Strumfi de iul-aug 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
O femeie este oprita în trafic de un politist:
Politistul: Buna ziua.
Femeia: Buna ziua, ce s-a întamplat?
– Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.
– Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva.
– Nu aveti?!
– L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata în stare de ebrietate.
– Aha... Va rog sa îmi prezentati actele masinii!
– Nu pot.
– De ce?
– Am furat aceasta masina.
– Ce-ati facut?!
– Am furat masina si am ucis proprietarul.
– Poftim?!!!
– Daca nu ma credeti, cadavrul este în portbagaj... vreti sa îl vedeti?
În acest moment, politistul se retrage încet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. În 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.
– Doamna, va rog sa iesiti din masina!
Femeia iese din automobil.
– S-a întamplat ceva, domnule?
– Unul dintre colegii mei mi-a raportat ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul.
– Am ucis proprietarul?
– Da. Va rog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol...
– Masina este a dvs., doamna?
– Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex. Al doilea politist spune:
– Colegul meu sustine ca nu aveti nici permis.
Femeia cauta în poseta, scoate un port-document si-l întinde politistului. Acesta îl deschide si studiaza permisul, care este în regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada.
– Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul!
– Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza!
"mai avem nevoie si de iarba......"
Luna1 spune:
Mychy
Claucia felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa ca si surioara ei.
Noi intram mai rar ca ne preocupam cu asta . Le-am luat zilele trecute si Adelise e foarte fericita, bine atat cat are ea rabdare insa ne distram la greu.
Aici vine primavara, miroase frumos, noua ne-au iesit floricele in gradina si parca am devenit si eu mai optimista.
Va pupacesc
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza ...am tot zis eu ca mai bine eram lesbiana, ca ma intelegeam mai bine cu o femeie!!!!1 |
Tu stii cat te iubesc io pa tine, nu-i ashea?
Hai, poate ma ia la ochi vreun moderator, hehehe!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ioanaiub spune:
Luna, frumoasa achizitie
Trimite si la noi niste primavara, ca aici ploua de cateva zile , mai am putin si ajung in butoi
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
am pierdut un mesaj,deci reiau
helouuu fetele
am rezultatul..nu mor de cancer de col uterin,poate de altele...ce sinistra sunt..deci,negativ la celule canceroase sau precancroase,o infectie cu o ciuperca,sper ca nu mucegai,inflamat putin colul,flora bacteriana putina dupa lama ca dupa papa nicolau flora bacteriana frecventa...mi-a dat tratament cu ovule.
vio,intuitia a mers
oaana,sanatate,nu stiu cum e cu rabdare ca eu tun si fulger daca lu mihnea ii curg mucii
eu sunt cobza,iar fii-miu miorlait nevoie mare.
multumesc de vorbele bune si sustnere
violetan spune:
Luna, ce frumos cu ce se preocupa lissy!!! Vreau sa infloreasca si la noi floricelele, macar iarba sa iasa putin si ma mai inveselesc si eu intrucatva...
Carla, sarumana implicit vivela, dar n-am inteles cate bobitze ii dau din ala de 200...
Edit ca sa o pe georgi! Bravooo
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
greierash spune:
Luna foarte frumos, vreau si eu! ar spune Andrei, ca ii place mult sa se joace cu nisipul!
In alta ordine de idei, Andrei a facut alergie alimentara, i-am dat si nuci si alune, in zile diferite, dar cam in aceeasi perioada. I-a iesit o eruptie, ca niste cosuri. Ma rog, se pare ca ar fi de la nuci si alune, acum ii dau Zirtec.
Asta e asa de luat aminte, sa aveti grija, ca eu m-am cam relaxat in ceea ce priveste mancarea si uite ce am patit. Nu e grav, dar e asa ca o lectie.. sa fiu mai atenta.
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
CarlaV spune:
Georgi, bravoooooooooo! Cum spunea o prietena, sa-i spui doctoritei care ti-a vazut colul "murdar" ca data viitoare sa-si stearga ochelarii .
Vio, 5 granule este o doza.
Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
carla,multumesc......cred ca e un termen specific,nu stiu daca de specialitate ca e cam din topor,dar vorbeam si cu vio si spunea ca la ea s-a exprimat cu col curat,deci pp ca e uzitat...dar eu daca n-am stiut m-am gandit la ce e mai rau ca asa mi-s.
Luna1 spune:
Giorgi bravo felicitari, ai vazut ca te-ai stresat degeaba?
Greierash il asteptam pe Andrei la noi.
Va trimit primavara, stati linistite ca nici aici nu e caldura dupa lume, doar ca e soare si 10-12 grade.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)