Copiluti de mai-iunie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

GAbitzam: pai am pus de cateva ori filmuletul.M-a impresionat tare mult.

NewMami; pai vineri am sa il filmez si pe al meu sa vezi cat de troala este la inot.Patrick a tare, cum sare el in apa si inoata.

Elisor: multa sanatate

Nelia: fiecare cu cadoul ei.Noi am fost la Leeds Castle si am primit acolo (de la gift shop) de la fii-miu un pix pe care scrie Special Mum.Aici pe 22 martie e ziua mamei.Mi-a dat pixul, mi-a zis La multi ani si a fugit.Am tras un frig la castel, vai de fundul nostru.

Androix: cand era tata director la banca, de 1 martie ne suna si ne spunea ca ne-a cumparat ceva frumos.Da de unde....primea tot felul de chestii, mici...de la o sticla de ceva la flori(da nu rade ca primea flori..bine pt sotie).Acum unde lucreaza(nu poci sa spun ca e secret de stat...glumesc) primeste altceva, cate o rata, vin, peste...vin de prin judet.Oricum ce am vrut sa spun...este ca...e bine venit orice.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

La multi ani Alexandru!Sa cresti mare si sanatos.Aurasa sa-ti traiasca si sa aveti parte numai de fericire si bucurii.

Cuscra la cafea nu te refuz desi am baut vreo 3 cani pana acum dar la tiramisu.......sunt la cura

Tina cum se simte Patrick?

Gabitza foaaaaaaaarte frumosi cerceii.Sa-i porti sanatoasa.

NewMami eu nu pot vedea filmuletele.Imi cere parola

Oana dulce foc Alex.

Tdi offfff ce le culegeti si voi........Cum sunteti?Multa, multa sanatate.Tu cum esti?

Eli si tu?sa-ti treaca.Cum e posibil asa ceva?....sa mergi la urgente si sa stai 4 ore? As zice eu ceva dar sigur ma blocheaza astia pe forum.Felicitarile n-am apucat sa le pozez pentru ca-ti imaginezi ca le-am facut pe ultima suta de metrii si nici nu mi-a mai trecut asa ceva prin cutia mea craniana

Yoiiiiiiiii ce chef de lucru am eu la ora asta.Imi vine sa ma impusc de somnAm uitat sa va spun ca de vineri merg la stomatolog.......ceea ce e lucru foarte mare pentru mine la ce frica am eu de dentisti.Acum vreau nu vreau trebuie sa merg.A fost greu prima data
Eu am primit de 8 Martie o felicitare facuta de Dragos la gradi, o diploma facuta de domnisoara educatoare si colorata de Dragos, un buchet de orhidee si un parfum Jacomo......... ultimele de la sotz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Gusta ati fost la intalnirea cu doctorii? Cum e Marutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

mercedes tare frumos cadou!! mi-a placut mult.

newmami uau dar ce se arunca patrick in apa, curajos tare!!

danelutza m-ai omorit! iar am lins ecranul ca de azi am zis ca nu mai maninc dulciuri.(doar mucenici diseara!) mie imi plac la nebunie, aia cu zeama.

elisor cum te mai simti?

gusta ceva vesti despre marutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi, am vazut si eu montajul de pe contul comun, foarte foarte frumos si emotionant!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao, va multumim pentru urari si dorim si noi sanatate maxima la toata lumea!
In sfarsit am computerul reinviat dar merge greu si se tot blocheaza.
Alyssa e mai bine, nu mai face febra si bubele au trecut aproape de tot, norocul nostru ca am prins-o din prima zi si i-am dat tratament astfel incant eruptia n-a apucat sa se intinda prea tare! Azi am vorbit in sfarsit cu pediatrul nostru si a zis sa stam linistiti, sa-i dau antibioticul 10 zile si gata, atata tot. Ma stresez ca nu prea mananca si de multe ori il ia pe stomacul gol, cica nu-i nici o problema!
Am o mare - MARE - nelamurire: de ce atatea diferente intre Romania si alte tari??? Am citit topicul "scarlatina" de pe DC si m-am crucit: internare, 21 de zile de tratament de obicei injectabil, analize saptamanal, tinut in casa cu saptamanile, tratament la tot neamu si poporu, dezinfectat prin casa, etc...Aici e total diferit: 10 zile de antibiotic (sirop, doar in cazuri exceptionale injectii), tinut acasa 2-3 zile si ATAT! La 48 de ore de la incetarea febrei si 24-48 ore de la administrarea primei doze de antibiotic nu mai e considerat contagios si se poate intoarce in colectivitate. Nu pot sa nu ma intreb de ce atatea diferente??? Oare cine are dreptate si cine exagereaza, cu +/-? Cum e mai bine pentru copilasi? Nah ca m-am descarcat, desi nu e joi.
Din pacate nu pot scrie fiecareia in parte pentru ca Aly solicita atentie deplina, am citit in diagonala si nu vreau sa ignor pe nimeni. Va pupam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lucas, gabitzam- mersi si mie mi a placut mi am amintit de anii trecuti.

tdi- pai diferente,hai sa ti spun eu ca am ramas si eu tablou cand mi a spus dr. ca daca bia e bine a doua zi dupa operatie deci la 24 de h de la interventie ne lasa acasa... ma asteptam sa stam minim o saptamana. Tot acolo am aflat ca exista proceduri si in functie si de parinti copiii sunt lasati acasa sau nu.

gusta- asteptam vesti bune despre mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Am dormit cu o ora mai putin si deja ma resimt. Mi-a facut sotul meu un cadou frumoooos! Cred ca il pregateste de mult timp... S-a intilnit cu un prieten din Romania in State si acesta i-a adus de la alt prieten comun o cutie intreaga de CD-uri. Cu ce? Cu teatre romanesti! Aseara am vazut Revizorul, regizor Malaiele, cu George Mihaita si Stefan Banica. Nu am mai fost de 8 ani la un teatru, de cind am plecat din tara. Mi-au dat lacrimile cind a inceput...

Newmmami, am vazut filmuletele si pozele, foarte frumos inoata si se joaca Patrick. Si e un dulce! La inot e la ora privata? Noi vrem sa le luam in toamna, dar la programul nostru nu gasim decit la privat, au astia de la municipalitate, la grup, niste ore pur si simplu imposibile. Simbata, duminica, 8 dimineata, de exemplu. Agata stie sa inoate chiar bine, dar mai are nevoie de citeva ore pentru avansati si apoi numai baie libera, desi ea zbirnie ca vrea inot, adica sa-l faca asa ca patinajul. I-am zis ca dupa 12 ani poate sa faca ce vrea, pina atunci ajunge atit cit este. Iar Tudorei i-a tot fost frica si nu a facut deloc pina acum, doar ce am dus-o noi la baie libera, dar vad ca acum a inceput sa-i placa. Si a vazut si filmuletul cu Patrick si a zis ca vrea si ea sa sara in apa. De unde ati luat voi masinutele alea frumoase, de la ce magazin? Ca ma tot uit dupa masini pentru Lisandru, i-am luat un camion si o masina de teren, dar nu sint ca ale voastre. Sint din alea scumpe? Ca asa am vazut una care mi-a placut la un magazin mai scump de jucarii, dar nu am atitia bani, vreau ceva dupa care sa nu pling daca se strica.

Tdi, stiu despre ce vorbesti, pentru ca in vara de aceea eram speriata, citisem cum e tratata in Romania si mi se parea ca daca au scarlatina e sfirsitul lumii. Si aici e acelasi tratament la scarlatina ca la voi. Mie mi se pare exagerat un pic in Romania, ca la urma urmelor nu e cu mult mai grav decit o gripa si un pic superficial tratamentul prin alte parti, adica eu nu cred ca nu mai e contagios copilul dupa 24 de ore, sa fim seriosi. Tudora a tusit un pic duminica trecut si luni si a stat toata saptamina acasa, ca tot a fost Agata in vacanta (e adevarat ca nu lucrez si pot sa fac asta). Daca a stat acasa, miercuri nu mai avea nimic, daca o duceam la gradinita o tinea raceala cel putin doua saptamini si daca mai lua si altceva pentru ca organismul era vulnerabil, pina la vara nu ne mai faceam bine... si asta o spun din experienta. Nu am stat in casa, am iesit zilnic la aer, dar e altceva, stiu sigur cum a iesit si cit, cum s-a imbracat, am stat cu ceaiul sau cu laptele cu miere linga ea, a mincat supe caldute, am bagat-o in pat la caldurica cind o vedeam ca o apuca iar vreun acces de tuse... e imposibil sa faci asa ceva la gradinita, unde ai atitia copii in grija. Deci eu sint pentru retragerea copilului bolnav din colectivitate macar pentru 3 zile, daca nu se poate mai mult. Aici daca faci asta, poti sa ai probleme ca lipseste atit de mult de la gradinita copilul, sint gradinite unde bate la ochi, pentru ca nimeni nu sta acasa. Dar educatoarele de la gradinita Tudorei, in frunte cu directoarea sint pentru stat acasa si incurajeaza parintii cum pot in acest sens. E greu cind ai servici, e aproape imposibil sa faci asta, stiu foarte bine asta, dar asta nu ma impiedica sa cred cu tarie ca e singura solutie de a nu se intinde unele boli nu stiu cit timp si de a evita imbolnavirile in grup. Numai antibioticul in sine nu ajunge, copilul si omul bolnav, dar mai ales cei mici, au nevoie si de lucrurile spuse mai sus pentru ca ajuta organismul sa lupte cu boala.

Gabitza, m-am emotionat toata cind l-am ascultat pe Andrei cintind de ziua mamelor si a femeilor! Multumim, Andrei!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mercedes, vazut colajul. Foarte frumos si emotionant, o familie perfecta, iar imaginile sint de vis! De unde sint?

Aurasa, la multi ani pentru puiul mic! Sa-ti traiasca amindoi baietii si sa fie sanatosi, iar voi la fel ca sa-i cresteti la fel de frumos ca pina acum.

Sper ca nu am uitat pe cineva... ca am citit rapid si am scris la fel de rapid. S-a terminat vacanta! A fost atit de placut sa stau cu toti copiii acasa, chiar daca nu am apucat sa ma odihnesc. De astazi a inceput din nou nebunia! Abia astept urmatoarea vacanta! Si ne facem planuri pentru vacanta de vara, nu plecam in Romania, pentru ca nu ne mai permitem, dar s-ar putea sa plecam in prima noastra vacanta impreuna, toti 5, chiar daca ar dura numai o saptamina, cel mult doua. Nici nu indraznesc sa sper, nici nu ma intereseaza unde... important este sa plecam si sa fim toti impreuna. Abia astept!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor si multa sanatate tuturor!

Noi suntem asa si asa, exceptand starea mea de k k o. Copiii sunt tot acasa, Maria tuseste pana varsa in continuare. Ieri ne-am plimbat la Tulcea la noul acvariu si am mancat peste, asa raciti copti si fara nici o legatura cu ziua de 8 martie .

Unde ati gasit asa soti sensibili, atenti, romantici??? Chiar sunt invidioasa. Acum, presupun ca se poate si mai rau (oare ?)

Elisor, daca te simti mai bine si intri pe DC , ma sfatuiesti si pe mine daca sa vin sau nu in poiana la sf. sapt. asteia? Ca am putea veni, eu la un curs si Doru ar trebui sa stea cu copiii mare parte din timp. Dar vremea se anunta ploioasa, zapada presupun ca se topeste si nu am idee daca ar avea ce sa faca ei trei daca ploua si e noroi. De fapt e f. din scurt si nu ma hotarasc, mai ales ca nu am pic de energie si imi e si teama ca venim si mai mult ne enervam pe acolo, eu ma cursez si Doru se cearta cu copiii. Bine, nici haine de munte nu avem , dar asta cred ca nici nu mai conteaza.

Am o dispozitie minunata . Sper ca ati inteles ceva, din ce am scris,ca gandesc tare alambicat, de nici eu nu mai stiu ce vreau.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput