Strumfi de iul-aug 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ah am uitat sa va zic ce prostioara a facut fie-mea azi. Dimineata cand sa o schimb de pampers i-am dat mobilul lui tac-so sa se joaca cu el. Am verificat ca sunt tastele blocate si am pruces la treaba. Dupa vreo 5 min cand mobilul era la locul lui pt ca terminasem treaba suna. Nu raspunde al meu ca era la baie.

In fine ajunge la serv si ma suna dupa vreo 15 min si imi zice ca l-a sunat POLITIA, ca a fost polita apelata de pe nr lui in jur de ora 9. Binenteles ca a facut imediat legatura ca desi cu tastele blocate se poate forma "emergency call" de pe tel lui insa e destul de dificil. Iar politia suna inapoi sa vada daca nu cumva e cineva legat, jefuit, violat etc care nu putea vb. Si-a cerut al meu scuze la greu ca altfel ne luam amenda.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am vazut schema,speram la o modificare in bine pentru ror..eu nu stiu ce v-oi face,stiu ca vreau AR dar mai mult nu...vedem.
luna,ce patanie,mi-a venit sa rad dar nu-i de ras ca puteati incasa o amenda pe cinste dar probabil ca oamenii sunt obisnuiti...
n-am reusit sa ma inscriu,am termen pana pe 22 si pana atunci imi trebuie referat de la avocatul coordonator,pe luni o las ca acum n-am nervi.
ma duc sa-mi scol baiatul si sa fac o budinca cu branza ca am luat cam multa si mi-e ca se strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna, hihi ce patanie, dar macar a ta e mica,dar sotul meu la patruj' da ani ai lui se juca la telefonul meu pe wc la 4 dimineata si intre timp il suna cu sarg pe un client de-al meu de la firma, care m-a sunat la 6 disperat si io il certam ca ce ora e aia sa ma sune?!!
Karli, ce dulce povestea pishului!
Mychy, ti-au mai trecut nervishorii pe stirpea barbateasca?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Claucia, felicitari! ce-as mai vrea si eu sa retraiesc clipe ca cele pe care le descrii tu!!Karligutzo zi asa cu Adeluta,a?Iti dai seama cum e prin casele alora cu 2,3 copii?Mychidutza, de unde iei mai bancurile astea? Mie imi place sa le citesc dar mor de ciuda ca nu le tin minte mai mult de 2,3 zile.Ines a descoperit puzzle-urile de lemn, defapt a descoperit ca e in stare sa le faca, ca ea a crescut printre puzzle-uri, sora-sa fiind fascinata de ele. Stie ca trebuie sa caute pe plansa aceeasi imagine pe care o are piesa din mana si s-o potriveasca in locul respectiv. (uneori cu ajutorul meu). Parca ma simt putin vinovata fata de ea, ca n-am crezut-o inca in stare de puzzle-uri asa ca azi merg sa-i cumpar cateva noi ca sa-mi spal pacatele.oanamada, am ramas datoare cu un raspuns dar am avut o perioada tare tare naspa si n-am avut timp sa scriu. Acum, subiectul este deja receParticipam la concursval2 http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=22val3 http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, si pediatra Sabinei mi-a spus ca vaccinul de la 2 ani acum se face la 4, pana fac copiii nostri 4 ani cica se va face la 8 .
Vio, e mortal sotul tau cu telefonul

M-am vazut azi cu Monicabo si fetele ei dulci, sunt absolut superbe amandoua, iar mamica este foarte tanara si slaba . Deja mi-e frica de cum va fi dupa ce nasc, mi se pare foarte greu sa ma descurc cu amandoua, sunt epuizata de cateva saptamani. Am fost azi la eco si se vede ca sunt atat de obosita, bebelina nu a mai crescut in acelasi ritm .

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,tare faza,hi,hi...chiar m-am amuzat,deja imi imaginam cum te ratoiai la omu' respectiv
carla,bine ca creste..sanatate...eu sunt asa de obosita cateodata de abia ma misc sa-i fac de manacre lu fii-miu dar sa mai fie unu..dar poate prinzi putere de undeva,trebuie sa fie un depozit launtric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, multumesc mult, esti tare draguta, la mine s-au cam epuizat "rezervele" in ultima saptamana, abia-mi tin ochii deschisi, maine iar trebuie sa stau plecata toata ziua, Saby este plina de energie si si-a stricat somnul de noapte, iar bebe mic a pierdut in dezvoltare 2 saptamani in ultima luna . Nu mai zic de stress si altele de-ale crizei, dar sunt complet la pamant.

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla,georgi,
Carla, n-are nimic frumoasa din burty ai sa vezi cu cat se naste; pe pariu ca va fi mai mare ca saby!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
Am fost la plimbarica de zi, pe urma am reusit sa dorm un pic dupa masa cu copiii, ca de abia imi mai tineam ochii deschisi, iar pe seara am iesit cu totii la o alta scurta plimbarica. Pe bune, alerg dupa Andreea destul prin parc, si ma dor pe mine picioarele, pe tati la fel
CarlaV, ma bucur mult ca ne-am revazut, ce mare s-a facut Saby fata de asta vara! Am mai vazut-o in poze, dar totusi una e sa o vezi in poza, alta sa o vezi in realitate. Ce-i mai place pe tobogan! Abia astept pozele
Imi pare rau ca esti obosita...
Cu bebe, nu-ti face griji, si eu la ambii copii, pe la eco mai existau variatii din astea, ba era mai mica cu x zile, ba mai mare cu x zile, si in final am nascut la termen. Cresc si eu in salturi, nu uniform, stai lini
Luna, dar vad ca sunt pasionati copiii astia cu telefoanele Si Andreea i-a dat bunicului, tatalui meu adica, telefonul pe "silent" de sunau oamenii si nu le raspundea...pe urma si-a dat seama ce i-a facut nepoata
Valen, ma bucur sa citesc despre fete!
Karligutza, da, grea treaba cu olita asta... de putina vreme, vad ca a cam inceput sa zica cand ii vine kk, de fapt atunci cand il face, ca se incordeaza, screme..dar nu vrea sa o pun pe oala...nici nu vreau sa o fortez, nu stiu cum sa fac. Altminteri stie de olita, la ce se foloseste, se aseaza pe ea imbracata, chiar si la popoul gol, cand are ea chef, dar fara sa faca nimic.
Michy, cu vaccinurile, asa cica, s-a schimbat schema si urmatorul vaccin e la 4 ani. Eu ROR am facut, tot in ideea gradinitei...
Anya, ce faceti sunteti bine?
Musso, deci inteleg ca esti bine si pap-ul?

In sfarsit, am pus si eu poze de la www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=34" target="_blank">Botezul Anei Maria

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Monica, nu pot sa cred ca tanara si frumoasa esti! Ai avut aceiasi nasi pentru ambele fetite?

Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput