Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Am o intrebare: de ce nu au lasat-o pe Lisa sa vina la tine in timpul controlului? Eu cred ca asa as fi procedat, putea sa stea in bratele sotului tau sa se uite si ea la bebe. Poate o fi o regula a spitalului, dar credeam ca e recomandat ca bebe sa fie introdus surioarei mai mari cat mai devreme si ea 'implicata' in tot procesul. Cred ca ar fi stat si ea mai calma sa te aiba 'sub ochi'...

No, asta am incercat-o eu. Pentru ca toate programarile mele erau pe la 11 ziua, cand nu aveam cum sa i-o pasez pe Eliza lui tat-sau, o luam cu mine. Intram in cabinet, doctorul o dragalea nitel si eu incepeam sa ma dezbrac. Cand vedea ca apar de dupa paravan fara pantaloni, ba ma si urc pe masa, cand mai punea si dr mana pe mine, sa te tii plansete si urlete ... La o consultatie am fugit in sosete si i-am pasat-o pe Eliza asistentei pe hol. Auzeam din cabinet toate incercarile disperate ale asistentei si pacientelor celorlalte de-a o calma . Cand am iesit de-acolo, era toata plina de apa - au lasat-o sa se joace la bidonul cu apa cu pahare de plastic ca sa taca.
De data viitoare mi-am programat consultatiile de la 8 dimineata, ca sa poata sotul sa ma duca pe mine la spital si sa se duca el cu Eliza la institut. A fost intelegatoare asistenta cand i-am zis de aranjamentul asta, mai ales ca incep monitorizarile de jumatate de ora de CTG, si nu i-ar conveni nimanui sa alerge dupa copil prin praxis .

Ok, tu ai fost fara sot, dar Adi a zis ca a fost si sotul, care a stat cu Lisa de partea cealalta a paravanului. Adica ei doi (tati pe scaun si Lisa in bratele lui) de ce nu au putut sta de partea cealalta a paravanului? (Evident, la plansete, ar fi putut merge impreuna la plimbare pe hol) Dar daca Lisa ar fi fost cuminte sa o vada pe mami ei si ar fi vazut si bebele pe monitor, de ce sa nu fie asa? Ma intreb si eu...cum am zis, poate are ceva politica spitalul sau clinica respectiva, de asta intreb, ca mi-s curioasa.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Roxana, sa-mi trimiti si mie nr. tau nou. ce redecorari ti-ai propus ?

noi n-avem azi nic caldura si nici apa calda, si cica nici maine.e o avarie mare la centrala de cartier.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

ADi, si toate fetele la care vine bebe curand, o sa fie bine.
daca il purtati pe bebe in wrap/sling(nu marsupiu, e f perisculos pt coloana, si a voastra si a lui bebe! in wrap se distribuie greutatea egal), va puteti ocupa de copilul mai mare cu usurinta, cu maini libere si tot tacamul.
Copilu mai mare trebuie implicat dupa puteri, ad-mi pampers, hai sa vedem de ce plange maimutoiu ala mic etcetc:), trebuie creata o compl,icitate.
Sigur ca vor fi si mici crizute, da cata vreme simte cel mare ca e de aceeasi baricada cu mama e f bine.
Cand e diferenta un pic mai mare e altfel, ala mare vrea si el acelasi rasfat:))), tot purtatul bebelusului ajuta si acolo, eu trebuyie sa recunosc ca fara wrap as fi fost mancata de vie de Sofia:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

eu mi-am luat wrap, dar sa de-a naiba daca am reusit sa il folosesc...acum cu bebe 2 poate ca o sa ma descurc
daca nu poate o sa treci tu sa ma inveti cum sa il folosesc.

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Carpatino, multa sanatate !
si apreciez grija pe care ne-ai purtat-o, ca n-ai mai intrat deloc pe-aici sa nu ne virusezi

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noi tot mai rau, cum ma doare pe mien rau gatul! Pe Sara a vazut-o dr, i-a dat Sumetrolin! Ea e mai rau ca ieri, maraita, irasciila, mucoasa, febrila putin...

Adi, felicitari pt samburel, ce emotionant!
Papanash, ce aventura! Bine ati revenit!
Yaia, suna bine edscrierea gradinitei lui Tudor!
Prisi, voi sunteti bine?

Multumim din suflet pt urari! Si sanatate maxima tuturor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Gabriela, multa sanatate ! Asa si mama, am sunat-o si am crezut ca-i tata la telefon,are o mare laringita. Sa nu bei fierbinte, baga miere, lamaie multa daca suporti si orice alt calmant ai,ca durerile sunt mari .

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Prisi, Gabriela, Carpatina, sanatate multa.

Rox, sper sa fie cat mai placuta minivacanta. Sa reusesti sa-l vezi pe Bubu cat mai activ si cu raspunsurile asteptate. Imi doresc ca minivacanta ta sa nu fie "linistea dinaintea furtunii." Sper ca noul job sa fie asa cum ti-l doresti.

Erina , ce ma bucur ca sunteti cu bunicii , asa cred ca esti mai linistita in Bucuresti... Daca s-ar putea sa fie si ei cu voi acolo cat va propuneti voi sa ramaneti in capitala...
Cum e bunicul ?

Papanash, ma bucur pentru iesirea voastra , cred ca a fost benefica pentru relatia voastra... Imi pare rau ca soacra nu a reusit sa-ti tina locul foarte bine si ai tu unele indoieli... Sper ca noile voastre iesiri sa fie asa cum vi le doriti.

Adi, ma bucur pentru voi ca traiti astfel de emotii. Va doresc toate cele bune.

Yaia , ti-am mai spus...ne dai niste idei super pentru actvitatile picilor.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Celia, multumesc, si eu sper sa fie ok minivacanta. Desi am program full cu Bubu si in plus tocmai m-a sunat seful meu sa ma roage sa ma duc luni putin sa ma prezinte nu stiu cui, ca el pleaca joi cand ma duc eu.

Papanash, ti-am trimis sms de pe nr vechi, nu l-ai primit? Nu e bai ca iti dau acu PM.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, nu intrevad mari redecorari. Dar schimb pur si simplu toate decoratiunile de pe rafturi, pun 2 oglinzi, mai cumpar niste plante sa mascam portiunile unde balustrada e periculoasa pe palierele scarilor. Cam asta in principiu. Ma gandeam sa mai schimb pe la perdele cate ceva, dar deocamdata zic pas. Nici de gradina nu cred ca am timp, se pare ca e complicata treaba pe acasa, e mult de facut si eu sunt prea prinsa cu Andrei.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, eram la biblioteca, nr l-am slavat din prima

papanash..,.aventuri de aventuri
de ce nu-l iei cu tine pe Ghighi la Londra? Io cred ca n-as mai pleca nicaieri sa stiu ca a plans asa :(((, pupam baiatu sensibil si frumos.

Teo, mama, poza cu gagica aia care a slabit am vazut-o in nustiucate reviste gen draga mea etc:))))
fii serioasa mama draga, ai slabit anu trecut beton si fara d-astea!

Gabi, sanatate! sa-ti treaca repede!
Carpatina, ufff, gripa? rusine(la gripa )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput