Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
laurairina13 spune:
Smarandita, bine ai venit la noi!!Cat ma bucur cand vad ca fete ca tine,Simina, Camy care ati trecut prin asa incercari..aveti parte de asa bucurie! Doamne ajuta ca de data asta sa duceti sarcina bine, sa fiti sanatoase si sa nasteti fara probleme bb-i sanatosi!!
Vicroria, eu chiar nu stiu ce sa iti spun, ca eu nu am nici un fel de dureri, sanii nu s-au umflat deloc..Dar din ce spun celelalte
se pare ca e ceva normal!
Va urez weekend placut!
Eu ma duc la bucatarit!
4+
simina_kin spune:
Buna dimineata burticutele
!!
Azi am o stare ffff buna , sunt treaza de la 5, asa ca sunt plina de energie la ora asta
Am fost la doc aseara si-am vazut mazarica
, 2mm
.Doc mi-a zis ca am venit prea repede , dar am avut noroc sa-mi poata confirma sarcina
(doar asta vroiam) ca aveam 4s si 5z...dc era cu 1zi mai putin nu vedea
.
In leg cu tigarile, la sarcina trecuta am putut sa le las ca mi-a fost greata de la ele , dar minunea n-a tinut decat o saptamana
, si iar am poftit la ele.Acum am vb cu doc , si mi-a zis ca pot fuma linistita(max10/zi)si pot bea o cana de cafea , ca nu dauneaza, si chiar m-a sfatuit sa nu ma fortez sa las tigarile pt ca m-as ingrasa f mult , ar incepe tusea apoi automat incordarea abd..etc. Am voie sa fum pana innainte de nastere. Am zis ca le voi rari treptat , si dc voi putea sa le las de tot mai rpd bine dc nu in luna a 7 o sa ma chinui
Pe langa acidul folic care-l iau de 3 luni mi-a zis sa mai iau utrogestan. Acum , io i-am zis si de elevit , ca am luat in sarc trecuta da mi-a zis ca NU. Ma mai duc in sapt 13, sa vedem cum evol sa-mi dea analizele de facut..etc.pana atunci ma
la DD sa fie bine.
A mai zis sa ma feresc de infectii, raceli(ca degeaba as lua eu ceva pt raceala dc imi apare virus), sa nu fac efort , mai usor(adik mai rar)cu
cel putin pana in sapt13, si sa nu mananc mult (ca nu mai este valabila chestia "mananc pt 2" in zilele noastre
Smarandita bine ai venit , sarcina usoara, si la termen
Camy ma bucur ca esti fericita, meriti din plin
4+
iteo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Buna dimineata burticutele Azi am o stare ffff buna , sunt treaza de la 5, asa ca sunt plina de energie la ora asta Am fost la doc aseara si-am vazut mazarica ![]() , 2mmIn leg cu tigarile, la sarcina trecuta am putut sa le las ca mi-a fost greata de la ele , dar minunea n-a tinut decat o saptamana ![]() Pe langa acidul folic care-l iau de 3 luni mi-a zis sa mai iau utrogestan. Acum , io i-am zis si de elevit , ca am luat in sarc trecuta da mi-a zis ca NU. Ma mai duc in sapt 13, sa vedem cum evol sa-mi dea analizele de facut..etc.pana atunci ma ![]() la DD sa fie bine.A mai zis sa ma feresc de infectii, raceli(ca degeaba as lua eu ceva pt raceala dc imi apare virus), sa nu fac efort , mai usor(adik mai rar)cu cel putin pana in sapt13, si sa nu mananc mult (ca nu mai este valabila chestia "mananc pt 2" in zilele noastreSmarandita bine ai venit , sarcina usoara, si la termen Camy ma bucur ca esti fericita, meriti din plin 4+ |
Buna, saptamana viitoare am sa merg si eu la doctor pt confirmare de sarcina, am facut testul dim si am 2 liniute
nu imi vine a crede, dupa calculle mele cred ca am 3 sapt, nu am alte simptome decat ca nu mia venit din 10.mart si testul este cu 2 liniute, voua cum va este????
speranta76 spune:
Ma bucur ca se inmulteste odiseea! felicitari noilor venite si sa avem toate parte de sarcini fara probleme!
6+

http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png
dymomo77 spune:
Buna fetelor azi dim am fost si noi la eco si am vazut un bob de mazare ce inota la el in piscinuta(nu radeti ca exact asa a zis zuzul meu de doctor). Saptamana viitoare mergem sa ne recomande analizele si peste 2 saptamani mergem din nou la eco la masurat si probabil atunci stabilim si DPN-ul. Pupici si astept de la voi numai vesti bune.
6+
dymomo77 spune:
Victoria sanii ma dor si pe mine e de fapt singurul simptom insa nu chiar atat de tare incat sa nu pot dormi. Eu zic sa vb cu medicul tau pt ca o durere atat de mare nu cred ca e normala.
6+
BoboMom spune:
Buna fetelor!
Am facut al doilea FIV in Budapesta cu dr Kovacs in februarie si de aproape o saptamana stim ca vom fi parinti!
Am simtit de la inceput ca e bine, dar am asteptat pana la testul de sange sa avem confirmarea. Am facut Beta HCG sambata trecuta, in ziua a 11'a de la transfer de ziua a 5'a (a fost 277) si am repetat miercuri (ziua a 15'a de la transfer) cand a fost 1733. Mergem vineri la ecografie. Ma simt bine in mare. Ma dor sanii, dar nu insuportabil (cateodata mai tare, alta data aproape deloc), ma deranjeaza unele mirosuri si am greturi, dar destul de rar (fara voma). De vreo doua zile a inceput sa ma doara iar mijlocul din cand in cand. Ma durea si inainte sa incepem tratamentul, asa ca nu-mi dau seama daca e de la sarcina sau nu. O sa vorbesc si cu dr despre asta. Am fost racita zilele astea, dar acum mi-e mult mai bine. Nu am luat nimic.
Va doresc (ca si mie) sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi! 
Laura
5+
betty78 spune:
Eu iar sunt suparata. M-am dus la cumparaturi cu al meu sot si cand am ajuns acasa m-am trezit ca aveam o pata roz pe chilot...asa am patit si pe luni sau marti...de abia astept sa ma duc la doctor sa vad care este situatia. Se pare ca o sa ma pregatesc pentru o odisee in pat sau poate doar in casa
. Poate stie vreuna dintre voi de unde as putea sa fac rost de gravibinon; eu intelesesem ca se gaseste doar in Moldova
Betty78
5+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
suzyca spune:
bun venit noilor mamici .vicroria28 referitor la durerea de sani sa sti ca este normal si eu simt o durere la atingere sau cand stau in pat pe o parte si o fierbanteala continua.eu care aveam niste gagalici sant tare mandra de ei acum.dar pt linistea ta cand te duci la dr mai intreaba.eu am sa mi fac o listuta cand merg pe 20 la el pt ca atunci cand ajung parca uit tot .nu este jenanta si rusinoasa nici o intrebare la dr asa ca putem sa i intrebam orice.azi am poftit la 4 rochite asa ca ce era sa fac
frumoasa primavara avem burticilor,inca micute dar o sa ne facem noi mari.multa sanatate si bebei sanatosi

si numai de bine sa auzim
betty78 spune:
Voi aveti dureri ca la CM?
Betty78
5+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario