Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Da la munca scap la 4 si ma duc la mama si pap. Eu am avut sapt trecuta supa de rosii si snitele cu varza calita evident (ca de 2 sapt numa varza mananc ) Acum poftesc la o mancare de cartofi cu branza si evident salata de varza acra si chiftrele si i-am dat tema lu mama sa-mi faca Norocu meu ca sta la 2 statii de mine...

buna dimineata si poftiti la o sau mai bine la o cana de laptic ca e mai sanatos.
ooooooooffffffffff ce mai vb voi acolo de mancare si mai ales de varza calita........am facut si eu saptamana trecuta ca nu mai puteam de ,dar parca nu a iesit asa buna ca acasa.
in legatura cu poftele nesatisfacute.......cat de rau il pot afecta pe bebe........ca eu am o mie de pofte dar.........tr sa mai astept pana sa mi le satisfac

9+

Mergi la inceput

momica imi pare rau pt rezultatele la analize .....sper sa primesti vesti bune de la medicul hematolog.
fetele cu raceala......o cana fierbinte de ceai cu miere si lamaie.....si multa multa sanatate.....aveti grija de voi.
claucia,ralu80 felicitari pt vestile bune de la eco......e bine ca bebe e sanatos......in rest nu conteaza daca e fata sau baiat....parerea mea
mai si revin.

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninia

Va salut pe toate!
Iata-ma si pe mine la prima postare!!!
Ce de multe gravidute pe aici!! Mai incap si eu ?
Nici acum nu-mi vine sa cred ca deja am trecut de 14 sapt, am fost atat de ingrijorata ca bebe nu este bine.. si asta pt ca in trecut am pierdut 2 sarcini.. asta e alta poveste .
Am facut la 12 sapt ecografie amanuntita+triplu test, si bebe e bine , sanatos si voios-oasa .
Sper din tot sufletul sa ramana tot asa pana la nastere si dupa,
ceea ce va doresc si voua!!

mami de Mathias si 14+

ninia
bun venit si felicitari pt vestile bune............cred ca stii ca tr sa scrii 10-11 mesaje ca sa poti fi vazuta in timp real....pana atunci mesajele tale sunt moderate si nu sunt citite intotdeauna de celalalte fete.
MIRRA09 bun venit si acelasi lucru e valabil si pt tine.

MIHA74 felicitari pt rezultatele de la eco.....in legatura cu DRY TEST...parca mai auzisem pe cineva ca tr sa-l faca(sau ma insel?).....oricum astept si eu un raspuns .....sa vedem cu ce se mananca.
KEMSY....tu ce fel de eco ai facut?.... intravaginal sau pe burtica? cu poftele m-ati inebunit......care mai de care mai sofisticate si cateodata imposibil de satisfacut(pt mine)

aaaaaaaaa.....nu mai vb de paranoia....ca toate avem o mica doza in noi.....mai ales de cand cu creata pe mine ma urmareste ca o umbra si nu mai pot sa scap de ea.....dar tr sa gandim pozitiv ca bebe e bine si ca totul va fi bine pana la sfarsit.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel

buna dimineata si poftiti la o sau mai bine la o cana de laptic ca e mai sanatos.

Buna dimineata!!!! Un laptic dau si eu!
Sa avem o zi frumoasa,fetele, fara evenimente nedorite!
Eu sunt la prima sarcina si nu am prea multa experienta, asa ca decat sa ma dau cu presupusul mai bine va citesc si ma abtin de la comentarii nefondate. Daca o sa fiu vreodata in masura sa va raspund promit s-o fac.
Pupici!

Iulia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Citat:
claucia,ralu80 felicitari pt vestile bune de la eco......e bine ca bebe e sanatos......in rest nu conteaza daca e fata sau baiat....parerea mea
mai si revin.

9+

Nici mie nu-mi pasa ce va fi, atata timp cat e sanatos...eu mi-am dorit intotdeauna o fetita si o am.

Raluca14+ mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu80

Citat:
mai si revin.

9+

Nici mie nu-mi pasa ce va fi, atata timp cat e sanatos...eu mi-am dorit intotdeauna o fetita si o am.

Raluca14+ mama Rianei(2 iulie 2006)

Subscriu

Clau 12+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetelor

eu as bea un suc de portocale, dar iind la birou o sa ma multumesc sa mananc portocale.

bun venit burticilor noi, sper sa avem o calatorie frumoasa impreuna.

luhtien, eu pe langa salariul fix am si un bonus lunar care reprezinta 25% din salariu. ai idee ce impozite sunt pt acest bonus? vreau sa aflu venitul meu lunar brut si stiu doar pt salariu pt bonus habar nu am. merci mult daca ma poti ajuta.

o zi frumoasa va doresc.

Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

pls..........saptamana trecuta ma "laudam" ca nu mai am nici un simtom de sarcina drept pt care eram fffff disperata.......de cateva zile insa iar au aparut starile de voma datorate anumitor mirosuri......si in plus seara cand ma bag in pat ma apuca niste dureri de spate de-mi vine sa mor.....mai mult ma doare partea dreapta.... si piciorul drept ca daca vreau sa ma dau jos din pat si sa merg tr sa-mi tarai piciorul(apendicita nu poate fi ca am facut operatie de mult)

inca ceva.....vorbeati de lapte pasteorizat......eu nu pot sa stiu care e....nu prea am cum insa pe cel pe care-l cumpar eu il fierb bine bine inainte de-al consuma..............ce ziceti mai reprezinta vreun pericol daca e fiert bine?
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza!

Raluca eu din cate stiu se impoziteaza exact la fel ca si salariul, dar nu bag mana in foc, mai bine o las pe Luhtien sa raspunda
Si daca tot suntem la capitolul asta, vreau si eu s-o intreb, ca am avut nsite discutii cu cineva: este adevarat ca in prenatal si postnatal, venitul nu se impoziteaza? adik noi vom lua 85% din salariul brut? mi se pare prea frumos sa fie adevarat...

toate fetele!

ursuletzul nostru

14+

nunta

9 luni

Mergi la inceput