Copiluti de mai-iunie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

O primavara frumoasa alaturi de cei dragi !

Ne mai primiti si pe noi?
Am ajuns la capitolul 100 si peste cateva luni avansam la "In floarea varstei" , oare cand au trecut 4 ani?

Am primit de la Catalin martisor de 1 Martie si felicitare de 8 Martie cu "La multi ani, mami, te iubesc!"(mi-au dat lacrimile in clasa, cand mi-a dat felicitarea)

Maine, Alexandru implineste 2 anisori... e baiat mare, fara pampers nici ziua nici noaptea, vorbarestz ca si fratiorul lui...
Se iubesc, dar se mai si bat, ma mai enervez cateodata (muult mai putin decat cand stateam acasa)

Poate am timp sa citesc de la capitolul 94, ca am tot citit pe diagonala si nu am inteles mare lucru.

Acum fug pana la cora sa ami cumpar cate ceva.

O primavara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, doamnelor mamici !
Va doresc din suflet sa fiti fericite, iubite, linistite,
sa aveti o zi de 8 Martie minunata !

La multi ani, domnisoarelor pitici !
Sa cresteti mari, sa fiti mereu cu sufletul curat, iubirea, fericirea, bucuriile si zimbetele,
sa fie mereu alaturi de voi !

Elisor sanatate multa, ufff prin cite mai treceti si voi Sa fierbi apa seara, iar cind stai acasa, sa incerci sa bei trei litri de apa, asta imi daduse mie un medic italian, cind am avut probleme. De fapt avusesem si in tara, m-am blocat de nu ma puteam ridica, doar la ecografie au putut vedea ca aveam pietricele si nisip

Teddy sanatate multa Alyssei. Nu facuse nici un vaccin contra scarlatinei ? Ca aici fac toate vaccinurile pina la doi ani.

Gabitza felicitari sotului tau pentru asemenea cadou, foarte frumosi cerceii si felicitari si tie pentru asa sot. Si al meu face mereu cadouri, dar ca sa nu cumva sa uite, il mai trag eu de mineca .

Nelia lui Lisandru sa-i treaca repede buba.

Noi am primit, ca de obicei, cite un buchet de flori cu mimoze si trandafiri. Trandafirul meu e rosu, al Isabellei roz. Le-am pus in aceeasi vaza, dar nu ma lasa sa-i miros floricele, cica astea sint ale mele, celelalte ale tale.
I-am facut domnisoarei un tort tiramisu, m-am gindit sa sarbatorim si noi omeneste cu ceva dulce, a iesit asa bun, ca am bagat in noi ca spartii . O sa pun si reteta in alta zi, poate miine, ca-i un tort foarte bun pentru copii, are si fructe si e fara oua.

Acum sa zic si de sanatate, am scapat de febra, a facut doar ieri noapte, asa ca asta noapte a dormit in patutul ei. Urechiusa o mai doare un picut, are nasucul infundat si "luminari" groase si galbene. Mi-a povestit ca au alergat vineri la gradinita, ca au avut sport si probabil de acolo i s-a tras si febra si durerea de ureche. Ca fac sport intr-o sala la scoala, dupa aia se schimba de hainute si-i scoate afara ca sa-i duca la masa la gradinita. Probabil transpirata fiind, a racit zdravenel, ca atunci cind a ajuns acasa, a spus "mami, vreau sa schimb hainele ca sint toata uda" desi facuse gimnastica cu altele, probabil a ramas cu maieutul ud pe ea
Gata, v-am innebunit cu povestile.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Na, ca eu am avut senzatia ca scriu la un mesaj nou si cind colo scriam la cel din urma, iertare! Am completat ceva pentru Elisor!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"La Multi Ani!" mamici frumoase, sa fiti fericite, iubite, sa aveti inttodeauna primavara in suflete. Sa va bucurati de prichindei si prichindute, care sa va duca intotdeauna zambetul pe buze, pentru ca sunteti cele mai bune mamici din lume

Aoleuuuuu, pai nu-mi place ce citesc, care mai de care mai bolnavior prin zona, of, of, of

Tdi, multa sanatate papusei mici - fir-ar sa fie nici ea nu rateaza nimic din ce se poate lua pe gratis. Nu prea stiu multe despre boala asta, dar stiu ca tratamentul este de lunga durata. Bine ca a depistat-o la timp si v-ati apucat de tratament. micutei, sa fie mai bine cat se poate de bine si cat mai repede.

Auleo, Elisor pai si tu iubito colica renale, infectie urinara + gripa. Ce sa spun in tot raul si-un bine ca daca nu faceai gripa nu depistai celelalte. Yuh, sper sa reusesti sa elimini pietricele cat mai repede si usor - e tare dureros. Sotul are pietre si de cateva ori a ajuns la urgenta. E ca si cum ai naste, cam cu asta se compara durerea. multa sanatate, tine-te de tratament si chiar daca incepi sa te simti mai bine, trebuie sa te ti de controale regulate.
Ma bucur ca Bianca e mai bine, sa va scapati si de tuse si sa-i vad ochisorii aia frumosi din nou plini de viata si pusa pe sotii .

Lucas,pana la urma am mers ieri dimineata la doctor cu el ca sa ma linistesc si doctorul spune ca n-ar mai avea sinusurile infectate. S-ar putea ca senzatia de durere de cap sa fie cauzata de alergii, pe langa medicatia de alergii mi-a mai prescris un spray de nas care ajuta la curatatul mucoasei ... Azi nu s-a mai plans, am impresia ca de data asta e si putina alintare din partea lui

Carte de activitati ptr. 3-4 anisori, trimite-mi adresa pe PM si iti trimit una de aici. Va trebui sa-i traduci tu ce sa faca , cum ar veni enuntul problemei dar nu e foarte mult de tradus, iar cartea e destul de groasa sa-i ajunga o luna , doua. O sa o pun intr-un plic si ar trebui sa ajunga intr-o saptamana. Astept PM

Gabitzam, vai ce scump e Andrei, mi-au dat , meriti din plin frumosii cercei, pentru asa baietei daruiti sotului.

Danelutza, sa inteleg ca sunteti pe calea cea buna ? Se poate intampla ca infectia la ureche sa nu cedeze la antibiotic, pana nu-l gaseste doctorul pe cel adecvat. Ni s-a intamplat si noua, de cateva ori. Sanatate Isei si sa nu revina durerea.

Weekendul asta am fost numai cu piciul mic acasa, ne-am facut de cap. A fost un baietel de nota 10. Sambata am fost la innot si spre sfarsitul orei de innot, am coborat si eu la piscina, era deja obosit si nu-si mai coordina miscarile cum trebuie, adica mai putin technic, dar am prins un film ulet cum innoata: http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-03-07/12:55:02
De obicei nu stau acolo, ca sa fie atent la instructoare, caci altfel e cu ochii tot dupa mine, mommy uite, mommy, mommy

S-a jucat zilele astea din nou cu Lego si Playmobil (asta e ultima lui iubire), ii place la nebunie sa construiasca, chiar foarte frumos, isi imagineaza tot felul de scenarii. Se joaca ore in sir, fara sa necesite nici o atentie. I-am facut un alt filmulet cu "spitalul de nou" - ultima constructie : http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-03-07/17:20:26

Ieri seara ne-am jucat amadoi fotbal american in basement - cred ca am dat 1 kg jos, dar a fost haiul mare.
Azi dimineata si-a pus scaunelul in fata tablitei si mai bine de-o jumatatea de ora a scris litere, dupa care s-a jucat pe computer cu fireman Sam. Toata dimineata nu i-am auzit gurita.
Dupamasa mami a fost la restaurant cu prietenele iar cum tati se intoarce numai in noaptea asta, pe el l-am lasat la prietenul lui Nicholas cu tati lui Nicholas . Se pare ca toata lumea s-a inteles si a avut fun.
Ne e dor de tati dar ne-a prins tare bine ca am scapat de socrii , mult mai relaxant - inca 3 saptamani si gata .

La noi a ploua tot weekendul, a fost apa in spatele casei cam jumatate din curte sub apa, s-au topit zapezile dintr-o data, ploaie torentiala de mai bine de 2 zile, nu mai are unde sa se scurga...in curand trebuie sa ne luam barca daca mai continua asa.

Gata ma duc la nani caci e tarziu, va doresc o saptamana cat mai buna si primaveratica si fara boli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut filmuletul cu Patrick innotator. E foarte curajos

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata
Eu sunt varza; nedormita si ma simt exact ca un snitel.Dragos cu febra, tuse si muci.

Cuscra ma bucur ca a ajuns felicitarea si v-a placut.

Tdi sa nu te mai aud niciodata ca te plangi .........as vrea si eu sa fiu asa slaba ca tine.

Ma duc sa bag o tona de cafea macar sa-mi pot deschide ochii.
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor si bolnavioarelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata, va servesc cu o cafeluta , vad ca multe dintre noi au nevoie si o feliuta de tiramisu sa va dea un pic de forta.

Cuscra sanatate multa lui Dragos . Se vede ca nici un copil nu scapa de boli, sau mai bine spus, primul an de gradinita e un an de terapie, ori colectioneaza boli, ori nu .

NewMami cam mult stau socrii, eu am crezut ca la inceputul lui martie, zboara spre patrie, dar vad ca nu
L-am vazut pe Patrick, cum innoata , e tare, ce mai

Gabitza am uitat sa-ti spun, ca am vazut filmuletul cu Andrei, e un scump cum te felicita el. Aici nu au obiceiuri din astea, astept poate totusi de 8 mai cind e oficial ziua mamei, sa-mi spuna si a mea vreo poezie, cintecel, ceva...

Andutzy sanatate multa lui Dragos.

Gusta cum se mai simte Maruta ?

Elisor cum va mai simtiti, poti sa te misti vreun pic, sau doar sezuta poti sta, stiu ca eu nici macar in picioare nu puteam sta prea mult . Sanatate multa

Aurasa "La multi ani, lui Alexandru!", ai de-acum inca un flacau mare

Monule sanatate la toate trei

Noi sintem binisor, in afara de faptul ca m-a trezit de vreo citeva ori asta noapte plingind ca o doare nasul, adica avea nasucul infundat, e binisor.
Sanatate la toti bolnaviorii mici si mari , dispar la aranjat facturele in dosare, daca tot e sarbatoare si nu pot face altceva. Afara e un soare innebunitor de frumos, dar o vintoasa atit de puternica, ca dimineata l-am trimis pe sot sa o duca pe Isabella cu masina la gradinita.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aurasa, sa-ti traiasca piticul mic, e deja barbatel de acum

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hello
eu tot cu "asaura" in pioneze. Maine o internez in service ca nu se mai poate. Si o sa fac si putin circ poate ni-o schimba chiar.

Gabitza foarte frumosi cercei ai primit. Eu daca va zic ce am primit va apuca nervii cum m-au apucat pe mine: vine Mihai acasa cu un buchet de lalele, 4 mostre de parfum si o cutie cu bomboane de ciocolata. Mostrele m-am prins ca le-a primit de la filmare da macar bomboanele ma gandeam ca le-a cumparat special pentru mine. Ti-ai gasit: si alea tot de la filmare sunt

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor-multa sanatate si sa reusesti sa scapi cumva de acele pietricele.

nelia- of daca n ar exista aceste lovituri...un pupic trimit sa se vindece usor

gabitzam- f fain filmuletul cu andrei!

newmami- ce bine ca stie patrock sa innoate, felicitari!

tdi-sanatate si voua, vad ca si voi le incasati pe toate.

Va trimit imediat pe contul comun mailul primit cadoul de la sot cu ocazia zilei de 8 martie .

Mergi la inceput