Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina m-am impotmolit la dimensiunea "spatiu-timp" ... daca are cioneva idee cu draga inima Si poanta saptamanii, Sofia cica: Mami, Gheorghe are pisilina cu pompa |
Numai daca vrei sa auzi parerea lui Eistein despre spatiu si timp (adica fizica) si asta nu de la mine, ca eu nu ma pricep, dar ti-o explica al meu sot asa de frumos, ca intelegi...pe moment, in cazul meu.
E bestiala Sofia! Desi a trebuit sa citesc de doua ori 'pisilina' sa ma prind la ce se refera!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Sunt prin preajma...fac planul de bataie: adica in pauza de pranz fug la un shopping mic in centru, sa pun umarul la iesitul din criza...![]()
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Alehiam, Danuta, Bikmaria, Adriana
LA MULTI ANI !!!
sa va fie viata un cantec frumos de primavara, insorita si calduroasa !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Multumesc. Si scuzele acceptate! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Multumesc pentru clementa!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Oooo,zi mare,cu sarbatorite-n floare!!!

Alehiam, Danuta, Bikmaria, Adriana
LA MULTI ANI !!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
alehiam spune:
Vad ca n-a dat nimeni
.
Asa ca poftiti la cafea cu zahar/ fara zahar, cu lapte/ lapte, ceai, capuccino sau ce altceva mai doriti.
Si pentru cine doreste, insotim cafeaua cu un fursec, un sandvis, o prajitura sau un covrig ![]()
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Sabina spune:
Yaia, da la aia ma refer, spastiutimp al lui Minkovski, apoi Einstein, apoi toti ailalti pana la Hawking si Prigogine![]()
Pliiiiiiiiiiiz, sa-mi explice frumos frumos 

edit: ideea e ca vreau sa explic ca nu exista numai arta spatiala(fotografia) si arta temporala(muzica), si practic sunt spatiotemporale amandoua.
explicatia artistica o stapanesc, dar vreau sa scriu in introducere ca totul e format din timp:), si vreau sa imi fie f f clar definitia stiintifica.
Eu sincer, daca pricep mamtematica si fizica, jonglez apoi f usor cu demonstratiile artistice.
Cartile de estetica imi par f puerile![]()
Asta ca sa inteleaga sotu tau unde bat:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Madalina, Maria, Danuta, , Adriana
La multi ani cu bucurie!
la cine las prima sacosa? ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Teo, da-le-n colo de pastile, am citit numai de rau despre ele, vezi ca-s subiecte deschise pe mai multe forumuri, ultimile cercetari zic ca favorizeaza aparitia cancerului, indeosebi cel al sangelui.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme