au rostul... ai grija de tine, si fii sigura ca vei reveni la odisee.
cami: ai vazut ca totul este bine, ma bucur, nu te mai necaji cu fel de fel de ganduri,
hmm sa te gandesti si la mine cand mananci papanasi...
eu nu am greturi, mai bine aveam, ca poate nu mai puneam tigara in gura... of of.
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
laurairina13 spune:
Camy, multumesc de incurajari..aseara m-am pus pe un plans...ca o sa fiu o mireasa grasaa...
Dar ai dreptate, nu ar trebui sa ma intereseze gura lumii, ca astia comenteaza..viata merge mai departe si eu o sa am un bb 
Sper sa nu pun prea mult pana la 19 saptamani.
Si ma bucur ca toate sunt bine la control! Vezi, nu trebuie sa te mai stresezi..
Danangie, speram sa fie bine, sa ne spui cand mergi la alt doctor si ce iti va spune!
LAura,
5+
eladea2005 spune:
Neata!
nastasie, oof..imi pare sincer rau...nu stiu ce-as putea zice sa te fac sa te simti mai bine...stiu ca numai timpul le va rezolva pe toate...sunt sigura ca in curand o sa ni te alaturi iar...noi te asteptam pe aici si vrem sa ramai cu noi...

cami, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut...te cred iubita ca n-o sa uiti niciodata ce s-a intamplat...si de-asta te intrebam de ce mergi din nou acolo...nu gasesti alti medici care sa-ti supravegehze sarcina?? paote aici, in ClLuj?
oricum, iti tin pumnii totul va fi bine, ai incredere...

cristinna, nici eu nu simt prea multe...adica daor o stare de somnolenta si mers des la baie...sper si eu sa fie totul ok...abia astept sapt viitoare sa merg la control...sa ma asigur ca e ok...
laura, alunga-ti gandurile alea din cap...bucura-te ca ai un bebe mic acolo in burtica...lasa naibii ce zic altii..bucuria trebuie sa fie a voastra, daor a voastra...cat despre rochie..asta e...nu e cea mai importanta...![]()

menics, te rog eu abtine-te de la tigari...nu merita sa risti sanatatea bebelului pt un moft...e ff importantaperiaoda asta pana la 3 luni!!!! nu te risca!sfatul meu...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laurairina13 spune:
Menics si eu sunt de aceeasi parere, mai ales ca e primul bb la tine!!
Uite un link folositor, cum sa renunti la tigari in timpul sarcinii:
(sper sa reusesc sa il pun)
http://www.babycenter.com/pregnancy-quitting-smoking
betty78 spune:
Nastasie imi pare sincer rau....dar cuvintele sunt de prisos acum.
si multa bafta in continuare.
Camy felicitari pentru saculetz
. O sa vezi ca de data asta o sa fie bine si inceraca sa nu te mai gandesti la ce ai patit data trecuta. Nu pot sa imi imagvinez prin ce ai trecut, dar o gandire nagativista poate sa iti faca f mult rau. Asa ca incearca sa nu te mai gandesti si asta pentru puisorul pe care il porti in burtica.
Fetelor, eu ieri m-am vazut viteaza si am stat la servici pana tarziu si apoi m-am plans toata noaptea de durere de burtica. Uff, se pare ca de data asta nu va fi usor. Marti am un control la doctoritza cu care o sa nasc si sper sa se vada ceva. Ultima oara s-a vazut decat saculetul si nu se vedea embrionul. Intrebare: eu de exemplu sunt aucm in saptamana a 6-a, dar ma gandecs daca sa pun
5+ sau 6+ - de fapt sunt in 5 saptamani si 4 zile deci logic ar fi sa trec 5+, dar am vazut ca unele mamici trec 6+...in fine o sa ma hotaresc
Betty78
5+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario