Strumfi de iul-aug 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 8
nma spune:
Din cate stiu eu e obligatoriu sa duci la gradinita o hartie de la medic cum ca e vaccinat copilul. Din acest motiv am facut pana la urma ROR-ul. Acum nu cred ca verifica cineva daca le-a facut pe toate sau nu.
Am fost sa vorbesc cu o invatatoare pt Alex si mi-a spus ca la dosar imi trebuie acea hartiuta. Poate maine merg la gradinita sa o inscriu pe Andra si intreb.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
oaana spune:
Mihaela,nici eu nu ii fac ROR,si daca imi cere,se poate aranja
Ioanaiub multumesc pentru incurajari
Luna,ce frumos se joaca Adelise,am vazut asa ceva asemanator in oferta de la Dedeman,deci cine e in apropiere isi poate lua.
mychydutza spune:
partea asta cu obligativitatea e nasoala. ca daca la 3-4 ani il dau la gradi, si nu mi-l primesc, ce fac??????? il vaccinez atunci......ca doar se poate face oricand, nu?
of, ma tot invart in juru vaccinului asta ca matza-n juru' cozii........
"mai avem nevoie si de iarba......"
mychydutza spune:
oana incurajeaza spaga, oana incurajeaza spaga!!!!!!!!!
"mai avem nevoie si de iarba......"
violetan spune:
Anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
nma spune:
Alina iesi repede dupa canapea ca vreau sa stiu ce mai fac "petele". Si poate ne pui si poze....
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
karligutza spune:
hello fetelor, la multi ani de 8 martie, n-am mai avut timp de nimic zilele astea.... lasata secului, musafiri de acasa, plus cateva drumuri la spital ca a facut si adeluta o bubitza numita eczema si ma tot invarteam ce sa-i dau, ce sa-i dau, numa' sa nu contina "cortizoane".... si tot asa; acum ma lupt cu ea prin casa ca nu mai vrea sa tina pampersul pe ea! si tot zice "pishhhhh" ... e prima data cand insista sa ii dau pampersul jos; eu fuga dupa olita sa o pun prin camera ca macar sa avem ce discuta pe urma.... ghici ce-a facut? s-a dus frumusel ca o pisicutza si a facut "pishhh" in coltul camerei ca o pisicutza... ea, mirata ca s-a udat pe picioruse si pe jos se uita la mine sa vada ce zic... zic, ia uite olita, acolo se face pish, nu pe jos; vezi ca te-ai udat? si nu-i frumos sa facem pe jos; si tot asa; n-a priceput nimic! tare greu mi se pare sa inveti copilul sa treaca de la pampers la olita, mai ales ca eu pun mare pret pe nivelul ei de intelegere; daca nu intelege ce e aia olita, nu o fortez; insa cand vad ca cere una alta si zice ba "DA", ba "NU" ma face sa cred ca ea face anumite diferente, dar e o mare santajista! si eu credula
hai ca v-am facut capul calendar cu pishu' nostru...
ma grabesc sa ies afara ca nu mai are rabdare! ii e si somn, asa incat o sa adoarma f.rapid in scaunelul de masina...
va pup
karligutza
sunt mamica Adelutei
Luna1 spune:
Anyaaaa pupam petele, hai zi-ne despre ele.
Nico am ras de m-am tinut de burtica. Super tare ceaiul. O invitam pe Andra la lopatele ca avem destule.
Mychy ce mai face soacra?
Karli succes cu olita, fie-mea n-are nicio treaba cu ea, are si ea momente cand vrea sa stea fara pampers, o mai las, o mai pacalesc, oricum stie sa imi arata ca a facut insa nu stie sa zica inainte de a face deci mai avem de asteptat.
Lis doarme, eu pap ceva ca am muncit ca roaba toata dimineata am facut curat ca nu se mai putea.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)