Copiluti de mai-iunie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
nelia spune:
Cornelia, sanatate multa! Stai linistita, ca eu am zis cadou, ca asa imi place mie sa cred ca a fost de 8 martie, apreciez efortul lui Octav ca s-a gindit la asa ceva si ca a complotat cu prietenii lui pentru a-l obtine, stiind cit de pasionata de teatru sint. M-a emotionat pina la lacrimi... pe bune! Dar, altfel, intrebat ieri ce zi e, a dat din umeri... habar nu avea si nu cred ca glumea.
Dar nu e vina lui
, am sunat-o ieri pe mama lui sa-i urez toate alea si nici ea nu stia ce zi e... deci...![]()
Eu intrasem sa intreb de Pisik... Ce mai faci, nu mai intri sa ne spui si noua o vorba, doua despre voi. Multumim pentru montajul despre Obama
, foarte frumos si emotionant, nu stiam nimic despre familia lui, despre mama lui, cine nu l-a vazut, merita... e pe contul comun.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Tdi spune:
tot eu...am uitat sa-l felicit pe puiul mic al Aurasei
La multi ani, Alexandru!!!
Nelia, ai dreptate cu bolile, gandesc la fel ca e bine sa tii copilul acasa pana la vindecarea completa daca ai posibilitatea. mi-am salvat filmuletul cu Obama, nici eu nu stiam nimic despre familia lui multirasiala-multietnica-multinationala
, habar n-aveam ca mama-sa era alba! Americanii au facut in sfarsit un lucru bun ca l-au ales, parerea mea. Bravo Octav ptr. cadoul inedit
Mercedes, mie spitalul mi se pare foarte traumatizant pentru un copil, din pacate in RO cred ca se exagereaza cu internarile, desigur nu contest cazurile complicate si interventiile chirurgicale cand e evidenta necesitatea. Apropo, Bia cum se mai simte, s-a intors la gradi? Scuze daca ai scris si mi-a scapat.
Gata, s-a trezit atomicutza
, n-a reusit sa doarma decat juma' de ora din cauza tusei ca tot la 10 secunde o apuca...bine ca am reusit sa-i dau siropul (doar in somn il bea, in biberon amestecat cu suc de fructe
)!
NewMami spune:
Gabitzam, am uitat sa-ti spun ca am revazut ieri filmuletul cu Andrei de n ori, Patrick a vrut si el sa invete poezia, nu prea intelgea el cum vine ziua mamei, adica a tuturor mamelor in aceiasi zi ![]()
La noi e undeva in May, nimeni nu stie de 8 Martie. Mie imi convine ca primesc times 2 atentii de la sotior. Acum am primit abonament la Spa sa apuc si eu sa ma dezburuionez , manichiura, pedichiura si ceva masaj in mod regulat. Iar in May cum e foarte vestita pe aici, n-ai cum sa nu o bagi in seama ![]()
Sunt lucky, al meu sot a fost si a ramas romantic, chiar si dupa 11 ani de casatorie imi face o gramada de atentii, chiar si fara nici o ocazie. Imi trimite flori la serviciu, sau acasa, ma invita la restaurant, excursii, gift card-uri. Pe mine cel mai mult ma bucura atentiile venite, asa din suflet fara a fi un eveniment anume, cand ma surprinde “pe nepusa masa” cum ar veni. Sunt deosebite si ma simt speciala
.
Nelia, Patrick a fost la group lessons de vre-o doua ori pana ne-am dat seama ca e pierdere de timp ptr. toata lumea. ˝ h cu 5 copii , daca apuca 5 minute sa faca cu el. El e acum la private lesson, ne costa $20/h, dar a facut progrese, plus ca e numai el cu instructoarea.Merge o data pe saptamana si ne-am ales Sambata de la ora 11 sa avem timp sa ne trezim
. Nu te gandi ca fac 1 hr intreaga numai innot ca nu pot duce atata la varsta lor, se mai si joaca in apa, dar se vad progresele si e relaxant ptr. Patrick. O asculta pe Miss Hilary, si cand e serios e serios, cand e de joaca e de joaca, iar pustoaica are numai vre-o 18 anisori dar stie sa se impuna.
Masinute, jucarii, Patrick e fun Lego – deocamdata e cel ptr. varsta 2 ˝ anisori pana la 5 anisori care au piesele mai mari, si are foarte multe din gama Lego City (http://duplo.lego.com/en-us/products/default.aspx#4977), Bob the Builder (http://duplo.lego.com/en-us/products/4977.aspx#3596) si alte set-uri (http://duplo.lego.com/en-us/products/4977.aspx#5380;http://duplo.lego.com/en-us/products/4977.aspx#5575) , mai e fun Playmobil (astea sunt jucarii facute in Europa) sunt f. misto – indicate de la 4 anisori in sus ptr. ca au small pieces. Playmobil are si site Canadian (http://store.playmobilusa.com/on/demandware.store/Sites-US-Site/en_US/Search-Show?cgid=S_ARTIKEL) de unde poti comanda. Eu de cele mai multe ori le command online ptr. ca oferta e mult mai diversificata. Se joaca cu ele ore in sir, vin si cu omuleti mici – sunt super misto. Vezi ca au si de fetite tot felul de teme care mai de care.Preturile nu mi se par chiar atat de mari ptr. ceea ce ofera plus ca nu sunt facute made in Chiana.
Oxione, rabdare, Alex de abia a inceput orele de innot. Iar daca e la group o sa mearga mai incet ptr. ca nu au prea mult individual time ptr. ei. Noi va asteptam in Canada, chiar daca venim pana la Montreal sa va vedem
.
Simona, of fir-ar sa fie si voi bolnaviori… Multa sanatate ptr. Dragos si tie
.Si voi tot in tandem? Password-ul … incerca numele piciului meu.
Tdi, ma bucur sa aud ca Alyssa e mai bine. Nu stiu ce sa spun de tratamente si tratarea bolilor, dar parerea mea sa mergi cu ce spun doctorii din zona voastra, indifferent cum se trateaza in alte parti. Mai ales daca vezi ca copilul se reface.
Danelutza, eu ti-am tot spus ca o primesc pe Isabella cu cea mai mare placer oricand … depinde numai de tine
.
Aurasa, “La Multi Ani!” ptr. puiutul mic, sa creasca mare sanatos, alturi de fratiorul lui si cei doi parinti minunati. Numai bucurii, sanatate, fericire.
Mercedez, am intrebat si eu acum cateva zile despre Bia? A revenit la gradinita? Cum ii merge? Foarte emotionanta prezentarea ppt

Elisor, astept vesti despre voi, despre tine cum esti?
dar Bianca? Sper ca ti-ai luat concediu medical macar 1 saptamana.
Cornelia, capul sus, mai ai putin si va fi bine
. Ce sa facem sa-ti mai ridicam moralul nitel? Poze cu burtica cand ne arati? De Laura si fete mai sti ceva? Ai mai vorbit cu ea? Ce mai face?
OlgaM, nici de voi nu mai stim nimic. Sper ca tacerea sa se datoreze lipsei de timp.
Multa sanatate bolnaviorilor, sa se faca bine cat mai repede, back to work ca ma cheama datoria.
monu spune:
mami, la multi ani de 8 martie!
sa traiesti multi ani sub soare, sa te bucuri cand cresc mare, si s-ajungi cu nepotei, sa-ti aduca ghiocei!
asta a invata azi alex la gradi si mi-a dat si o felicitare cu un ghiocel facuta de ea si edu. :)
sa va treaca toate supararile, sa va bucurati de copii, si sa traiti fiecare clipa ca fiind la fel de pretioasa ca si cea din urma.
Mercedes spune:
Bia se simte atat de bine cu gipsu incat nu vrea defel sa il scoatem, i am povestit ca va scapa de el si se va juca ca si pana acuma. De fapt cred eu ca ii este frica sa mergem din nou la control mai are putin pana in 18 martie.In 19 martie mergem cu filmele la un dr din ungaria sa vedem ce spune si el( in prealabil am vb cu el) stie despre ce e vorba... ma rog ne pregatim pt a doua operatie din vara sa fie in acelasi timp rezolvata si partea estetica.
Nu am dus-o la gradi deoarece este f greu sa o imbrac si cum la noi ploua ploua de nu se mai opreste sta acasa cu bona. O imbracam in hainele lui cristi ca n am alta solutie are toata manuta in gips de la umar pana la degete.
cornelia- sanatate si voua si tie rabdare ... stiu ca e usor sa spui( de ai auzi ce circ e acum la mine intre cei doi mama mama as fugi daca as putea afara..dar stau calma si scriu pe dc)
aurasa-la multi ani feiciti pentru puiutul tau!
nelia spune:
Newmami, multumesc, play mobil au si fetele, cu animale in special, dar sint multe obiecte mici, nu sint de el. Iar Lego mi-a placut mult-mult de tot, sint super, numai ca nu au pentru Canada. Dar masinutele alea, gen salvare si ce mai avea el acolo, ca tare frumoase sint, alea de unde le-ati luat. Mai stii site-ui cu jucarii online, sa vad daca sint si pentru Canada?
nelia spune:
Retrag ce am scris, acum am vazut ca si masini sint tot acolo, si unele sint si pentru Canada. Dar parca ale lui Patrick erau mai frumoase, e o poza in care e el si are trei masini mai mari in fata, pe masuta. Alea imi plac, din alea as vrea sa-i iau deocamdata, Lego cam prin iarna asa.
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nelia Retrag ce am scris, acum am vazut ca si masini sint tot acolo, si unele sint si pentru Canada. Dar parca ale lui Patrick erau mai frumoase, e o poza in care e el si are trei masini mai mari in fata, pe masuta. Alea imi plac, din alea as vrea sa-i iau deocamdata, Lego cam prin iarna asa. CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu) |
Nelia, masinute care fac cate ceva si sunt si frumoase (firetruck, ambulance, etc) gasesti la Fischer Price - Imaginext (http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2726&e=city). O alta firma buna de masinute de baieti este Tonka (si de la ei are o gramada de elicopter, Police car, Construction car - -f . sanatoase). uite aici: http://www.toysrus.com/search/index.jsp?kwCatId=&kw=tonka&origkw=tonka&f=Taxonomy/TRUS/2254197&sr=1
Ce-ai vazut pe masa erau trei Ambulance - una de la Playmobil, una de la Tonka si una de la Fischer Price (Imaginext). Ultimele doua trebuie sa fie mai mult ca sigur si la ToysRus in Canada.
Happy shopping
simona_filipas spune:
Buna dimineata
Noi tot cu febra, tuse, muci.Am fost la doctor aseara, l-a verificat in gat, urechi...totul e ok.Cica e viroza si se manifesta urat de tot.
Ca sa am parte de tot tacamul si mama care e la noi a furat viroza de la Dragos si acum e lata in pat cu febra.Mie imi vine sa fug in lume
.Dimineata am intrat pina la gradi sa anunt ca-i Dragos bolnav si am constatat ca nu erau decat 3 copii...din 15.Urat de tot virusul asta
Dragos s-a trezit de dimineata si m-a rugat sa ma duc sa anunt la gradi, si in mod special pe domnisoara, ca el are febra si nu poate merge si sa-i recuperez lectiile sa le facem acasa
Eu sunt zombi
Va pupam si va dorim multa multa sanatate
patriciaRO spune:
Simona, sanatate multaaa.
Si noi am fost la urgente joi, paremi-se, ca Pifosul facuse febra rau si am zis sa vedem ce are. Avea un spreptococ in gat care facea ravagii.. asadar e pe penicilina, un sirop ingrozitor de amar care saracu il accepta ca nu are incotro. Mai are nitel si scapa de el... Acuma e ok, insa din cauza medicamentului, i s-au uscat buzele rau, sunt crapate de numa si ii dau cu niste crema grasa pe care o tot sterge...
Cica, ce, sunt fetita, mai mami? hihi!
Pe 27 martie venim in RO ca trebuie sa ne facem pasapoartele si ajungem dupa vreo 3 zile ca suntem cu masina... Apoi in Bucuresti avem de facut o multime de drumuri... In 2 saptamani trebuie sa rezolvam tot ca apoi pe 13 aprilie trebuie sa fim in Copenhaga, iara...
pup fetele
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu