Strumfi de iul-aug 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanaiub spune:
buna dimineata
va dau un cappuccino ca mi s-a terminat cafeaua
astazi voi avea din nou o zi plina, l-am tinut pe David acasa pentru ca tuseste si o sa merg cu el la doctor, ca sotul e "setat" pe ascultatul la plamani ... pana una-alta dai cu ceaiuri
eu deja m-am cam saturat de doctori, mai bine nu-mi faceam analizele ca deja dau dintr-una in alta, saptamana asta mi-au luat sange cat pentru toata viata
Mara e la faza "nu", de fapt "niu-niu", nu-i mai convine nimic , vrea doar la plimbare si sa faca baie . daca ma vede ca ma imbrac isi aduce ghetele. seara, inainte de culcare nu vrea sa ia pijamaua pana nu-l vede pe David ca e si el in pat si nu la baie
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
cafera spune:
Buna, fetele frumoasele!
Eu nu mi-am gasit timp in ultimele zile sa intru: ori slaba organizare, ori mi s-au inmultit sarcinile si preocuparile. Ce-i drept, dupa amiezile si serile mi le-am dedicat exclusiv fetelor si sotului, asa ca lipsa e motivata.
Fetele sunt bine, sanatoase, iar aseara am participat la un spectacol de zile mari: impreuna au facut serbarea parintilor. Ne-au pus pe amandoi mumos pe canapea, ne-au adus paharele cu suc si apa, si ne-au poftit la vizionare. A fost un intreg repertoriu si m-am minunat cum Ilinca ingana cantecele si dansa de zor. Ne-am simtit tare impliniti.
De 8 martie Alexia mi-a confectionat o felicitare superba si mi-a scris ceva emotionant, mi-a cumparat impreuna cu sotul lalele in ghiveci ( 3 ghivece, culori diferite, cadou de la fiecare membru al familiei. Ce sa va spun...m-am bucurat de bucuria ei. Era asa de preocupata si fericita ca ma surprinde... La pranz am mancat la restaurant si a fost pentru prima data cand Ilinca a adormit cu capul pe masa. Cred ca asta a fost cadoul special de 8 martie.
Am inceput sa stam mai multisor in curte, ieri chiar am dat o raita prin parc pentru ca s-a facut un nou loc de joaca, dar spre seara a inceput un vant si un friggggg... brrrrrrrrrrrr. Prin urmare, nu suntem oficial intrati in primavara.
Am vazut noua resedinta de primavara a domnisoarei Luna si tareeeeee mult mi-a placut, o increstinare a micutei Ana Maria, m-am delectat cu povestea lui Valen, a pishului buclucas si cu apelarea politiei.
Revin....
cafera spune:
Am uitat...
CarlaV, da-i si lupta ca mai ai putin, iti trimit energi multaaaaaaaaa si pupici o mieeeeeeeeeeeeeee.
Clau, felicitari pt fetita jucausa. Ma bucur mult. Eu stiu de ceeeeeeee.
monicabo spune:
Xerxe, merci frumos! Da, am avut aceiasi nasi la ambele fete.
Ioanaiub, sanatate multa si tie si copiilor!
Cafera, wellcome back! Superbe momente ai petrecut alaturi de fete si de sot, bravo!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ioanaiub spune:
Monica, multumesc. Am vazut pozele de la botez, sa-ti traiasca fetitele!
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
cafera spune:
Ioanaiub, sanatate multa! Adica ai mai descoperit si altceva in afara de probl cu ficatul? Eu dupa a doua nastere am avut transaminazele mariiiiiiiiiiii si colesterolul mareeeeeeeee si dupa toate prin cate trecusem ma simteam extrem de obosita.
Uscatescu mi-a recomnadat fitolip si silimarina, dar cel mai bine mi-a facut mierea de albine. Multumesc si acum prietenilor de familie care mi-au facut cadou de nastere mai multe borcane de miere de albine din productia lor.
ioanaiub spune:
Cafera, initial, acum o luna mi-au iesit transaminazele mari, am liat silimarina si am repetat acum analizele si o ecografie, la alt doctor, mi-a gasit si pietre la rinichi si transaminazele mai mari decat luna trecuta
acum mi-am facut teste pt hepatita b si c si cand o sa fie gata o sa vedem ce facem mai departe
o sa iau si eu mai multa miere, ca avem o sursa buna, oricum foloseam pentru copii, le mai pun in ceai sau cand le fac limonada
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaaaa........
anya, te somez sa iesi de dupa canapea si sa ne zici ceva!!!!
vio, mi-a mai trecut intre timp "supararea", da m-a apucat din nou...
luna, soacra e bine. are grija de andrei, il scoate zilnic afara.........deci in linii mari e ok. ca mai sunt divergente, asta trec cu vederea ca-mi vad interesul. deci, soacra e bine, stai linistita!!!
monikbo, faine poze. nici nu-mi vine sa cred ca sunt de la al doilea copil
karli, ce-mi mai place despre picicutza ta. bine ca n-a facut in ghiveciul de la floare. nici andrei nu da semne ca ar vrea sa socializeze cu olitza. l-am mai pus asa sa vad cum reactioneaza, imbracat, binentzeles, dar nu o iubeste deloc. soacramea l-a mai lasat fara pampers ca cica daca face pe el si se simte ud o sa se ceara la olitza, dar n-a avut succes. mi-a pisat covorul, dar altceva n-a realizat, asa ca a abandonat ideea. eu raman la ideea mea ca doar atunci cand el va zice ca face kk sau pisu, adica, cand va constientiza "actiunile" astea si mai ales cand va incepe sa vorbeasca, ca sa ne poata spune ce face, abia atunci o sa putem trece la "next level"!!!! adik eu nu am idee cum altfel sa-l fac sa foloseasca olitza.
vad ca de vreo cateva zile nu prea vrea sa manance. isi roade mainile si baleste la greu, asa ca eu banuiesc ca e din cauza dintilor. doar lapte si paine! sper sa fie de la dinti si nu de la altceva.....
"mai avem nevoie si de iarba......"
mychydutza spune:
ia uitati www.scorillo.net/google.html" target="_blank">google pe romanesh
"mai avem nevoie si de iarba......"
violetan spune:
Neatza, fetele!
Monica, sunteti superbi toti: si copiii, si voi si nasii. Sa va traiasca crestinutza si sa fiti cu totii sanatosi! Tie m-am si plictisit sa-ti spun ce tanara si frumoasa esti
Mychy
Carla,
revin
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash