Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multam ' de cafea si de intrebare!
Francisca,am modificat.
Mina,nuuuu...cred,mai degraba,ca a furato la gradi,ca behaia inainte de plecare,insa nu asa de speriat....aseara a luato razna...
Dodolica...facem galerie...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
N-o sa va vina sa credeti, dar ieri am avut si noi, 22 grade C cu + !!!
Azi, insa, e innourat dupa ce, toata noaptea a plouat. Dar am trecut la garderoba de primavara.
Gabi, asteptam semnalul tau pt. pompoane !
Ana, eu numai de acasa pot sa vad pozele. Luanei, sa n-o ia de la capat cu bronho faringita !
Francisca, pt. , ca nu ma simt prea fresh, de 2 nopti. O fi astenia de primavara.
Mina, iti vine sa alergi, nu altceva, in mocasini, nu ?
Spor la treaba !
Adriana, spor la treba si voua !
Raluca si tie, daca tot te-ai apiucat de curatenia de primavara !
In ce orasel uitat de lume, stai ?
Al nostru pare de pe alta planeta, la cat de frig este uneori si cat de tarziu vine primavara !
Monica, ce faceti, cum sunteti ?
O zi cat mai faina, in ciuda vremii de afara !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

neatza scorpiutelor
Mina- primit link-ul si vizionat pozele. Ce ajutor de nadejde ai tu in bucatarie
Ana- insanatosire grabnica printesei
Nina- si la noi vine la fel de tarziu primavara ca stam la poalele Parangului, in Petrila Abia ieri am avut si noi vreme frumoasa
Eu azi sunt fericita. I-a iesit in cele din urma Adelinei dintisorul ce ne chinuie de nu mai stiu cand.Sper la noapte sa doarma si ea bine
si va urez o zi minunata

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Raluca, aha, tot la poale de munte si voi !
Noi suntem la poalele m-tiilor Harghita, in depresiunea Ciucului. Si cum treci m-tii. Harghita catre vest, la Odorheiu-Secuiesc, acolo e primavara !
Bravo, pt. dintisor, Adelinei ! Ai vazut ca si eu am o capricornita, doar ca ceva mai marisoara ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Ana, asa mai merge am vazut pozele, sunt superbe ...mi-a placut "prajitoarea cea rea" si "steluta"
Foarte fain v-ati distrat ...super
Multi Luanei sa treaca tusea pacatoasa

Si noi (eu si Vlady) ne luptam cu tusea dar nu mai scapam de ea ...deja mi s-a pus pe suflet...

Nina, asa sunt si eu de 2 zile...o fi de la astenia de primavara
Si noi am avut ieri 22 grade C azi nu stiu cate sunt, dar e cald si bine
Cristinuca ce mai face? Multi din partea noastra.

Mina, spor la treaba!

Monica, voi cum sunteti? Ruxita cum se mai simte?

Adriana, asteptam pozele, nu am uitat . Spor la treaba si voua!

Gabi, esti nerabdatoare? Si noi
Abia asteptam sa te vedem cu Isabelle in brate

Mira, cum este acasa?

Sa aveti o zi superba!

Va si va cu drag!

Francisca

Mergi la inceput

Francisca, ce fel de tuse aveti ? Productiva sau uscata ?
Pt. tuse uscata, ati incercat shodoul(galbenus de ou cu miere si lapte) ?
Eu peste zi sunt bine, dar peste noapte, cum ma trezesc la Cristinuca(la 3 dimineata) greu mai adorm inapoi. Am mai patit-o in toamna, stiu fetele.
Imi scriai odata sa te ajut sa-ti pui la semnatura link, catre albumul foto. Trimite-mi link-ul pe e-mail si cum vrei sa apara scris la semnatura si sub ce culoare, ingrosat sau nu si te ajut cu cea mai mare placere. E cam liniste, azi, la mine. Se vede, nu ?

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bey frate numai necazuri.ieri mi s-au stricat amandoua masinile va vine sa credeti.ionut sa se duca cu matiza la reparat ca nu stiu ce rulment de presiune tre schimbat a carui manopera costa mai mult decat rulmentul in sine.asa ca dimineata pleaca cu a mea si ce se gandeste el ca sa schimbe ulei la a mea ca depasisem cu 100km cand trebuia sa fac lucrul asta.boonnn, se duce ia ulei, filtre si hai la service.la service se sparge pompa de apa si curgea tot antigelul.se duce sa caute crezand ca se gaseste ca orice alta piesa, da de unde, una singura pe toata romania.pe loc 320 ron.la comanda cu reducere pana a doua zi la jumatate vreo 175.platim, dam comanda.cu ce sa luam materialele pentru dormitor ca stiti ca oferta se duce banii la fel asa ca trebuia sa profitam de amandoua.ne riscam si plecam cu matizul care putea oricand sa ne lase fara ambreiaj si ne era frica sa nu stricam cutia de viteze ca durere mare.deci cei 5 mil pt matiz s-au dus pe uleiul si pompa mea.nu va zic cum m-am dus azi la gradinita cu matiz.noroc ca e de scoala si nu m-a claxonat nimeni.ca am mers asa incet.acum am luat pompa pt a mea si e in service sa o schimbe.pe la 12 e ga hartii, ,mama trage de mine cu niste hartii, soramea sa-i cumpar telecomanda sa i-o trimit in germania.la 16.30 plec la dentist sa vedem ce fac si cu razvan.daca e sa plecam la bucuresti plecam dupa paste.am 2 variante de stat, asa ca cu cazatul am rezolvat-o.
sifonierul si patul le-am dus la mama, asa ca toate hainele sunt imprastiate in patutul lui razvan si pe jos, si in saci, de iti vine sa-ti iei campii daca cauti o pereche de sosete.am luat parchetul, plintele si buretele.si azi daca reusesc sa caut 2 sifoniere sa vad unde gasesc ca pana acum numai jafuri am vazut.
dimineata la 7 m-am luptat cu un gandac d-ala negru si mare de se urca bey frate pe perete.am chemat vecina sa-l omoare ca la noapte faceam de planton daca nu il omoram ca astia ies noaptea.eu nu pot sa-l omor ca mi-e scarba si frica de ei ce nu a vazut parisul.poze nu am reusit sa fac ca ati fi ras de mine.sunt vai de capul si viata mea.sper sa ma linistesc si eu candva.asa ca mina, il inteleg pe sotul tau.si al meu cand ma aude de mutari moare dar asta era necesara ca mie imi aparea mucegai rau la balcon asa ca il desfiintam si punem un calorifer mai mare sa incalzeasca tot.speram sa scapam de el.o sa va pun poze la sfarsit cand oi termina.cu mine fac dar nu azi ca nu stiu unde sa ma mai impart.
va pup pe toate.m-am intins cat un cearsaf

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Poftiti la cap. 67, fete minunate !

Moderatorii pot sa inchida acest subiect !

Mergi la inceput