Strumfi de iul-aug 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hello!
Va pupacesc si eu de 8 martie, nu mai am timp sa scriu dar va citesc pe cat posibil... Am inceput sa lucrez timp complet si imi place de mor dar am impresia ca sunt in priza tot timpul...
Am avut o problema cu Emily saptamana asta, la dadaca cealalta fetita i_a prins degetelul in usa...a fost destul de rau, i_au pus cateva copci si are o minifractura de falanga...mi s_a rupt inima pentru ea dar e tare curajoasa, nu plage, e activa ...imi arata manuta badajata si e "pupi Lili!" si "pupi buba!"
In rest vreau sa le felicit pe Carla si pe Claucia pentru fetite! Sa fie sanatoase alaturi de surioarele lor cele "mari"...
Ar mai fii multe de spus...dar mi se termina pauza de masa.. Va pup pe toate si mai ales pe stumfisori!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Offf, mada, pupi lili si pupi si bubitza in partea mea! fetitza dulce si curajoasa!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mada, pupa printesa si din partea mea si multumesc pentru tot .
Cafera, Monicabo, Vio, multumesc pentru incurajari, am tras aseara o repriza de urlat, ca bebelina a pierdut 2 saptamani de dezvoltare intr-o luna si stiu ca e doar vina mea, ca s-au adunat oboseala si stress-ul. Azi mi-am luat capsuni sa ma dreg . Fii-mea a avut inca o noapte cu dormit cateva ore si in rest foiala si venit peste noi in pat, e a patra la rand.
Ghinetz, uite big smile si multumesc mult pentru incurajari, conteaza enorm. Sper sa-mi revin repede, mi se pare ca mai rau de atat nu-mi poate fi, dar nu vreau sa tentez soarta.

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

oana incurajeaza spaga, oana incurajeaza spaga!!!!!!!!!
Am zi eu ca incurajez spaga?De ce citesti printre randuri?Se mai poate si altceva in afara de spaga.

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna seara!
Carla sunt sigura ca bebelina din burtica este bine si va fi o voinica. Incearca sa te linistesti putin si sa te odihnesti cat mai mult.

Mada pup la degetelul lovit de Emily draguta! Offfff exact asta am patit si eu pe la 3 ani la gradi, dar la mine a fost ceva f grav si am ramas fara falanga degetului mijlociu de la mana dreapta. Bine ca e bine Emily acum! Insanatosire rapida si sa uite de buba.

mychy de pregatesti de primavara cu un nou look? Dupa cum zicea si Karli, nu am cum sa te ajut, ca eu nu m-am mai tuns de luni de zile, si cand ma tund ma duc la cine nimeresc in ziua aia. Desi am o tanti preferata, dar nu stiu cum o cheama.

Eu incerc sa citesc zilnic dar am atatea pe cap cu nunta asta! Si ma jurasem ca nu ma transform in bridezilla , dar cum sa nu ma enervez daca numai EU trebuie sa fac tot?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna fetele!

Carladraguta, smile! Stii foarte bine ca este important sa zambesti ca altfel "transmiti" starile bebelinei....o sa fie ok....optimismmmmmmmmm!!!fetele.
Georgi eu am noroc ca-i am pe nasii fetitei in Italia...ma rog, acum se vor muta la Bruxelles, dar tot aia este...si imi iau ei cand am nevoie...eu mi l-am luat pe ultimul cu 20 de euro in conditiile in care in Romania era vreo 2 mil (si euro era jos de tot atunci)
Violetanmultumim pentru laudele la adresa soricelului Minnie....uite ca si la faza cu mancatul cascavalului ne potrivim....la noi trebuie sa existe cascaval la masa de dimineata ca altfel e jale mare....
Xerxe...la Unirea "este ele" foarte scumpe acuma...iti spune fata ca lucreaza in cladirea aia de multi ani si stie tot ce misca (am fost de curand sus la mine la birou si am dat o raita si prin magazin si ma simteam tare straina si tare "saraca"!). Mie de acolo mi-a luat sotul Tissot-ul si tot de accolo i-am luat si eu ceasurile lui (nu spun ce ca pe urma ma credeti miliardara - dar credeti-ma am platit la ele rate...multe luni de zile..ca de, avantajul de a lucra acolo e ca te mai "intelegi" cu unul altul), dar acum parca sunt de neatins....
Brazuca...stiu ca te enerveaza...dar crede-ma iti vei aminti cun placere de momentele astea...dupa ceva vremepup si bafta multa!

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna fetelor.
Citesc pe apucate ca fimiu e racit rau de tot de o saptamina ,nu mai stiu ce sa-i mai fac,dupa febra mare 3 zile,acum tuseste pina ajunge la voma.Sper sa se faca bine ca deja nu mai putem.I-am luat azi aparat pt aerosoli da urla frate ca din gura de sarpe.
Am citit ca ,Claucia va avea o fetita,felicitari sa se nasca sanatoasa si sa va bucurati de ea impreuna cu surioara.
Am vazut poze de Catinca frumusica cu prietena ei Minnie.
Michi mie mi se pare ca esti o persoana foarte optimista si nu-ti sta bine suparata,la fel si Violeta.Emanati energie.
M-am gandit la momentul artistic oferit de printesele Caferei si m-am gandit ce emotionant poate sa fie pentru un parinte.
Un pentru Carla si simburica din burtica.O sa fie totul bine.
Brazuca eu cred ca asa simti cel mai bine toate emotiile legate de nunta si traiesti totul mai intens.daca ar face cineva in locul tau probabil ca n-ai fi multumita asa ca faci tu cum iti palce tie si ai satisfactia ca totul o sa iasa perfect.
Mada imi pare tare rau pentru degetelul lui Emily.Pupici sa treca mai repede.
Am vazut-o si pe Adelicioasa ce treaba avea acolo in casuta,cu lopetelele. Si patania cu politia probabil ca o sa o distreze cand ii veti povesti mai tarziu.
Am vazut ceasurile lui Georgi si ne potrivim ,si eu am Swatch dar negru si un donna karan identic ,doar culoarea la bratara difera,al meu e kaki.Si ca m-am pus pe studiat ce fel de rimel am ,stiam ca e lancome da ce model domle,e extreme.
Va mai scriu si maine
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Loredana...imi pare rau pentru puiul mic...niste colargol ai incercat...fluidizeaza mucozitatile, nu se mai aduna pe gatisor si poate nu mai tuseste asa...

Multumim pentru laude...
Tare faza cu rimelu'...si eu azi...ca tot am pomenit de pantofi aici cu voi...mi-am dat seama ca am "o nevoie" imensa de pantofi noi ...ca nu mi-am mai luat de multa vreme...asa ca...o sa remediez "eroarea" cat de curand....asteptam leafa lu' tati si dam spargere la card!
Noapte buna si pupici si santate

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oanamada, Brazuca, Loredana, , am reusit sa dorm de la 23 la 7, dupa ce ne-a vomat Saby in pat si am schimbat toata lenjeria si hainutele de pe ea. Acum vad ca nu s-a repetat, doar ca nu prea mananca, doar a cerut lapte mult. Sper ca a fost doar o indigestie, ca i-am dat capsuni si a gustat felie cu lapte de la kinder, cred ca nu s-au potrivit.

Doctorita mi-a spus ca bebelina creste mai bine daca ma odihnesc decat daca mananc mult, sper ca pana data viitoare sa recupereze, ca mereu era mai mare decat calendaristic. Partea buna este ca am placenta cu grad zero de maturare si colul inca de 35mm.

Brazuca, te inteleg perfect, stiu cum este sa traga toti de tine in toate partile, ideea este ca ce faci cu mana ta este cel mai bine, dar nu-ti strica putina colaborare cand o ceri de la altii. Te pup si te asigur ca va fi totul perfect, asa cum va doriti.

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc fetelor pentru sugestii si Georgi, pentru poze.
Mi-am notat firmele de ceasuri de care ati zis si o sa fiu un pic mai informata cand o sa plec in cautare de ceasuri. Prin Iasi, ca de, nu fac eu o plimbare la Bucuresti pentru o partida mica de shopping (cu doar 50% din salariu in portofel, ca atata am primit deocamdata).

Carla, nu te mai stresa.

Am fost cu Razvan la medicul de familie, pentru un control de rutina, ca nu am mai fost de mult pe la ea, pentru ca se pare ca i-a priit Septilinul lui Razvan si nu a racit iarna asta. A avut doar ceva mucisori sau nas infundat. A trebuit sa astept o ora si jumatate, ca asa e miercurea la cabinet, in singura zi cand lucreaza dupa amiaza. Nu a stat Razvan o secunda locului. S-a miscat sus-jos, pe bancheta, pe scaune, pe masa, a batut cu manutele in perete, in usa, in sticla, a incercat sa intre in vorba pe bebeleasca lui cu toate doamnele de pe acolo, a facut instructie cu ele, le punea sa se rezeme de spatar, sa se ridice, sa circule un pic cu el de mana, sa bata si ele in usa, sa se stearga si ele cu servetele umede. Apoi a gasit o matura si a inceput sa mature. Doamnele se amuzau si atunci el i-a dat uneia matura si a pus-o sa mature. Aia amauzata, a intrat in jocul lui si a inceput sa mature. Razvan s-a enervat, ca nu ii placea cum matura tanati aia si i-a aratat iarasi cuim sa faca treaba. Apoi a luat alta tanti la rand.....
Imaginati-va ca numai gura lui se auzea si numai el facea atmosfera acolo.
In cabinet insa, s-a speriat de doctorita si a inceput sa tipe si sa planga si abia a reusit sa il asculte cu stetoscopul si asistenta sa il masoare. Are 79 cm si 11 kg. Si mi-a zis sa ii dau in continuare calciu si vigantol, mai ales ca are aceiasi 6 dinti pe care ii avea si acum jumatate de an.

Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput