Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
Danuta, sacosa mea a ramas la dna Teo, s-o trimita ea spre tine, ca la bucuresti e criza mare ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
o data cu noi, in Viena au venit si rusii
asa ca s-a cam dus naibii ideea de reabilitare a relatiei intens pasionale si deloc platonice, care a dus la intemeierea familiei
.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Yaia,ce cura sa-mi strici?C-am stricat-o eu demult...... Nici nu va mai spun cate abuzuri am facut,cata paine am mancat,cata cola am baut....si cate si mai cate ![]() ![]() Am reusit sa dau jos de pe-un torent dvd-ul cu Cindy,acu' tre sa-mi iau o saltelutza de gimnastica,2 gantere si sa ma inarmez cu f mult curaj Plus de asta mi-am comandat niste pastile care functioneaza pe principiul balonului gastric E vorba de www.slimball.ro/" target="_blank">astea |
Teodora, sper sa nu te superi ca-ti spun, dar site-urile astea 'de apartament' care vand te miri ce mie nu prea imi inspira incredere. Ca am dat doar pe tab-ul de Contact sa vad unde e sediul firmei care vinde pilulele si vazui un apartament dintr-un bloc. Si nu-mi suna bine.
Si-apoi eu mi-s de principiul ca daca alea ar merge, toate femeile ar lua si ar fi slabe si frumoase. Frumoase sunt toate, dar slabe sunt doar cele care nu se indoapa (asa ca mine, dar sa stiti ca nu mi-am mai luat Skittles de mult timp, desi trec prin fata lor de fiecare data la magazin, dar REFUZ sa cumpar!
Pe scurt, succes cu Cindy, sa te tii si sa slabesti repede si frumos! Auzi, de unde l-ai luat? Ca parca l-as vrea si eu...la mine hubby e cu descarcarile astea. Eu il gasisem numai de cumparat de pe e-bay, dar nu stiam care versiune sa o iau...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Papanasho, scrie mai repede, ca mor aci de curiozitate! Si zi-mi si cu ce companie ati fost, sa stiu sa nu zbor cu ei niciodata!![]()
Carpatino, brrr, horror! Bine ca a trecut...adica sper ca a trecut, de vreme ce esti pe baricade!
Maruntescu, ce faceti, fetelor? Ocupate cu pupatul vecinilor?![]()
Poze
papanash spune:
ne-a plouat rau.
vreme naspa.
am facut o mica aprovizionare, ca stiam ca n-o sa mai gasim magazine deschise sambata dupa-amiza si duminica.
am fost sambata seara iar in turnul dunarii, misto si in nocturna. acolo ne-am lipit de alt cuplu si am stat la o bere pana la miezul noptii, am trancanit o gramada, ne-am intors la hotel cu taxiul
.
a doua zi am fost la belvedere, apoi am mai colindat pe ring, am fost la gradina zoo,una mica din oras, pe 4 nivele, cu animale,pasari,serpi si pesti, am hranit un papagal, etc ,ploua rau.
a treia zi am fost la house of music, misto, ne-am jucat cu toate alea pe-acolo, ne-am scos o diploma cu o compozitie facuta de noi
, e de vizitat muzeul.
hotelul misto si mancare ff multa si variata.
luni seara am plecat spre casa. lui ghighi i-amluat numai un pulover ( care o sa-i vina peste vreun an), o caciula misto si un tub mare pt. baloane de sapun, pe care cu greu l-am salvat, voiau sa-l confiste in aeroport ca avea peste limita impusa de lichid.de-aia am si luat numai unu, ca erau numai sticle mari, de 200 ml.
am ajuns acasa pe la 10 jumate seara (lasasem masina langa aeroport), cum am iesit la lift s-a deschis usa, soacra era in bucatarie cu urechea ciulita, ne-a deschis imediat. cica ghighi doarme, dar a aparut si el imediat, cu bibele in mana, cu okii plansi, genele ude.
sa mor de oftica. cica nu plangea,l-a lasat sa pape si credea ca a adormit. S-a jucat cu noi pana la 1 noaptea, a chiuit, a dansat, ne-a pupat...l-a laudat soacra, ca ce frumos s-a comportat, ca e intelegator, ca doarme singurel, ca mananca bine...asta stiam,ca doar am sunat de 3 ori/zi.insa...
acum nu stiu ce sa fac, pe 1 trebuie sa plecam la londra si am inima stransa rau, mai ales ca iesirea e de 8 zile...
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
acu a adormit piticul si in juma de ora trebuie sa vina sa schimbe astia cablul de net, care-i in camera de somn a lui ghighi.
ma dus sa strang jucariile, pa !
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Uite ca nu lenevesc cum credeti voi, de fapt am fost cu Andrei in oras, apoi mi-am luat cazierul pentru angajare. Inca lucrez la ordine si disciplina si in curand trebuie sa plecam iar.
Yaia, la noi nu e pb cu usa de la intrare ca putem iesi usor pe fereastra.
Cat despre portita si altele, noi nu mai folosim nici un blocaj pentru scari. Urca si coboara singur sprijinindu-se in fata, iar ultimele trepte de jos in picioare tinandu-se de balustrada. Cat despre leneveala, iaca drumuri cu Andrei pe la FTK, curatenie in casa, reorganizare, cumparaturi, bilantul tatalui meu, gradinarit, etc. E tare leneveala, nu?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Sabina, am fost dupa cazier la politie acolo langa tine dar cred ca nu ai stiut cine te suna (eram eu de pe nr nou).
Teo, mi-am simtit lipsa dimineata?
Fara apelul telefonic adica.
Yaia, imi pare pentru prietena ta, poate iti spune ea exact cum o poti ajuta daca ti-a cerut asta.
Prisi, ma bucur ca MIruna e bine. Va pupam. Vezi ca pana pe 19 sunt casnica, nu ma acomodez decat cu dezordinea din casa mea.
Papanash, chiar ca aventura plecarea voastra, dar una peste alta pare ca v-ati simtit bine. Iar Ghighi deja s-a obisnuit cu socrela, asa ca sigur va fi mai bine la urmatoarea iesire. Kerosen sa aiba, ca e de zburat si peste canal!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Yaia Am o intrebare: de ce nu au lasat-o pe Lisa sa vina la tine in timpul controlului? Eu cred ca asa as fi procedat, putea sa stea in bratele sotului tau sa se uite si ea la bebe. Poate o fi o regula a spitalului, dar credeam ca e recomandat ca bebe sa fie introdus surioarei mai mari cat mai devreme si ea 'implicata' in tot procesul. Cred ca ar fi stat si ea mai calma sa te aiba 'sub ochi'... |
No, asta am incercat-o eu. Pentru ca toate programarile mele erau pe la 11 ziua, cand nu aveam cum sa i-o pasez pe Eliza lui tat-sau, o luam cu mine. Intram in cabinet, doctorul o dragalea nitel
De data viitoare mi-am programat consultatiile de la 8 dimineata, ca sa poata sotul sa ma duca pe mine la spital si sa se duca el cu Eliza la institut. A fost intelegatoare asistenta cand i-am zis de aranjamentul asta, mai ales ca incep monitorizarile de jumatate de ora de CTG, si nu i-ar conveni nimanui sa alerge dupa copil prin praxis
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
24+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, imi pare pentru prietena ta, poate iti spune ea exact cum o poti ajuta daca ti-a cerut asta. |
Mi-a spus, dar nu e in puterile mele, adica mi-a cerut ceva imposibil si chiar nu am cum sa o rezolv...
Poze