Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Multumesc pt raspunsuri depre Cerazette pana la urma nu stiu daca am luat sambata sau nu! Neuronul meu joaca feste macabre deja. Sa va explic.
Vineri mi-amintesc ca mai erau 2 capsule pe folie deci pana duminica treb sa iau una noua. Sambata seara am fost cu niste vecini in cora si m-a prins 9 acolo. Duminica la pranz nu reuseam sa-mi amintesc ce-am facut aseara cu pastilele si v-am scris voua, hotarandu-ma in acelasi timp sa iau seara o pastila in mod normal. Nu am mai verificat folia ca a inceput sa scartaie usa de la dulap si Anda dormea.
Seara insa in loc de 2 pastile am gasit una
.
Mai puneti la socoteala ca de 3 luni eu tot incurc sagetile alea si zilele saptamanii de pe verso si va dati seama de ce ma mai chiama si Zoozie din cand in cand mai des asa.
No more comment din partea mea...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Giulianna si eu beau cafea... Ca acas am doar lapte pt Anda pe care o re adorm de cand a plecat soata la munca si ne-a pupat pe amandoua si trezit in consecinta. Dar te poti supara pe el?
Musette 
Andreea_ada sper sa lasi un tab deschis si cu capitolul asta, ca e ceva de recuperat din spate.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Paula-Laura spune:
Anamona mie doctorul mi-a zis sa astept un an pana la conceptie. O prietena are o prietena (
) care a ramas la nici 7 luni de la nastere prin cezariana si se pare ca e mult mai dureros(a stat cateva zile cu perfuzii) insa alte complicatii nu au fost(din fericire)! Deci minim un an cred ca e bine sa astepti.
Giulianna nu ii lasi patul mai jos? Nu ti-e frica ca o sa cada? Sau nu se ridica singur in fundulet inca? E total cum zice el rrrrrr si misuna pe acolo 
Boo ce copil cuminte ai tu la masa! Oare daca pui mai putin lapte de-al tau ce se intampla? E total gresit?
300 si cica sagetile alea ar trebui sa te ajute!
E totala Anda cum papa din mar ![]()
Fce eu folosesc lapte hidrababy de la Mustela. Pe fata il dau cu crema de fata.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
andreea_ada spune:
offf ce ti-e si cu neuronii astia , si mie imi joaca feste de cand am nascut , ma trezesc ca ies la piata dupa cartofi si vin cu rosii , sau intr-o zi am plecat la soacra`mea si am uitat usa deschisa 

300 am un tab deschis separat , eu ma chinui s arecuperez , dar e tare mult , noroc cu pitica ca e cuminte si doarme ...saraca cred ca stie , se trezeste dimineata , mananca si cand vede ca dau drumul la Pc , se culca singura , stie ca ma ridic greu ![]()
![]()
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
Boo spune:
Paula nu stiu ce sa spun.. daca pun mai putin iese mai putina cantitate si el mananca cam 140 ml de cereale. Chiar nu stiu ce sa fac. Oricum, cred ca o lasa asa, mai am vreo 10-15 borcanele de lapte de-al meu in congelator si cand se termina trecem pe LP cu cereale si atunci cred ca rezolvam. Alta idee nu am. Voi ?
fce spune:
300 am uitat sa zic c/o pup pe anda, eu si/asa o iubeam f mult, mi/a placut din primele poze, dar acum cand am vazut/o cu marul 
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori 
musettepink spune:
cand termini laptele tau sa treci pe cereale cu lapte inclus,se fac cu apa si e mai usor decat sa stai sa prepari si formula.eu ii dau humana cu lapte inclus si au o consistenta f ok.
300

de
Luca
andreea_ada spune:
fetelor voi de cand le-ati bagat cereale la pui?
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
felicic76 spune:
neatza!
Piticul meu avea tren asa ca s-a sculat de la 6
Am papat si ne-am jucat si a adormit la 9,30
Asa ca l-am luat cu mine in bucatatrie si m-a asistat la mucenici, au iesit dementiali

cu diversificarea merge bine, am introdus si carnita (de vita) a apreciat-o
Acum ar trebui sa inlocuim si a treia masa, cea de seara cu branza+fruct.
Eu aveam impresia ca la diversicare copilul pierde in greutate, dar la noi situatia se prezinta asa: dupa 2 saptamani un plus de greutate de 500-600 gr, bebeloiul meu s-a facut de 8kg. nu-i dau decat 2 masuri faina de orez in mar si piureul de morcov, cartof dulce, dovlecel si patrunjel, de ieri am inceput sa adaug carnita.
babymom:este normala cresterea asta in greutate?
Daca devine obez il trec la dieta![]()
vazut bobocei frumosi
si cu intarziere La multi ani
Miruna Anisia, Luca-Noah si David Gabriel!
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
EvaF spune:
Buna, mamici
La multi ani, inca o data, pentru ieri!
Va multumesc frumos pentru urarile pentru ziua mea, multumesc , Anca, Nausica, Anamona, Babytza, Khristin, si tuturor celor care mi-ati urat ceva frumos, fie si in gand
Eu ieri am avut o zi plina. Am implinit 6 luni!!!
Si, cu aceasta ocazie, sa vedeti ce am facut:
m-am imbracat simpatic, ca de aniversare
m-am gandit la importanta acestei zile
am facut ceva exercitii, sa fiu in forma
am servit prima masa de solide, mai pe scurt am inceput diversificarea !!!
Sa nu radeti de mine!!!!
Nu mi-a placut piureul ala de morcov neam...am vazur ce basculeaza Edi
(moooama cata linguritza si ce cara, mie nu imi plaaaaaace, am vazut si pe Alex, alt papacios, eh lasa ca va ajung eu din urma
, deocamdata e prima oara pt mina ca pap altceva decat laptikul mamei, nu am decat 6 lunitze eu...
decat morcovel mai bine inel de dentitie
mi-am pus tinuta completa si am iesit la plimbare
am suflat in prima mea lumanarica
am desfacut cadouri
m-am jucat
m-am fotografiat cu mami
De fapt, mami m-a obosit cu un intreg shooting (aici)
Seara am facut o baita sa ma linistesc dupa aceasta zi lunga.![]()
Acum va pup dulce pe toti si o las si pe mami sa va scrie ceva in alt post, ca si ea are de vorbit cu mamicile.
Ppuuuup
Luca Noah
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------