Strumfi de iul-aug 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Georgi, bravo, ai vazut ca e bine? nici nu se putea altfel

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Cafera?

oare ce mai face?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara fetele! permiteti sa raportez:
Avem cuvinte noi in limbaj: "buchi"-bucatarie, marghe -margele,poame-foame, oana umpi -oana scumpi (cand suntem sarlatance si vrem ceva!!), cuierrrr (accent pe r), poca (foca) si mai sunt....
Georgi...mucegai ai.........imi vine mie sa-ti zic una...vezi mah, n-a fost asa rau cum te gandeai tu...paranoia, bat-o vina!!!
Mychy...mama, nu e niciodata prea tarziu sa-ti schimbi optiunile...copil ai...asa ca...
Va pup pe toate si sper ca maiine avem si noi parte de o vreme mai prietenoasa....

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Georgi bine ca ai scapat de stres. Eu ieri am fost sa imi fac analizele la sange. Sunt curioasa ce valori au cele pentru tiroida.
Greierash eu i-am dat si alune dar si nuci si e ok (cu alunele nu exageram). Mi-a fost teama sa ii dau caci are dermatita atopica dar se pare ca e alergica la lapte, cacao, carne de porc (din ce am remarcat eu ca nu i-am facut teste).
Luna ce coltisor frumos are Adelise! Andra cand a vazut pozele a inceput sa spuna ata-ata (asta) si a plecat dupa lopatica .

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaaaaa.....................
luna, ce jucarii faine are lis. super! mi-au placut tare mult!

musso, ai vazut ca nu era nimik grav.......acu banuiesc ca te-ai mai linistit ! ale mele analize tot nu sunt gata......de o luna si ceva. asta e!

violeta

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am un mail care tare m-a amuzat.

Cescuta de ceai

Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine.
Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.
Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.
Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti... :)) )
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

tot citind pe net am gasit noua schema de vaccinare obligatorie si am vazut ca s-a scos vaccinul care se facea la 2 ani. se face doar la 4 ani. deci ce a fost obligatoriu, nu mai e..............

si ma mai chinuie o intrebare intrebatoare: nu i-am facut ROR. cand il duc la gradi poate sa refuze pe motiv ca nu ie vaccinat????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
iona,luna,nico,oanamada,mychy..saru'mana
noi suntem mai bine,fii-miu a terminat cu muci,iar eu sunt pe sfarsite
oanamada,n-am avut timp sa-mi fac cont si sa votez,dar azi sigur o fac.

zi buna
ma duc sa vad daca ma pot inscrie la ex,am emotii.

Mergi la inceput

nma, ce m-am mai ras!!!!!super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,eu stiu ca la intrarea in colectivitate iti poate cere carnetul de vaccinari.te rog,poti pune link sau schema?mersi

Mergi la inceput