Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

clau, vrei sa te trec cu carucior roz? NU de alta da sa inauguram si noi carucioarele

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata burticutse,

sau ceiut ..

eu de cafea am nevoie ca ne-a chiaunit eva azi-noapte .. dupa ce ca ne-am culcat la 2 (am fost in vizita la fini sa bea barbatii 44 de pahare ) .. s-a trezit de vreo 4 ori .. of of of .. i-am spus sotului sa se obisnuiasca ca toate astea vor fi x 2 ..

mai fetelor .. m-ati inebunit cu varza calita ... daca nu gaesc azi la bufet, fac crima ..

clau felicitari pentru bebita!! sa vina pe lume sanatoasa si sa fie cuminte si papacioasa!

alex eu am fost la o singura eco pana acum .. urmatoarea va fi la 12-13 saptamani, apoi la 22, inca una pe la 32 si ultima probabil inainte de nastere. asa am facut si la prima sarcina.

miha ma bucur de vestile bune de la eco!! deci n-a vrut bb sa va arate ce ascunde intre picioruse ..

ninia, mirra bine ati venit!

selen asa e, in pre si post-natal, ti se acorda 85% din venitul brut!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

La noi se pare ca s-au mai ameliorat putin greturile, de fapt nu sunt constate, cand mi-e rau de mor cand nu am nimic. La fel cum spuneati si voi sanatos sa fie bb, ca restul le suportam noi!

Sunt paranoia rau si recunosc asta, dar parca acum de cand cu bb sunt ceva de groaza. Intre timp mai m-am linistit sio sa astept pana saptamana viitoare cand oricum ma duc la eco la dr mea, nu are rost sa fac si sapt asa, doar ptr ca sunt eu nebuna. Greata am, cateodata ma mai doare si burtica si mi se prae ca mi s-a marit, amameteli, nu am nici o scurgere, deci nu as avea de ce sa imi fac griji, nu?

Buun, si acum sa intreb si eu din nou ca nu imi vine a acrede ce citesc: 85% din BRUT? Voi sunteti sigure, eu tot caut legea si nu reusesc sa o gasesc...poate ne lamureste cineva care stie sigur, sau are un link catre lege!

10+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neatza si de la mine!
Meniul de azi: chiftelute cu varza calita. Vinovatul principal: Monicutza!!!!
Fug in Cora sa-mi cumpar ingredientele.
Claucia, felicitari pentru fetita!!!!!!!!!!!!!!!!
Selene, asa e, se ia 85% din brut!!!! Suuuuuper tare! Ca e mult mai mult ca net-ul!
Va scriu mai mult cand ma intorc!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Selene, de fapt nu stiu daca procentul ala e 85%, dar oricum, se calculeaza la brut. Eu stiu ca luam cu cateva milioane mai mult ca net-ul!

POZE

Mergi la inceput

Va garantez eu ca e 85% din brut ca doar am fost pana in decembrie in postnatal si am luat la bani... mama mama

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput

Selene, si la salariul normal se adauga primele, al 13-lea salariu, prima de concediu, etc, ce ati mai luat voi in ultimul an. Se face media pe ultimele 12 luni.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Selene, si la salariul normal se adauga primele, al 13-lea salariu, prima de concediu, etc, ce ati mai luat voi in ultimul an. Se face media pe ultimele 12 luni.

POZE

stai sa nu facem confuzii ..

selen intreba de concediul pre si post-natal, unde ti se dau 85% din salariul brut!

la indemnizatia de mama se da 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni anterior nasterii lui bb. aici intra cum ai spus si tu primele, al 13-lea salariu, prima de concediu etc .. tot ce se impoziteaza.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Elle mie si la pre si postnatal mi-a calculat din media pe ultimile 6 luni iar in mai luasem un bonus care mi-a marit suma. Si la concediu medical normal se calculeaza media pe ultimile 6 luni. Cel putin la mine la munca asa calculeaza cei de la HR.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

In concluzie, nu mai inteleg nimic.

Deci pe perioada de 126 zile de pre si post natal e 85% din brut si apoi, pana la 2 ani 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni....??

Chiar si la medicalul normal cum se calculeaza?

Hai ca deja sunt in ceata rau de tot!

10+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput