Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ellenuta iti multumesc, sigur esti prima pe anul asta, pt ca ziua mea e tocmai in octombrie

era vorba de Sabella

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

deci sunt o varza .. imi cer scuze ... ma duc sa editez postul ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

BUNA!AM VENIT SI EU LA APEL...BINE CA ATI VENIT AZI MAI MULTE, CA IERI CAM PUTINTELE ATI FOST...
v-ATI STRAT DE ZIUA FEMEII?
EU NU AM VRUT SA IES NICAIERI.PANA LA URMA TREBUIT SA MERG MAI PE SEARA PE LA MAMA.IN REST, AM STAT ACASA SI AM DORMIT .
VA PUP SI VA UREZ O SAPTAMANA FRUMOASA!

Mariaanna
9+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARIAANA multumim la fel si tie o sapt frumoasa.

MONICA imi pare rau ca tre' sa faci clexane....este aici o fata pe forum care a facut clexane la amadoua sarcinile, daca nu ma insel...e MONALAC. Poate te ajuta ea cu ceva explicatii,sfaturi....

CRIS da, asa ma gandesc si eu...ca daca mi-e greata inseamna ca sarcina merge bine si ca e ok....

RAMONAGABRI cum te mai simti? Totul bine??

Vai abia astept sa vad ce a facut cumnata mea la eco...sa vedem...are sau nu gemeni...

Mi-e foameeee

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

MARIAANA multumim la fel si tie o sapt frumoasa.

MONICA imi pare rau ca tre' sa faci clexane....este aici o fata pe forum care a facut clexane la amadoua sarcinile, daca nu ma insel...e MONALAC. Poate te ajuta ea cu ceva explicatii,sfaturi....

CRIS da, asa ma gandesc si eu...ca daca mi-e greata inseamna ca sarcina merge bine si ca e ok....

RAMONAGABRI cum te mai simti? Totul bine??

Vai abia astept sa vad ce a facut cumnata mea la eco...sa vedem...are sau nu gemeni...

Mi-e foameeee

sI EU LA FEL MA GANDESC C DACA MI-E RAU, E DE BINE.Totusi, din saptamana 11-12 cred a vor incepe sa dispara....
Ce analize ati mai facut voi pana acum?
Rubella, toxoplasma...acum se fac?

Mariaanna
9+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI mie mi-e foame si n-am de papa la mine si nu merge nici liftul si mi-e lene sa o iau pe scari

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

MARIAANA eu miercuri voi face primele analize.Si voi face: rujeo,toxo,citomegalovirus,HIV,VDRH,sifilis,hemocormo,hbv,hcv,test de coombs(ca sunt rh neg),glicemia si urina.Sigur lunar voi repeta: test de coombs,toxo, hemocromo.Rujeo...facusem vaccinul dupa ce am nascut....acu' vom vedea....

Mergi la inceput

MONI esti la munca? Cand vei reusi sa mananci?La voi deja e 13,30.

Apropos de mancare...nu mai stiu ce sa fac.....voi ce mai gatiti?Acu' mananc tortelini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, eu nu am avut nici o problema cu tensiunea. Mi-o luam zilnic si era buna spre mica. De fapt in afara de contractii de prin sapt 20, nu am avut altceva. Toate analizele perfecte, ecografiile la fel, analiza anatomo-patologica a lui bebe perfecta! Atunci am nascut la Municipal.
Si ca sa vedeti si voi cat de bine se fac analizele la noi, la analiza anatomopatologica a lui bebe care a murit doctorita de la laborator scrisese initial suspecta de sifilis!!!! (adica eu). Dar cand m-a vazut la fata pe mine si pe sot ne-a masurat ea din cap pana in picioare si a zis "Aaaa, acum ca v-am vazut nu cred ca era sifilis", adica nu aveam fata de boala asta, si s-a dus si a modificat pe raport! Noi am ramas tablou amandoi, adica aia vroia sa scrie ceva acolo si nu stia ce! (bineinteles ca nu aveam nici un sifilis, chiar imi facusem analiza la inceputul sarcinii, ca dupa cate stiu e printre alea obligatorii, dar nu mai stiu cum se numeste)

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da la munca scap la 4 si ma duc la mama si pap. Eu am avut sapt trecuta supa de rosii si snitele cu varza calita evident (ca de 2 sapt numa varza mananc ) Acum poftesc la o mancare de cartofi cu branza si evident salata de varza acra si chiftrele si i-am dat tema lu mama sa-mi faca Norocu meu ca sta la 2 statii de mine...

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, pe unde sta mama ta, ca i-as face o vizita!
Eu poftesc la varza calita de vreo cateva saptamanai dar nu mi-am facut pana acum. Bine, ca nici nu stiu sa fac, nu am mai facut niciodata, dar banuiesc ca nu e mare branza. (caut pe net reteta). Mie mi-a mai fost pofta de ciorba de fasole cu ciolan afumat, dar am fost ieri la restaurant si am mancat. (va recomand restaurantul ZET din Predeal, daca e sa ajungeti pe acolo, fac o mancare cum rar mi-a fost dat sa intalnesc)

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput