Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Nastasie imi pare sincer rau....dar cuvintele sunt de prisos acum. si multa bafta in continuare.

Camy felicitari pentru saculetz. O sa vezi ca de data asta o sa fie bine si inceraca sa nu te mai gandesti la ce ai patit data trecuta. Nu pot sa imi imagvinez prin ce ai trecut, dar o gandire nagativista poate sa iti faca f mult rau. Asa ca incearca sa nu te mai gandesti si asta pentru puisorul pe care il porti in burtica.

Fetelor, eu ieri m-am vazut viteaza si am stat la servici pana tarziu si apoi m-am plans toata noaptea de durere de burtica. Uff, se pare ca de data asta nu va fi usor. Marti am un control la doctoritza cu care o sa nasc si sper sa se vada ceva. Ultima oara s-a vazut decat saculetul si nu se vedea embrionul. Intrebare: eu de exemplu sunt aucm in saptamana a 6-a, dar ma gandecs daca sa pun 5+ sau 6+ - de fapt sunt in 5 saptamani si 4 zile deci logic ar fi sa trec 5+, dar am vazut ca unele mamici trec 6+...in fine o sa ma hotaresc

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty, lasa vitejiile pt dupa...acum ai grija de tine si de bebe...plus ca-l mai ai si pe Mario... mie mi-e greu sa stau linsitita, sa lenevesc in pat, pt ca Eric e f activ si tot timpul ma solicita cu cate ceva..mai nasol e ca tot ii trebuie sa-l ridic in brate...te miri de ce...sper sa nu fie vreo problema...

cat despre varsta sarcinii, si mie mi s-ar parea corect sa trec 5+, pt ca inca nu am 6...doar 5 si 6 zie..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

neata fetele.
camy_pus felicitari pentru saculet, ai sa vezi ca de data asta va fi totul bine si il vei tine in brate pe puiutul tau scump si drag.
Jay felicitari pentru sarcina.
eladeatot problema asta o am si eu cu David...vrea sa-l ridic sa apuce te miri ce de pe dulap si eu ii tot explic ca mami nu te poate ridica....basca ca al meu fecior are 13 kg.
Betty
fi cumintica si nu mai face pe viteaza ca nu e bine...stai cumintica pana se fixeaza sarcina in burtica
Danangie nu cred ca va fi problema cu chistul....eu iti doreesc sa nu mai creasca...poate se si reabsoarbe la un mom dat.
Voi ce calc de sarcina folositi?...adica dupa care v-ati calc saptamanile de sarcina?

va

Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

Buna fetele,
Am si eu o intrebare la voi: aveti cumva idee daca se poate face sport la inceputul sarcinii?...ma refer aici la pilates de exemplu, abdomeninale, genoflexiuni, din astea.....nu sporturi extreme...
Multumesc!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onuta05

Buna fetele,
Am si eu o intrebare la voi: aveti cumva idee daca se poate face sport la inceputul sarcinii?...ma refer aici la pilates de exemplu, abdomeninale, genoflexiuni, din astea.....nu sporturi extreme...
Multumesc!!!

Poze

ONUTA, EU STIU CA ABDOMENE NU...ADICA MISCARI CE IMPLICA MUSCHII ABDOMENULUI...MAI INTREABA SI PE ALTII, DACA VREI...[PUP]

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Fetelor, pe mine m-a apucat panica si criza..am numarat iar saptamanile pana la nunta mea de pe 13 iunie si ies 19 saptamani de sarcina
Noi am stabilit nunta de anu trecut din toamna, si ca orice mireasa, ma visam superba, cu rochia mea de vis, doar stiti cum e.... Am facut eu socotelile bleaga de mine ca daca ma apuc luna trecuta de treaba eu si viitorul meu sot voi fi doar in 3 luni jumate, deci sanse sa se vada minime. Cand socotesc eu azi cu calendarul in fata mai bine, si dupa ce imi spusese dr de fam ca sunt in 5 saptamani acu...o sa fiu aproape in 5 luni
Ori eu am deja rochia luata, si e superbaaaa, e rochia mea visata!!!. Dca era sa fiu in 3 luni si un pic, mai visam ca incap in ea..dar asa in aproaape 5..nici o sansa..
Nici eu nu stiu ce vreau de fapt..
Si cand ma gandesc ca mereu comentam cand vedeam mirese gravide, ca uite-le s-au maritat din cauza lui bb..si o sa fiu fix una de aia. Ca noi am stabilit cu mult inainte nunta, nu o sa stie nimeni..
Cert e ca si pe bb l-am vrut, da nu am crezut ca o sa iasa din prima..mai ales dupa atatia ani de AC!!

Draguta eu zic sa nu te mai stresezi degeaba , rochia se poate largi, bb sa fie bine sanatos.

Eu am patit invers.Am aflat ca sunt in iulie, in aug ne-am hotarat sa facem cununia , care intr-o sapt s-a transformat in nunta , am inceput sa facem pregatirile, am rezervat si pregatit tot....pe 1 nov era progr nunta, numai ca DD a avut alte planuri cu noi, cu 1luna innaite de nunta mi-au facut intrerupere de sarcina (aveam deja 14sapt de sarc)pt ca bb nu avea sanse de supravietuire, avea malformatii
Acum la 5 luni am primit cel mai frumos cadou...si abia astept sa ma falesc cu burtica!!!!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simina iti multumesc de sfaturi Ma bucur mult sa aflu ca ai primit un asa cadou frumos acum la inceput de primavara.Iti urez o sarcina fara griji si bb sanatos!!
Off..toate aveti dreptate cand spuneti ca sa fiu mandra de burtica si de bb si sa nu imi fac griji pentru o amarata de rochie.Dar si asa ma marit tarziu la 28 de ani si mereu m-am visat o mireasa slabuta si cu o rochie ca din filme- care de altfel am si cumparat-o..
Asta e..numar saptamanile pana atunci ..sa vad ce voi face. Fix de azi in 3 luni e nunta mea!
Si sa va povestesc..acum vin de la ginecolog Control , reiese uter miic, si sarcina la incepuuut, ca abia s-a vazut ceva la eco..nici urma sa vad sacul sau ceva..era ceva ca un punctulet..da parca nici nu se vedea. Cert e ca doctorita m-a asigurat ca e in uter, am primit acid folic si centrum materna de luat, si no spa in caz de dureri.. Si sa ma reintorc peste 2 sapt la eco, sa vedem mai bine ce si cum, si atunci urmeaza sa fac si toate analizele
Cand am iesit de acolo cu poza punctuletului , al meu ma striga deja ''mami''Nu va spun ce mandra m-am simtit. Dar, tot a tinut sa ma intrebe cum ramane cu greutatea..daca o sa se vada la nunta, si tot el a spus, ca la o adica, asta e, o sa imi iau o alta rochita. Oricum sarcina mea nu are aproape 6 saptamani ci mult mai putin, vreo 4-5..Asta o sa aflu peste 2 saptamani mai mult..in ce stadiu ma aflu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor...ce mai faceti?
...eu azi am anuntat la servici si toata lumea plangea pt mine, ma pupa, ma imbratisa...mi-a placut tare mult ca m-au inteles, totul a fost nesperat de bine...
Azi a aflat si soacra...si cumnatul...offf...un prieten..
...toata lumea imi zice ca am curaj de am mai facut unul...si asa repede...dar eu zic ca o sa fie bine...terbuie!
Toti imi zic sa merg la tg Mures...pt ca acolo sunt medici buni...acum o sa vedem...Ma sog bunului D-zeu sa fie bine bebelusul meu, iar noi sa ne putem bucura de bebe, sa fie sanatos!
{ruga]

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Salutare, fetele,

Ma bucur sa vad deschisa odiseea de Noiembrie-Decembrie.
Scriu cu emotie aici...cu aceeasi emotie cu care scriam si anul trecut la odiseea de Ianuarie-Februarie 2009. Dar...puiutul nostru a plecat in cer inainte sa il putem tine in brate

Dupa cateva luni de asteptare, azi am tinut din nou un test cu II Inca nu ne vine sa credem...speram sa fie si adevarat. Este a treia zi de intarziere a menstruatiei. Deocamdata nu curge nimic, insa durerile sunt ca la menstruatie, sani umflati si durerosi, usoara senzatie de greata.
L-am sunat pe dr si mi-a zis sa iau NO SPA si sa continui cu acidul folic, iar pe finalul saptamanii viitoare sa mergem sa ne vada.

Asa ca, va rog sa ma treceti si pe mine in listuta:
DN: 27.04.1982
UM: 11.02.2009
DPN: 18.09.2009 (calculata dupa diverse tabele). Probabil dupa primele consultatii la dr voi sti mai sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

buna seara burticute,ma gandesc ca lumea doarme la ora asta,felicitari Camy pt impartasirea vestii la cei apropiati si sa ajute DD la toate sa ne fie sanatosi bbii si noi.
Eu am o problema ma dor sanii de nici nu pot dormi pe partea dreapta,e normal ?sanii mei inainte de sarcina erau mici ,acum sunt mai umflati si greoi si daca ma lovesc din greseala sau ma ating ma dor de inebunesc...astept si parerile voastre,va pup pe toate
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

camy toata admiratia mea esti o femeie deosebita .tot inainte cu incredere in dumnezeu.nu am mai intrat de 2 zile,munca munca numai la22 ajung si numai patul il vad.imi este un somn toata ziua de imi vine sa dorm si in picioare.am inceput sa am probleme cu constipatia eu care eram ceas dim.nu stiu ce sa mai mananc,dr a spus sa evit pe cat posibil sa nu ma fortez ca nu e bine.azi si maine ne odihnim burticutelor,eu am de gand astazi sa ma rasfat ca am pofta de 2 3 rochitepup pe toate burticile

Mergi la inceput