Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna seara la burtici
1. ma dor si pe mine sanii de nu pot sta pe burta
2. ma chinui in continuare cu fumatul, simina raspunsul tau ma unge pe suflet..nu le pot lasa
3. si pe mine ma incearca asa niste dureri ca de CM dar usoare, adica supotabile de asta nu am luat nimic
saptamana viitoare voi merge la medic si il voi intreba si de ca eu nu prea mai am chef as toata ziua... si parca mi-e si frica sa nu se intample ceva, sunt tot timpul preocupata de samburel...
5+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onuta05

Buna fetele,
Am si eu o intrebare la voi: aveti cumva idee daca se poate face sport la inceputul sarcinii?...ma refer aici la pilates de exemplu, abdomeninale, genoflexiuni, din astea.....nu sporturi extreme...
Multumesc!!!

Poze

Scumpo ai voie, dar de preferat nu chiar la inceputul sarcinii si cu atta mai mult abdomene. De preferat alegi pentru inceput un sport acvatic; e mult mai usor tolerat de organism si este cel mai indicat in timpul sarcinii.

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna gagici, va multumesc mult pentru cuvintele voastre frumoas
eu mi-am mai facut un test...ca nu am nici un simptom...sunt ca noua (in afara de faptul ca am un somn in mine ..)...zice ca sunt pozitiva rau!
Sper sa-mi ajute DD ca bebelusul sa fie bine...sa creasca sanatos, armonios..sa o bucure pe mamicuta lui! Doamne Ajuta!

Smaranditza bine ai venit, sarcina usoara!

fetelor, legat de cureri ca la CM am avut si eu in sarcina trecuta...stiu ca sunt normale, la un moment data nu o sa va mai doara, or sa apara altele cu adevarat neplacute...dar o sa vedeti voi mai tarziu, acum bucurati-va de burtici!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe

Mergi la inceput

acum merg la somnic...ma trage patul...
Noapte linistita si fara greturi!

ingerasul Darius-Andrei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

buna gagici, va multumesc mult pentru cuvintele voastre frumoas
eu mi-am mai facut un test...ca nu am nici un simptom...sunt ca noua (in afara de faptul ca am un somn in mine ..)...zice ca sunt pozitiva rau!
Sper sa-mi ajute DD ca bebelusul sa fie bine...sa creasca sanatos, armonios..sa o bucure pe mamicuta lui! Doamne Ajuta!

Smaranditza bine ai venit, sarcina usoara!

fetelor, legat de cureri ca la CM am avut si eu in sarcina trecuta...stiu ca sunt normale, la un moment data nu o sa va mai doara, or sa apara altele cu adevarat neplacute...dar o sa vedeti voi mai tarziu, acum bucurati-va de burtici!

ingerasul Darius-Andrei

bebe

Camy eu le prefer pe alea cu adevarat neplacute....mai ales ca atunci bebe misca deja si poti sa iti dai seama cam cum stai. Eu acum sunt intr-o mare nebuloasa.

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

Buna seara fetelor, cum a decurs sambata pt voi?E u am fost la plimbarica, la ocean sa simt briza de primavara ,abia acum am ajuns acasa si suntem franti,dar in rest ok.
Felicitari noilor burticute si mult noroc in continuare.
Multumesc pt sfaturile legate de sanii mei durerosi, ce pot spune este ca durerea alterneaza,cand ma dor cand nu ma dor atat de tare,dar e un semn bun ca BB e ok,asa ca mergem mai departe,va pup si un weekend minunat si relaxant va doresc!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

fetelor incercati pe cat posibil sa nu va mai stresati legat de durere de burtica si de sani.eu astazi fac 7 sapt si vreau sa va spun in cazul in care nu ati citit mai in urma msj mele ca acum 2 sapt si prima parte a sapt trecute am avut dureri de am inceput sa plang de frica asa de tare ma durea.am intrebat si dr si pe toata lumea din jurul meu ce se intampla si acelasi rasp l am primit de la toata lumea,se produc fff mari schimbari in organism mai ales in partea de jos se mareste uterul se contracta ,tot corpul nostru se modifica acum mai mult ca niciodata.am luat cand a fost cazul 1 nospa maxim 3 pe zi avem voie utrogestanul dim si seara ,gandire pozitiva voie buna si tot inainte .astazi ma duc la manastire la pasarea si am sa ma rog pt toti bebei nostri.sa aveti o dum frumoasa vape toate.

Mergi la inceput

buna dimineata burtici mici...ce faceti?
haideti la un ceai..

ingerasul Darius-Andrei

bebe

Mergi la inceput

eu caut nume de fetita...ca asa am visat eu ca este...

ingerasul Darius-Andrei

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

camy...am baut o cafeluta cu lapte...o sa servesc si ceaiul tau imediat...

nume de fetita zici? dragut...hai sa av zic ceva: eu la prima sarcina imi doream asa de tare o fetita, incat vorbeam despre 'ea' chiar daca nu stiam inca ce va fi...avea si nume...apoi la 15 sapt. am aflat ca fetita mea are puta.. recunosc am fost putin dezamagita, dar nu pt mult timp......acum, daca ar fi sa aleg...nu stiu daca mi-as dori fetita sau baietel...ce-o fi sanatos sa fie...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput