Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

La multi ani tuturor burticilor, sa avem un an minunat!

vik, la multi ani pentru sot! Si noi ne-am chefuit in weekend, ca al meu e nascut pe 05 martie, dar eu am primit dulcele de la soacra, care gateste divin, indiferent ce. Din punctul asta de vedere vad ca sunt o norocoasa, ca ne intelegem super bine.

lutoniana, si eu am slabit desi nu am avut stari de greata. Cred ca e din cauza ca mananc mai multe fructe si legume decat inainte de a sti ca sunt insarcinata. Daca ai intrat in sarcina cu kg in plus (cum am intrat majoritatea, banuiesc, ca doar au fost sarbatorile in perioada aia), bucura-te ca ai mai scapat de cateva, pana incep sa apara kg pricinuite chiar de sarcina!

monica, ma bucur ca bb e bine, si va doresc sa ramaneti tot asa pana la nastere si dupa! Si pe mine ma bate gandul la "Denis", dupa ce am vazut cat de zbuciumat era la ultima ecografie. Sa vad cum "se misca" si in lunile urmatoare, si dc e baiat, si apoi ne hotaram "for good"...

Bun venit si sarcina usoara tuturor fetelor nou-intrate, dar am de adresat un salut special:
luhtien sau luthien, bine ai venit! Te-ai dat de gol cu o exprimare gen "uitai" la un post anterior, si ochiu' meu a fugit repede la locatie sa vada de unde esti. De mult asteptam sa mai apara vreo craioveanca pe-aici...

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
12+ ...si povestea merge mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Scuze, am actualizat semnatura am 12 saptamani si 3 zile, si dupa eco 12 si 5 zile. De cum a pus ecograful pe burtica, dr a spus ca e fetita, "uite cum sta cu piciorusele, si se vede ceva ca de fetita" acuma, eu sper sa nu ii creasca nimic, deja ma gandesc la nume de fetite, la surioare care se iubesc etc
Si eu am facut DT cu calcul de risc. Rezultatul insa in 2 saptmani.

Clau 11+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai fetelor, vad ca nu imi raspunde nimeni, asa ca va mai intreb odata: voi la cat timp mergeti la eco? Eu am fost acum 3 saptamani si ar mai fi inca 2 pana la urmatorul, dar nu mai am rabdare si as merge si saptamana asta in alta parte (m-am cam zdruncinat in concediu si vreau sa stiu dc e totul ok), oare o avea ceva??

10+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alex, calmeaza-te. Mergi de cate ori te cheama doctorul. daca ai tu vreun feeling ca ceva nu e ok atunci du-te si fa o eco mai bine decat sa stai cu stres. Stiu ca e greu ca si eu sunt la fel dar acum dupa eco o sa fiu linistita cateva saptamani. MIe sarcina trecuta imi facea o data pe luna cand aveam controlul.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mamici frumoase, sa fiti iubite si sanatoase impreuna cu bebelinii vostri
Alex...stai linistita, eu merg din doua in doua saptamani,e o sarcina obtinuta dupa mult timp, daca simti nevoia poti sa te duci mai repede, nu dauneaza.E important sa te linistesti

popici la toate fetele

Eu ma laud cu datul la ratze asa subtirel , de control , va rog sa imi tineti pumnii pentru maine, ma duc la capitala la control, am emotii pana imi vad ghiocelul

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

hello si de la noi!

raportez si eu: am facut astazi de dimineata eco: masuram 65mm, si translucenta de 1,9 mm, adica suntem in grafic.
Dormeam dusi...de altfel de explicat, dupa ce aseara am dantuit pana noaptea tarziu.
Am facut si analize tot ce insemana analize de sange pentru sarcina (desi am mai facut si la 6 saptamani), si secretie...si cu ce m-a uimit dr a fost ca m-a trimis la medasana sa fac DRY TEST. A fost prima oara cand am auzit de asa ceva.
Am fost asa de blocata ca nu am intrebat nimic...de fapt m-am gandit ca poate nu am intels eu bine si sa nu ma fac de kk.
Asa ca mi-a luat sange si la medsana, si m-a scuturat de ceva banuti

a mai facut cineva acest DRY TEST????
am vazut ca sunt fete care au facut deja DT...

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 13+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

fetelor ati facut astazi cu varza, ca saptamana trecuta cu berea. Noroc ca de data asta am fost cu un pas inainte, ieri asta am prestat varza...dar la cuptor .

alex25 - eu astazi am fost la a5-a ecografie, deci se poate fara nici o problema.

Monica- offff si cu analizele astea. Tinem pumnii sa fie bine.

elle- si eu sufar tot de nas...dar de doua zile am cedat nervos si imi pun o data pe zi olynth ca nu mai puteam, imi dadea dureri de cap, iar apa de mare nu a avut nici un efect.

claucia- felicitari pentru samburica. M-am gandit si eu mai bine...si cred ca veau fetita, si am asa un feeling ca este fetita. Dr. nici nu a vrut sa se uite, a zis ca s-ar hazarda prea mult...

cristina_ana- - ma bucur ca ai scapat de grijile cu serviciul si angajatul exemplar.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 13+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare dragelor!!! Sa aveti pofta....la sfinti
Eu nu am inceput saptamana prea bine, ci cu ameteli si
Eu mi-am facut toate analizele care se fac in primul trimestru, cam prin sapt 9, si din fericire totul e ok (sunt si imuna la toxoplasma, deci imi pot pisica cand am chef .
In ce priveste ecografiile facute, pana acum doar una, la 8 saptamani. Urmatoarea programare la dr o am la 13 saptamani, si sper sa-mi faca iar eco ca imi controlez cu greu...paranoia .
Despre superstitii: eu sigur am sa-i iau la bebe tot ce imi trebuie inainte sa nasc...la nivelul meu general de energie, chiar nu ma vad umbland prin magazine cu bebe dupa mine...Singura mea grija atunci o sa fie bebe si alaptatul apoi recuperarea mea, restul dupa.
In ultimul timp profit de starea mea si imi satisfac orice pofta: sambata am facut creier pane, si acum sunt in cautare de ...gutui. Sunt mai mult alintaturi decat pofte...dar de ce sa stie lumea toate secretele!!!

O zi buna, la multi sfinti si putine pahare

10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Va salut pe toate!
Iata-ma si pe mine la prima postare!!!
Ce de multe gravidute pe aici!! Mai incap si eu ?
Nici acum nu-mi vine sa cred ca deja am trecut de 14 sapt, am fost atat de ingrijorata ca bebe nu este bine.. si asta pt ca in trecut am pierdut 2 sarcini.. asta e alta poveste .
Am facut la 12 sapt ecografie amanuntita+triplu test, si bebe e bine , sanatos si voios-oasa .
Sper din tot sufletul sa ramana tot asa pana la nastere si dupa,
ceea ce va doresc si voua!!

mami de Mathias si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Nu am luat metoclopramid deca de vreo 3 ori cand am mers cu autocarul in concediu, in rest incerc sa ma descurc fara, insa mi-e tare greu. Despre ceaiul de ghimbir stiti ceva? A incercat cineva? Oare functinoeaza?

Si inca o chestie, oare toate treceti prin stari ca ale mele: am momente cand ma gandesc daca mai este bb la locul lui, daca o fi in regula, etc.....ce sa fac? Sun paranoia sau e ceva normal? Cate eco se pot face in sarcina fara sa dauneze?

10+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

:) Stai linistita. Si eu sunt lovita de paranoia.
Cred ca saptamana asta pe final trebuie sa ma duc sa fac analiza aia mare mare ,care iti spune daca BB e in regula si sunt putin cam
Trebuie sa ne gandim la lucruri pozitive.
Eu care vreau sa schimb doctoritza ca imi da antibiotice si eu nu le iau , va trebui tot la ea sa ma duc pentru minunata analiza, ca are unul dintre cele mai super cabinete! OFFF!

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Mergi la inceput