Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Papanash, nu intrevad mari redecorari. Dar schimb pur si simplu toate decoratiunile de pe rafturi, pun 2 oglinzi, mai cumpar niste plante sa mascam portiunile unde balustrada e periculoasa pe palierele scarilor. Cam asta in principiu. Ma gandeam sa mai schimb pe la perdele cate ceva, dar deocamdata zic pas. Nici de gradina nu cred ca am timp, se pare ca e complicata treaba pe acasa, e mult de facut si eu sunt prea prinsa cu Andrei.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Rox, nu vrei o planta inalta de 1,70m, ramuroasa, frunzoasa (o cuprind 2 oameni tinandu-se de mana) si frumoasa foc care-mi ocupa mie juma' de camera ca a crescut ca nebuna si nu mai am unde s-o tin? Am intrebat o multime de oameni pana acum si nimeni nu-i prea interesat, ca-i prea mare. Imi pare rau ca n-am poze s-o vezi cat e de frumoasa. Ar trebui sa-i schimb ghiveciul dar altul mai mare io n-am unde pune, prin urmare ma vad obligata s-o las sa moara.
Mai poti trece vineri pe la mine? O si vezi atunci.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty, te-nvata baba
Cum mai esti?
ce mai face Mario?

io pe toate va intreb una alta, da de Gh nu mai zic nimica
pai ce sa zic, ca am fost plecata toata ziua azi
si n-am scris decat o pagina jumate m-am impotmolit la dimensiunea "spatiu-timp" am uitat tot ce-am citit acu cativa ani pe tema asta, daca are cioneva idee cu draga inima
Da Gh e bestial, ca ai vostri de altfel:))), imi face incontinuu poante, vorbeste nonstop pe limba lui, da acu zice si el caca, anunta chiar cand face:)

Si poanta saptamanii, Sofia cica:
Mami, Gheorghe are pisilina cu pompa

:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Carpatina, Gabriela, multa sanatate!
MA incearca si pe mine o raceala ca mi-e tot timpul frig si am o haraiala pe gat de vreo 2 sapt. NU mai vine primavara asta odata!

papanash, ce de aventuri!
Nasol ca ti-a intrat ghimpele la inima cu Ghighi in grija soacrei. Da' nu ziceai ca se inteleg super bine? POate o fi fost baiatu' intr-o pasa proasta, poate amandoi. Hai, n-o lua in tragic!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Sabina, ce pontoasa-i Sofia! Sa mor aci de ras, nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sabina merci, sunt ceva mai bine, chair azi a fost prima zi cand nu am mai avut dureri ca la CM. Ma gandesc ca s-a fixat bebe bine acolo, sau cel putin sper. Astept cu nerabdare martea viitoare, pt ca ma duc la un control si astept sa vad care este situatia. In schimb nu am pofta de mancare aproape deloc, iar ieri am facut o criza de bila si am bagat un ceai de sunatoare si ma cam mustra constiinta. Stiu ca nu este indicat in sarcina, dar ma durea in dreptul ficatului de nu mai stiam de capul meu.
Mario e acasa de 10 zile, acum tuseste sec, i-am dat tot felul de siropele si tot nu ii trece.

Carpatina si multa sanatate.
Eu ma duc la nani acum.

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bernix, as vrea io planta, m-am tot tinut sa te sun sa iti spun si am uitat Daca mai e disponibila, aranjam cumva transportul ca nu e departe.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

ADi, si toate fetele la care vine bebe curand, o sa fie bine.
daca il purtati pe bebe in wrap/sling(nu marsupiu, e f perisculos pt coloana, si a voastra si a lui bebe! in wrap se distribuie greutatea egal), va puteti ocupa de copilul mai mare cu usurinta, cu maini libere si tot tacamul.
Copilu mai mare trebuie implicat dupa puteri, ad-mi pampers, hai sa vedem de ce plange maimutoiu ala mic etcetc:), trebuie creata o compl,icitate.
Sigur ca vor fi si mici crizute, da cata vreme simte cel mare ca e de aceeasi baricada cu mama e f bine.
Cand e diferenta un pic mai mare e altfel, ala mare vrea si el acelasi rasfat:))), tot purtatul bebelusului ajuta si acolo, eu trebuyie sa recunosc ca fara wrap as fi fost mancata de vie de Sofia:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

eu mi-am luat wrap, dar sa de-a naiba daca am reusit sa il folosesc...acum cu bebe 2 poate ca o sa ma descurc
daca nu poate o sa treci tu sa ma inveti cum sa il folosesc.

Betty, uite aici:
http://www.wrapyourbaby.com/frontwrapcrosscarry.htm
Vezi ca din stanga poti selecta tipul de 'montare' care te intereseaza.
Sa stii ca eu am cautat daca poti purta 2 in wrap in acelasi timp (ma gandesc la gemeni), dar nu gasii 'montarea'.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Noi tot mai rau, cum ma doare pe mien rau gatul! Pe Sara a vazut-o dr, i-a dat Sumetrolin! Ea e mai rau ca ieri, maraita, irasciila, mucoasa, febrila putin...

Yaia, suna bine edscrierea gradinitei lui Tudor!

Fetele de la Cluj, cum de ati patit-o? Off, sanatate multa! Sper ca ai ajutor, daca si tu bolnava, si ea...greu tare!

Gradinita e super, dar tocmai am aflat ca din vara astia ne muta. Ne muta unde am aplicat initial, adica la gradinita 'mama', cea mai aproape de casa noastra...sper. Acum sper sa ne mute cu catel si purcel, macar si cu educatoarele din dotare, ca tare multumiti suntem de ele si Tudor tare in siguranta se simte cu ele. Acum sa vedem ce o sa fie. Sper sa gasesti si pentru Sara o gradinita buna atunci cand o fi timpul de mers, ca altfel stai la birou cand stii ca pruncul e bine ingrijit.
fetele bolnave!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia , ti-am mai spus...ne dai niste idei super pentru actvitatile picilor.

Ei, nu sunt ale mele, dupa cum am spus...asta ca sa nu ma acuze cineva de furt intelectual. Dar daca ajuta, asta e cel mai important.
Uite, azi grupa lui Tudor are excursie, dar nu stiu sigur daca in parc sau in padure. Cred ca in padure, pentru ca luna martie este la ei 'luna ursului'. Ne-au cerut de acasa cate un urs de plus si toate activitatile de luna asta sunt legate de urs: au cantece cu urs, dansuri cu ursul, invata partile corpului la urs, au foi cu ursul si ei le coloreaza, au pictura pe material (asta nu m-am prins ce e, dar probabil o sa vad rezultataul final). La fiecare activitate stau cam 2-3 zile, desi cred ca la cantat stau mai mult. Dar le alterneaza, sa nu se plictiseasca piticii de aceeasi activitate. Oricum, lectiile nu tin decat vreo jumatate de ora, nu mai mult.
Tot pentru inspiratie, luna trecuta au invatat despre pasari. Au lipit pene, au colorat, pictat, cantat, dansat. De aia au iesit papagalul, bufnita si acea pasare neagra cu ceva rosu pe care o picta cu educatoarea...care nu stiu ce pasare e. Daca e cu rosu, sigur nu e cioara.
Spor la lucru!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
mai cumpar niste plante sa mascam portiunile unde balustrada e periculoasa

Credeam ca vrei sa-i mai dai de lucru lui Bubu, ca el era cu pamantul de la plante parca...nu? Sau s-a plictisit in sfarsit si au scapat bietele plante de jumuleala?
Oricum ar fi, gradinarul sau fostul gradinar!

Poze

Mergi la inceput