Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ziua buna, fete minunate !
Mina, le-am vizionat, cum nu ? Sa-l ratez pe micul bucatar in actiune !
Monica, nu sunt cine stie ce perechile din sezonul acesta. Sau dansurile n-au fost cine stie ce, cu exceptia arabescului cu Alin, Roxana si Bursucu. Poate vor fi mai antrenante urmatoarele.
Gabi, foarte frumoase versurile si pozele !
Cum te simti ?
Ana, abia astept sa vad pozele ! Nu plec de la mama pana nu le vizionez, diseara !
Mira, cafea la mama acasa.... Salutari calduroase mamei tale !
Adriana, asteptam pozele !
Francisca, sper ca esti ca noua, azi !
Avem vreme faina si noi, chiar daca mai sunt si ceva nori pe cer, e un aer placut. Trebuie sa-mi schimb geaca, in sfarsit ! Si incaltamintea !
O zi cat mai faina si o saptamanba excelenta, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
o zi/saptamana asa cum o doriti

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n
Gabi, foarte frumoase versurile si pozele !
Cum te simti ?

Eu abia ma pot deplasa si abia astept ziua de maine cand sper sa fixeze dr data nasterii.In rest totul e bine mai ales ca ma pot odihni mai bine noapte si nu o sa ajung gata obosita la nastere

Astrele spun:

Ai nevoie de odihna.

Nu iti ajunge weekend-ul sa te odihnesti pentru saptamana epuizanta. Nici faptul ca ai decis sa ti-l petreci activ nu te ajuta.

O ora petrecuta cu iubitul la un ceai cald seara inainte de culcare este tot ce ai nevoie ca sa iti dea un plus de energie.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

spre rusinea mea nu am facut poze.dar azi le fac.ca ne apucam de dormitor si balcon, spargem,zugravim, parchet.si vreau sa fac poze cu dormitorul cum arata acum si cum va fi dupa.o sa-i trimit mamei patul meu dublusi sifonierul si vom dormi in sufragerie o saptamana-doua.jur ca azi fac poze.nu dati cu rosii in mine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fetele...

Io-s inca in reluare,abia m-am trezit dimineata...Poze inca nu am pus in album.Problema este ca nu am poze cu mine sau Marius,poate 2-3 poze...ca era seara cand am ajuns noi acolo si in plus majoritatea celor facute de noi sunt poze de grup,unde apar persoane pe care nu le stiti.Mai stau putin,poate cineva ne-a pozat si pe noi si atunci pun poze...
No,sa aveti o saptamana cat mai buna!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Buna scorpiutelor
Sotul va trimite multumiri tuturor care l-ati felicitat, si va multumesc si eu
Anina - masina nu avem personala, dar va avea sotul de la servici. Oricum, in orasul asta uitat de lume nu prea ai ce face cu masina, ca il strabati de la un capat la celalalt in 20 min de mers pe jos
Gabi - foarte emotionante pozele si versurile. Imediat vei mai avea un pui mic
Nastasie- spor la renovari. Sa iasa totul exact asa cum va doriti
La noi se anunta o saptamana placuta(dpdv termic), numa buna de smotruit la curatenia de primavara Eu trebuie sa ma apuc de acum sa fiu sigura ca o termin pana la Paste
O zi minunata va doresc tuturor

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
[red]poze Ada
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saliu...am pus ceva poze in album pi casa nou...mai pun pe masura ce mai descarc si de la altii...io-s inca in reluare,Luanuta a tusit cumplit asta noapte,asa ca si eu si ta-su suntem zombi...
Hai ca fug sa beu cafeuu si revin io...in masura in care isi face cafeaua efectul..

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

minunate scorpiute!

Ana, mai ia o si de la mine pt. ca a ta vad ca nu si-a facut efectul
Dupa ce ai baut-o incearca sa mai pui odata link-ul pt. "pi casa nou" pt. ca nu merge

Cine mai doreste ?...Am pt. toate

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu azi parca sunt ...am o stare...sunt asa obosita......o fi de la vreamea asta?

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
multam de !

Eu azi am ,sper,ultima programare la control+eco,cand poate ies si cu data in care o sa-mi vad

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut,

Ana, pupam Luana sa treaca. A racit in deplasare?
Raluca, ti-am trimis lincu la poze, ieri cd am primit adresa ;)
Nina, multumim de aprecieri. Sa stii ca la asta ma gandeam si eu azi dimineata, ca e cazul sa exilez ghetele in balcon si sa pun frumos in ordine pantofii. Ca ce e in dulapul meu de incaltaminte... (vorba vine dulap, e un raft in dulapul din hol, ala de arata ca un dressing dar de fapt o parte a lui tine loc si de cuier). Si de cate ori deschizi sa iei ceva de incaltat, ai mari sanse sa primesti cateva suturi de la pantofi fara posesor....
Gabi, sa ne tii la curent cu ostilitatile.
Adriana, asteptam poze. Poate-mi conving si io sotu macar de un zugravit si un parchet. Asa are omul asta o lene de schimbari, ce n-ati vazut. Tu pe cand vii in Bucuresti cu puiul?
Mira, petrecere frumoasa la ai tai.
Monica, Ruxi ce face?
Francisca, tu cum te mai simti?

No, eu va las, imi iau cafeaua si navighez pe alte plaiuri de internet ca am de lucru o multime, plus deplasari de facut. Dar macar is de-alea ne-batzoase, m-am echipat cu blugi si mocasini ;)

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput