Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cris pe mine m-a trimis sa repet infectioasele toxo si listeria dc nu cumva facusem intre timp ca la anatomia aia cum ii zici tu pe langa nodurile pe cordon imi iesise mie o infectie (adica pe palcenta) de aici ficatul lui marit ca s-a luptat cu ea. Pana la urma mi le-au descoperit alea in Babes (v-am mai spus o intreaga cultura de crocobauri, streptococi si alte cele) insa aici e o chestie care s ebate cap in cap. Mie dr nu mi-a facut streptococ si alte cele dar analize generale am facut si nu mi-a iesit ca as avea o infectie in corp, adica leucocite mari. Alea doar in ziua nasterii mi-au iesit asa. Nici nu stiu ca sunt multe care nu se leaga acolo.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Varza calita e cel mai usor lucru de facut. Nu e nici o filosofie. Toci varza cat mai marunt fideluta si o pui la calit in putin ulei si o lasi acolo (intorcand-o mereu) pana se face inchisa la culoare (mie imi place f arsa, ideea e ca trebuie rabdare ca dureaza ceva)

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTINA mi s-a facut pielea ca de gaina......auzi sifilis....

MONI eu nu pot manca varza ca mi-e frica sa nu ma ia criza de stomac.Si ce-as mai manca si eu!!

Chiar MANGA cum e cu stomacul?

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

dana, sorry . Nu mai vorbesc de lucruri sfinte atunci

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua buna ziua!

Eu sunt fericita pentru ca astazi am fost la eco la masurare de pliu nucal si alte chestii f importante si bebita mea e bine si e o ea! Stiam eu ca mai vreau o printesa si printesa este, cica 90% ca statea iubita mami cu picioarele rasfirate si nu se vedea nimic acolo, acuma sper sa nu creasca peste noapte ca daca ma obisnuiesc cu ideea si ma uit la hainute de fetita (am vazut niste blugi la next de bebe o poezie!) si se schimba... sper sa nu, si sa aiba Alessiuta mea o surioara sa se iubeasca mult.
Pliul nucal e super bine, e 1,67 mm si sub 2mm e superb, osul nazal prezent, (astea sunt anti-Down) are si 5 degetele la fiecare mana, stomacel, deja inghite lichid si il elimina si e foarte foarte zvapaiata! Se intorcea, facea tumbe, ne facea cu mana, se intorcea pe burtica, iar pe spate, doctorita radea si se juca cu ea.
O recomand pe dr din toata inima, Adela Dinu de la CMU, m-am indragostit, o scumpa cu mana f sigura.
Bate inimioara cu 168 bpm si are 6 cm si ceva, si e cu 2 zile inainte dupa eco fata de ultimul CM.
Nici urma de micul hematom, placenta, totul f ok, sunt fericita. Si deja simt ca o iubesc, e f ciudat, o iubesc complet separat de surioara de acasa pe care o iubesc pana la luna si inapoi de cateva ori. O iubesc separat si pe mica zvapaiata.

Ellenuta, si eu am fost racita tare, am luat de la fi-mea, si am pus numai ser fiziologic si am suflat nasul de parca eram o trompeta. dar mi-a trecut acum, 3 zile m-a tinut mai serios. In caz de nevoie si eu as pune o picatura de Olynth de copii, cum spunea si Cristina.

Cristina, felicitari pentru asa un angajator model si pentru un angajat model ca tine. :-) eu lucrez intr-o ambasada, deci program de bugetar si foarte politically correct, deci o sa imi tina postul, vor nu vor. dar si ei vor.

Monica, imi pare rau ca ti-au iesit asa analizele, dar sa stii ca am tot auzit de Clexane, nu e foarte rar, tu esti reticenta in a-l face (te inteleg cat e de incomod) sau doctorita? Eu as face, am auzit ca s-a dat si in cazuri indoielnice si nu a stricat cu nimic, sau poate fi periculos? Scuze, nu prea ma pricep dar tare as vrea sa fii si tu linistita si sa fie bine, am citit povestea ta...de 2 ori in 2 ocazii diferita, esti o puternica si o draguta.

Panda, Ilincuta a dormit si tu te-ai speriat? SI eu la fel azi-dimineata cu fata mea, de la 10 jumatate aseara, pana azi-dimineata la 7 jumate nu i-am auzit glasciorul. Si eu cu laptele pregatit pe la 6 misunam prin camera ei. Si ea lipita de pat ca o placinta. la 7 jumate zicea "ma-ma, ma-ma" i-am pasat biberonul si iar somn pana la 9 cand am plecat de acasa, ea tot dormea si eu am pupat-o, nici nu s-a sinchisit. Deci fata doarme bine si adanc. :-) Pup si somnoroasa ta scumpa.

Selen, cand pui asa problema cu celulele stem...sa stii ca suna f bine. Eu spuneam ca de la Tutunaru citire, pot sa nu fie compatibile cu copilul de la care recoltezi, ca cica ar fi bune pt defecte genetice, dar de la copilul care deja ar avea un defect genetic nu ar fi bune pt ca au deja informatia scrisa in ele. In fine, dar cum spui tu...ca ai putea sa ajuti pe altii suna foarte bine. Plus cum a spus Cristina ca , decat sa regreti...in fine, ma mai gandesc, mai studiez.

Va pup ca si asa am scris un roman, abia am venit la birou si in loc sa muncesc, scriu aici intai. Bine e mult mai important.

Clau 12+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Claucia, ai doar 11 saptamani sau n-ai actualizata semnatura?
Intreb ca pe mine m-a chemat la control la 10 saptamani fara sa-mi zica sa fac intre timp alte programari pe la eco mai performant.

Iulia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Salutare fetele...am scris si eu pe undeva pe la inceput, dar de atunci m-am lasat pe tanjeala.
La multi ani!!!, sa fim sanatoase, sa ajungem cu bine la sfarsitul celor 9 luni si sa avem parte numai de bebei sanatosi.

Joi am fost la eco si din pacate samburica nu a vrut sa ne arate ce are intre picioare...timid rau, poate e baiat, ca Riana a aratat din prima. A doua zi trebuia sa fac TT la CMU, dar m-au refuzat pentru ca aveam 13 sapt si 6 zile si au spus ca ies eronat valorile daca nu am 14 saptamani implinite. Ne-am suparat si am mers la Giulesti, unde din pacate nu calculeaza riscul ci dau doar valorile celor 3 componente din sange(nu le mai stiu care)...asa am aflat si eu de ce la Riana nu scria si pe hartia mea riscul ci doar apareau niste valori la care m-am uitat ca matza in calendar ca nu pricepeam nimic...dar mi-am lasat sangele si pe acolo in speranta ca va pricepe dr. ceva din ce scrie.

Azi am sunat la o clinica in Pitesti ca sa ma interesez de toxoplasma si listeria si asa am aflat ca se face si la ei TT...asa ca evident, am mers si am refacut, macar sa vad si eu clar cum stau cu riscu"...am facut iar eco, ca cea facuta joi nu mai era valabila, sexu lui samburica cica nu se vede ca e mic(bb nu sexu), dar eu cred ca nu era dr sigur si n-a vrut sa-si dea cu parerea...pana pe 4 mai cand am morfologia il las pe sot sa se laude ca va avea baiat, dar tare mi-e ca-i da dr cu tifla in cap cand i-o spune ca e fata, nu de alta dar am eu o banuiala ca nu stiu sa fac baieti.

Sper ca am fost coerenta...

PS: tare as mai manca si eu o varza calita cu marar, dar nu vreau sa prestez...poate se i se face mila lu' mama si-mi face.

Raluca14+ mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

clau, felicitari pentru samburica. SA dea DUmenzeu asa sa ramana daca asta va doriti. Dar tu cate saptamani ai? 11 sau nu ai mai schimbat? Ca si mie mi-a zis Iosup anu trecut la 11 si 5-6 zile ca e fata si apoi i-a crescut "cuc"
Cat despre clexane, doctora mea e reticenta. Eu am zis ca daca e musai asta e, bebe sa fie bine. E reticenta pentru ca spunea ea ca nu ar vrea sa faca totusi un tratament agresiv daca nu e neaparat nevoie.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Danangie, eu mi-am facut de cateva zil analizele, dar rezultatele nu le am inca.Nici nu stiu exact pentru ce le fac, ca mi-a luat vreo trei seringi de sange.Sper sa fi fost cele care le-ai enumerat tu, daca nu, o sa fac cat de repede testul pentru rubeola,toxoplasma si celelalte infectioase....

Cat despre mancaruri...si e sunt disperata cand e vorba de gatit!Mirosurile imi provoaca greata instantaneu.
Ieri am facut parjoale si paste cu sos ragu, azi tocmai acum gatesc o ciorbita de vita si friptura cu sos.Pentru ceilalti, ca eu nu prea mananc.Seara uneori, chiar ma culc flamanda.
Of,of,of...

As vrea si e niste varza calita.....dar mi-e lene s-o fac.
Pup fetele!

Mariaanna
9+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

CE frumos zici tu acolo clau. Or sa se iubeasca sigur.

Abia astept sa merg si eu vineri la Iosup sa vedem ce zice. Sunt curioasa daca va confirma ce am vazut noi si ce ne-a zis dra sambata asa cu juma de gura mai mult scapata decat vruta.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput