Strumfi de iul-aug 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

O femeie este oprita în trafic de un politist:
Politistul: Buna ziua.
Femeia: Buna ziua, ce s-a întamplat?
– Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.
– Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva.
– Nu aveti?!
– L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata în stare de ebrietate.
– Aha... Va rog sa îmi prezentati actele masinii!
– Nu pot.
– De ce?
– Am furat aceasta masina.
– Ce-ati facut?!
– Am furat masina si am ucis proprietarul.
– Poftim?!!!
– Daca nu ma credeti, cadavrul este în portbagaj... vreti sa îl vedeti?
În acest moment, politistul se retrage încet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. În 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.
– Doamna, va rog sa iesiti din masina!
Femeia iese din automobil.
– S-a întamplat ceva, domnule?
– Unul dintre colegii mei mi-a raportat ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul.
– Am ucis proprietarul?
– Da. Va rog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol...
– Masina este a dvs., doamna?
– Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex. Al doilea politist spune:
– Colegul meu sustine ca nu aveti nici permis.
Femeia cauta în poseta, scoate un port-document si-l întinde politistului. Acesta îl deschide si studiaza permisul, care este în regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada.
– Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul!
– Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy

Claucia felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa ca si surioara ei.

Noi intram mai rar ca ne preocupam cu asta . Le-am luat zilele trecute si Adelise e foarte fericita, bine atat cat are ea rabdare insa ne distram la greu.

Aici vine primavara, miroase frumos, noua ne-au iesit floricele in gradina si parca am devenit si eu mai optimista.

Va pupacesc

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

...am tot zis eu ca mai bine eram lesbiana, ca ma intelegeam mai bine cu o femeie!!!!1

Tu stii cat te iubesc io pa tine, nu-i ashea?
Hai, poate ma ia la ochi vreun moderator, hehehe!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Luna, frumoasa achizitie

Trimite si la noi niste primavara, ca aici ploua de cateva zile , mai am putin si ajung in butoi

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am pierdut un mesaj,deci reiau
helouuu fetele
am rezultatul..nu mor de cancer de col uterin,poate de altele...ce sinistra sunt..deci,negativ la celule canceroase sau precancroase,o infectie cu o ciuperca,sper ca nu mucegai,inflamat putin colul,flora bacteriana putina dupa lama ca dupa papa nicolau flora bacteriana frecventa...mi-a dat tratament cu ovule.
vio,intuitia a mers
oaana,sanatate,nu stiu cum e cu rabdare ca eu tun si fulger daca lu mihnea ii curg mucii
eu sunt cobza,iar fii-miu miorlait nevoie mare.

multumesc de vorbele bune si sustnere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna, ce frumos cu ce se preocupa lissy!!! Vreau sa infloreasca si la noi floricelele, macar iarba sa iasa putin si ma mai inveselesc si eu intrucatva...
Carla, sarumana implicit vivela, dar n-am inteles cate bobitze ii dau din ala de 200...

Edit ca sa o pe georgi! Bravooo

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Luna foarte frumos, vreau si eu! ar spune Andrei, ca ii place mult sa se joace cu nisipul!

In alta ordine de idei, Andrei a facut alergie alimentara, i-am dat si nuci si alune, in zile diferite, dar cam in aceeasi perioada. I-a iesit o eruptie, ca niste cosuri. Ma rog, se pare ca ar fi de la nuci si alune, acum ii dau Zirtec.
Asta e asa de luat aminte, sa aveti grija, ca eu m-am cam relaxat in ceea ce priveste mancarea si uite ce am patit. Nu e grav, dar e asa ca o lectie.. sa fiu mai atenta.

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, bravoooooooooo! Cum spunea o prietena, sa-i spui doctoritei care ti-a vazut colul "murdar" ca data viitoare sa-si stearga ochelarii .
Vio, 5 granule este o doza.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

carla,multumesc......cred ca e un termen specific,nu stiu daca de specialitate ca e cam din topor,dar vorbeam si cu vio si spunea ca la ea s-a exprimat cu col curat,deci pp ca e uzitat...dar eu daca n-am stiut m-am gandit la ce e mai rau ca asa mi-s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Giorgi bravo felicitari, ai vazut ca te-ai stresat degeaba?

Greierash il asteptam pe Andrei la noi.

Va trimit primavara, stati linistite ca nici aici nu e caldura dupa lume, doar ca e soare si 10-12 grade.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput