Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 11
luhtien spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca_u neata fetele Apropo lucreaza vreuna dintre voi in HR ca am si eu o intrebare. |
Eu lucrez. Cu ce te pot ajuta?
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui miha74 hello si de la noi! raportez si eu: am facut astazi de dimineata eco: masuram 65mm, si translucenta de 1,9 mm, adica suntem in grafic. ![]() Dormeam dusi...de altfel de explicat, dupa ce aseara am dantuit pana noaptea tarziu Am facut si analize tot ce insemana analize de sange pentru sarcina (desi am mai facut si la 6 saptamani), si secretie...si cu ce m-a uimit dr a fost ca m-a trimis la medasana sa fac DRY TEST. A fost prima oara cand am auzit de asa ceva. Am fost asa de blocata ca nu am intrebat nimic...de fapt m-am gandit ca poate nu am intels eu bine si sa nu ma fac de kk. Asa ca mi-a luat sange si la medsana, si m-a scuturat de ceva banuti a mai facut cineva acest DRY TEST???? am vazut ca sunt fete care au facut deja DT... Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 13+"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Miha,
mamica, samburelul, baiatul mare si surioara lui si mai mare mai arunc si eu cate o priviore pe aici cand am timp si uite asa mai apuc sa mai citesc si despre tine
sper sa nu se "ia" si la mine ( cum s-a luat la ellenuta
de fapt am intrat ca sa-ti spun ca eu am facut drytest la medsana...
experienta mea nu a fost tocmai frumoasa caci mi-a iesit un risc foarte mare de sindrom down

nu-ti descriu prin ce am trecut atunci... noroc cu zuzele mele iubite care mi-au fost alaturi!
Ideea este ca am facut apoi amniocenteza si ai vazut-o pe eleni ca a iesit bine mersi sanatoasa tun...
drytestul asta este un fel de dublu test...
astia de la medsana trimit probele in grecia si de acolo iti vin rezultatele.
acum, nu vreau sa arunc cu pietre - cum se spune - doar iti spun ca la vremea aceea multe persoane mi-au spus ca analizele facute de cei de la medsana nu ar fi tocmai exacte in sensul ca au primit o groaza de reclamatii din motiv de rezultate eronate... Habar n-am ce sa spun caci mie imi placea clinica asta...
Pe de alta parte cred ca orice laborator mai da si rateuri ca tot la mine - am fost tare "norocoasa" la sarcina cu eleni in aceasta privinta
In fine, cand ti-au spus sa te duci dupa rezultate ? 2 saptamani ?
pup fata si sa intri si la zuze sa ne spui cum au iesit rezultatele.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
kiki_cri spune:
Buna fetelor!
Va scriu tot mai rar ca sunt foarte ocupata la serviciu
...dar ajung seara sa va mai citesc din fericire...Eu mai nou am pofte de jeleuri...de toate formele si culorile...
parca sunt de 2 ani...si deja am pus 5 kg...mi-e si frica sa ma mai contaresc...
Am vazut ca ati scris de hainute de graviduta...si eu mi-am luat de la cora o pereche de pantaloni...nu sunt nu stiu ce...dar merg...pt ca burtica mea cresre vazand cu ochii
e tot mai mare!!!
Anco, bine ai venit pe listuta, si ma bucur ca mai e o mamicuta de gemeni...si eu tot gemeni astept
M-am intristat cand mi-ai zis cat costa celulele stem pt gemeni (mai ales cum sunt ai nostri din placente diferite
)O sa ma mai gandesc si eu si sotul meu si vom vedea ce decizie luam...
Ninia, bine ai venit si tu
si Doamne ajuta sa fie totul bine!
Claucia, felicitari ca l-ai vazut pe bebe si e bine! Sa fie ce iti doresti tu! Am vazut bine?la 12 sapt iti poate spune ce e?Si eu ma duc peste 2 sapt si atunci o sa am 12 sapt...si sunt f curioasa...
Alex, am vazut ca ai intrebat la cat timp mergem la eco. Eu ma duc o data pe luna...asa mi-a zis doc...si nu cred ca e cazul sa mergem mai des decat daca sunt probleme...
Monica, bafta la analize.
Va
KIKI
10+
Mirra09 spune:
Buna seara!
As vrea sa ma inscriu ei eu pe lista de septembrie-octombrie
DN 06 iul 1976; UM 16 ian 2009; DNP: 23 oct 2009.
Am fost la doctor si potrivit ecografiei am 7 saptamani si 4 zile. Sunt la prima sarcina si sunt emotionata si speriata.
claucia spune:
Mira, bine ai venit.
Multumesc pentru urari dragele mele, acuma, toata lumea ma intreaba si se mira cat de devreme mi-a spus totusi ca e fetita...daca ma agit si imi fac tot felul de planuri si nu ramane fetita? ce ma fac?
Dar mai am o eco la 18 saptmamani (pare aproape dar sunt 6 saptamani, o luna si jumatate) si voi stii cu siguranta atunci. Ma bucur ca e bine, desi cam zvapaiata, tot facea tumbe. Alessia din burtica era tare cuminte, si acum la fel.
Pana una alta asa de harnica sunt, ca tot mi-au trecut urmele de greturi, si am mancare pe 3 ochiuri de aragaz: piure (cum zice Alessia pu-ie, cu accent corect pe "e"), pulpite de pui cu sos (asta e "pui") si pilaf cu legume. Asa ca pana la 10 termin tot tot.
Am si fost cu sotul la o reprezentanta Toyota ca tot au scazut astia preturile sa ne interesam cum ar fi sa ne luam o Toyota ca tot ne marim familia. Si toate bune si frumoase, insa mi s-a parut ingusta (desi e mare, dar si a noastra e maricica) si inafara de portbagaj nu e mare diferenta fata de acum. Si sa platim 5 ani (o luam noua ca are si garantie 5 ani, taman bine) pentru portbagaj? Asa ca ne-am dezumflat si mai stam poate si anul acesta...
Clau
12+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi
ButterflySim spune:
Buna fetelor am fost plecata sapt trecuta.
La multi ani sa fiti fericite si sa aveti bb sanatosi si sarcini cat mai usoare.
10+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
ButterflySim spune:
| citat din mesajul lui miha74 hello si de la noi! raportez si eu: am facut astazi de dimineata eco: masuram 65mm, si translucenta de 1,9 mm, adica suntem in grafic. ![]() Dormeam dusi...de altfel de explicat, dupa ce aseara am dantuit pana noaptea tarziu Am facut si analize tot ce insemana analize de sange pentru sarcina (desi am mai facut si la 6 saptamani), si secretie...si cu ce m-a uimit dr a fost ca m-a trimis la medasana sa fac DRY TEST. A fost prima oara cand am auzit de asa ceva. Am fost asa de blocata ca nu am intrebat nimic...de fapt m-am gandit ca poate nu am intels eu bine si sa nu ma fac de kk. Asa ca mi-a luat sange si la medsana, si m-a scuturat de ceva banuti a mai facut cineva acest DRY TEST???? am vazut ca sunt fete care au facut deja DT... Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 13+"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
si mie mi-a recomandat doc tot Dry Test prea multe nu am inteles dat in revista super bebe de martie scrie despre testul asta. eu o sa o intreb mai multe sapt viitoare cand merg la ea si iti zicce am aflat.
10+Simm
pazza spune:
buna fetelor....nu am mai prea intrat pe calculici ... soer ca sunteti bine...eu in curand o sa merg la control sa il vad pe bebe pt a doua oara..abia astept...pupici si grija de voi
ButterflySim spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna dimineata burtici! La multi ani pt. ieri..pt Ziua Femeilor! Sa aveti o saptamana minunate! Eu nu am intrat weekendul ce a trecut...am fost plecata din Bucuresti. Si aseara cand m-am intors...zici ca ma lovise trenul ..asa ma simteam...M-au durut toate, intepaturi pe jos...somn...stare generala f proasta. Posibil din cauza mersului mult cu masina (in dreapta soferului:P). Acum mi-e oricum mai bine. Aaaa..vorbem acum vreo sapt. de greturi. Pai...au revenit in forta... Si azi fac 12 sapt. intregi. Uraaaaaaaaaaaaaa Dana 12+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
buna si eu sunt cam confuza cu greturile astea la mine s-au mai ameliorat in sapt 9 apoi au inceput iar sa creasaca in intensitate iar acum de cand am intrat in sapt 12 iar nu am mari senzatii. vad ca m-a last si balonarea de sapt. dar de constipatie se pare ca nu am scapat. Si la tine au oscilat asa?
11+Simm

Matei (16.01.2008) si