Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)
Raspunsuri - Pagina 12
papanash spune:
hello!
ce mai faceti ? noi binisor .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash hello! ce mai faceti ? noi binisor . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Pai io strig degeaba catre Crangasi?

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Yaia,ce cura sa-mi strici?C-am stricat-o eu demult......
Nici nu va mai spun cate abuzuri am facut,cata paine am mancat,cata cola am baut....si cate si mai cate

Am reusit sa dau jos de pe-un torent dvd-ul cu Cindy,acu' tre sa-mi iau o saltelutza de gimnastica,2 gantere si sa ma inarmez cu f mult curaj![]()
Plus de asta mi-am comandat niste pastile care functioneaza pe principiul balonului gastric
Nu dati cu pietre,zau!Nu sunt periculoase.In cel mai rau caz nu slabesc,alt rau nu mi se poate intampla....ca in cazul celor chinezesti cu ceai verde!
E vorba de www.slimball.ro/" target="_blank">astea
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
danuta36 spune:
Hello!
Celia,Gabriela,Luy multumim 
Gabriela multa sanatate Sarei!
Am luat ingrediente sa fac un tort pt maine,asa ca pregatiti sacosele ![]()
No gata pauza,s-a trezit mandra mea...v-am tzucat!
papanash spune:
deci, sa vapovestesc cate ceva, am asteptat sa-mi mai treaca nervii capului
.
vineri seara am plecat sa facem ultima aprovizionare inainte de plecare, sa aiba Ghighi si buni de toate in casa. Ne-am intors pe la 10, dupa vreo 2 ore de cumparaturi. de la lift l-am auzit pe pitic plangand, se auzea numai el, nu-l impaca buni, nu vorbea cu el, cel putin eu n-am auzit nimic si am intrat suparata-n casa. El a venit pana la jumatatea holului,ne-a vazut si s-a intors cu spatele la noi, si a continuat sa planga, de data asta si mai tare, se zguduia saracul copil de plans. Nu voia in brate, plangea rau, in cele din urma l-a impacat tati si a adormit la el in brate.
Soacra cica 'tocmai incepuse sa planga', ca nu voia sa pape, sa se joace, etc.
De nervi m-am ciondanit cu al meu sot, am vrut sa nu mai plec nicaieri, nu suport sa stiu ca plange copilul, si mai ales ca nu-l impaca nimeni, e destul de maricel si acum se incanta la multe chestii, la desenat, la jocuri cu animale, la facut baloane de sapun,la desene animate... e foarte simplu sa-l distragi, oricat de suparat este.I-am reamintit soacrei ca nu-s de acord cu lasatul copiluli sa planga 'ca se linisteste el', si a tot insistat ca n-a plans, numai de 2 minute plangea, etc.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Hello! Celia,Gabriela,Luy multumim ![]() Gabriela multa sanatate Sarei! Am luat ingrediente sa fac un tort pt maine,asa ca pregatiti sacosele No gata pauza,s-a trezit mandra mea...v-am tzucat! Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
faci si pentru mine unul?
... eu cred ca il cumpar anul asta Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
papanash spune:
nici n-am vrut sa fac bagajul, m-am culcat suparata rau.
dimineata s-a trezit Andrei ( care dormea cu buni) inaintea noastra, pe la 6 ( aveam avionul la 9), a mancat, era vesel,jucaus. Am aruncat in geanta trusa cu periute,pasta dinti si cosmetice, 3 tricouri si lenjerii de schimb pt.3 zile si am plecat.
in avion, la un moment dat ne vorbeste pilotul , ca cica mai avem juma de ora pana in viena, dar combustibil numai pt. un sfert de ora de zbor, era ca intr-un banc.Cica suntem nevoiti sa oprim in bratislava, si acolo ne va spune care-i decizia, ori alimentam si zburam spre viena, ori coboram si mergem mai departe cu trenul .
ajungem in bratislava, deja unii erau nervosi si s-au hotarat sa coboare, a venit tancul de alimentare si a bagat kerosenul , noi am ramas si am plecat mai departe.se vede treaba ca in Bucuresti e mult mai scump kerosenul de nu au alimentat aici
, ca daca se strica indicatorul de rezervor nu mai stiau ei ca-i cazul sa opreasca pt alimentare,nu ?
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
scriu fragmentat ca-s la joaca, facem puzlle cu cifre si animale (adica eu le fac si Ghighi le desface
).
nu mi-ati zis daca v-a placut felicitarea pe care v-a trimis-o de 8 martie Ghighi, pe mailul comun
.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
carpatina spune:
Intru o clipa sa va zic buna ziua... si apoi ma duc la ale mele.. care s-au strans multe in saptamana in care n-am fost la serviciu...
In ultima zi de februarie, iarna mi-a facut cadou o mare gripa... si-am zacut o saptamana intreaga...
Sanatate tuturor, revin cand am vreme!
Felicitari Betty!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)