Strumfi de iul-aug 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ieri cand am coborat din tramvai mi-a dat unu mana si m-a ajutat sa cobor!!!!!pt ca sunt obisnuita cu badarani care te imbrancesc, vorbesc urat sau iti pun mana pe fund sau pe cine stie pe unde....asta mi s-a parut o ciudatenie si m-a bufnit rasu! mai exista si asemenea exemplare????????? oricum ma "socase" si inainte cand ii oferise locul unei cucoane!

in alta ordine de idei mi s-a pus pata si vreau sa-mi schimb coafura. nu vreau sa ma vopsesc da parca as vrea sa ma tund altfel.......cunoasteti vreun coafezoi care se pricepe si nu ma arde prea rau la buzunar??????????? ieri mi-am luat rimel de la Maibelline. super super! am limbaritza azi si nu am cu cine ma conversa. pe colege deja le-am .....capiat!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
monica,la papa nicolau mi-a iesit negativ la celule maligne.
mychy,mie imi place limbarnita ca se scrie mult si am ce citi si relaxa.zici ca e bun rimelul,eu voiam sa ma bag la unu de fitze ca am citit eu pe net ca ar fi bun dar e cam scump,damblaua mea sunt rimelurile si rujurile..acum mi s-a pus pata si pe oja,colorataaaa...rosie ca sangele

eu ies ca e tare frumos si e pacat sa stam in casa,mai ales ca trebuie sa obosesc copilul ca sa doarma si eu sa invat.
zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hello

valen nu stiu cum e la alte case cu mai multi copii, dar banuiesc ca e mai greu de sters parchetul; sigur au nevoie de mop la noi am curatat imediat, insa unde-s 2 puterea creste, nu-i asa zicala? unde ti-s muschii?

cafera in care parc v-ati preumblat? aveti parc in curte?

mychydutza ai mama grija ca daca te vopsesti si te faci frumoasa poate sar mai multi cavaleri atunci cand cobori din tramvaie.... da' asta nu-i rau deloc de fapt! .... apropo de coafezoi iti dau eu numarul si adresa la un nene care stie meserie! .... (nu te uita la mine acum ca nu m-am mai tuns din ........ oct? nov? nici nu mai stiu de cand! )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, daca vrei un rimel bun si eftin, la numai pretul de 24 lei , uite www.bbcollection.ro/Cosmetice-633.html" target="_blank">aci. e super fain. are o periutza stufoasa care separa genele.....
karli, vreau nr. nu stiu cand ajung da sa fie acolo.....

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Saptamana viitoare eu si sotul meu ne serbam zilele de nastere si as vrea sa ne cumparam cate un ceas. As vrea sa fie aceeasi colectie sau sa semene cumva, adica sa se vada ca sunt un fel de cuplu. Dar sa fie si bunicele, adica nu vreau sa ma duc la toneta din statia de autobuz, as vrea ceva cu termen de garantie.
Ce imi puteti sugera?
Multumesc

Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello fetele!

Georgi...si eu sunt "damblagoaica" cu rimelurile, parfumurile si pantofii...Cel mai bun rimel pe care l-am folosit in viata mea (si am incercat cam tot ce era de incercat!) este Flextencils de la Lancome (in general, cele de la Lancome mi se par bune)! Nu ma mai despart de el....

Mychy
eu am acelasi "stilist" de vreo 12 ani...la inceput lucra intr-un coafor pe la Sala Palatului...acusica are coaforul lui in Floreasca...a devenit, in timp, unul din cei mai solicitati "stilisti" pentru vedete pentru editoarialele din r eviste si cu toate astea, nu iti rupi buzunarele la el...adica e cam acelasi lucru ca pe la celalalte saloane mai rasarite...Eu, avand parul lung...ma vopsesc, spal si coafez cu vreo 140 ron...nu stiu daca este mult sau putin, dar eu sunt super multumita de el.
Valen
Monicabo sa-ti traisca crestinata....frumusele mai sunteti voi!!!!
Violetan...ce face puiul micut?

Am sa va postez pozele AICI, cu cele doua soricioaice Minnie

Pupici

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Carla iti trimit si eu niscaiva energie. Hai, nu ai cum/nu ai voie/nu te lasam noi sa cedezi acum. Vine primavara, tr sa fim cu toatele vesele. Sau macar sa ne prefacem, ca uneori si asta e de bine. Stii tu, chestie de gandire pozitiva. Eu, recunosc, nu le prea am cu asta, dar cica da roade. Na, alege tu ce cale vrei, dar...sa vad un big smile la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei!
Oanamada, ce scumpete de Minnie! Laurash taurash face tot soiul de nazbatii si e extrem de dulce si il ador! Nici nu mai stiu ce sa povestesc de el! Invata cuvinte noi pe care incearca sa le pronunte cat mai corect, se joaca intruna cu apa, adora laptikul, cascavalul si saleurile si cred ca va fi in culmea extazului cand va primi catzel de la tati! Multumim de intrebare

Mychy, ce haioasa esti cu vorbitul asta. Parca te vad O sa-ti stea super tunsa! Stii cum te-as vedea eu, la fata ta? Dar sunt sigura in acelasi timp (culmea!) si ca nu e deloc genul tau: tunsa scurt pe rotund, dar nu cu breton, foarte langa cap, asa, nush cum sa ma exprim exact...intelegi? P.S. Haios rau gugalul ala, mancatz-ash!

Xerxe, ceasurile pereche sunt boala mea. Sau seturile de halate de baie cu prosoape si papuci
De cate ori am avut o zi importanta, pentru nasi sau soti in general asta incercam sa le cumpar. Erau la Unirea, la parter intr-o perioada, foarte misto si nu exagerat de scumpe, diverse marci. N-am mai fost demult, dar cred ca tre sa mai fie. Succes sa gasesti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

mychy,mersi,e intr-adevar bun la pret si daca e si bun,zic saru'mana
oanamada si eu am probleme cu parfumurile,pantofii si ceasurile...pasiune nu gluma,cam costistoare cei drept.eu as fi vrut un rimel ysl,effect faux ciels,dar ela 100 ron si nu ma dau banii afara.
xerxe,daca vreti un ceas mai sport,de toata ziua si bun la pret incercati swatch,acum eu am unu'sport si unu de sarmale,le fac poza si pun sa-ti dai seama.acum port un dkny,unisex,mare cu cadran dreptunghiular..la mine e musai sa fie mare.

Mergi la inceput

xerxe,uite:http://good-times.webshots.com/photo/2643737530104633254zpHZdV...swatch-ul e la 400 ron,iar dkny cam la 800.iara ceas foarte bun este bulova,dar nu prea am vazut la noi,eu l-am primit de la tata si de mult ce tineam la el ne-au spart casa si mi l-au furat....aa mai poti face comanda si pe net..sunt mult mai ieftine.

Mergi la inceput