*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*
Raspunsuri - Pagina 12
babyzapi spune:
Neatza mamici!
Eu sunt super happy si super fresh pt ca e soare afaraaaa! Yupiiii!
Azi am iar o zi super aglomerata. Scriu mesajul asta si ma aranjez sa plec sa-mi depund dosarul pt CIC, dupa care am programare la coafor si dupa tre sa cumpar mucenici sa fac si eu. Iar apoi mergem cu bebe la dr sa cumparam si sa facem vaccinul de 2 luni si sa ne vada si dr ortoped sa stim daca mai purtam sau nu 2 perechi de pampers.
Mav dupa ce a papat sucul de morcov i-am dat si ceai de fenicul completare si a facut kk imediat si aceeasi consistenta ca de obicei, deci nu a avut pb cu stomacelul.
Brie da e cam mult suculet asa din prima, dar lui bebe ii place mult, mai ales ca lapticul lui are un gust groaznic, sucul de morcov i s-a parut mana cereasca. Si din moment ce si organismul tolereaza morcovul se pare ca noi foarte usor am scos lapticul din masa de dimineata 
Lorellay nu am putut sa vad pozele voastre...nu s-a incarcat link-ul de la semnatura...nu stiu daca pb o fii de la mine 
Malinas ce scumpic e David cum se uita la tine cand ii dai suculetul de morcov. Parca te si intreaba : "ce-mi dai aici mami? e bun? ![]()
Olivia m-am distrat in bamboo pt ca a fost ziua prietenei mele cele mai bune, dar in rest eram cam pe dinafara, din moment ce nu am must-have-urile clubului...le-am enumerat eu intr-un alt mesaj : par si gene false, silicoane, etc, etc. ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
brie spune:
babyzapi, suuupppeerr atunci daca nu a avut nicio reactie nelalocul ei. BARVO !!!!
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
anca_27 spune:
Loren, sa va traiasca micutza crestina...si tu...ce frumoasa esti...
, mama-mama, unde le-ai purtat pe amandoua mami, ca nu se vede nimic-nimic.
(colposcopie si rezectie, ce mi-a scapat? tin pumnii oricum!)
Malinas, mersi de info. Si de mucenici
, tare bine arata.
Oti, la muuulte lunitze de galushca povesticioasa, tinem pumnii azi la vaccin!
Si daca Sara face moale aproape tot timpul, atunci sa nu incep cu morcov crud? Hm... as alapta-o pana la 1 an daca s-ar putea, sa n-am treaba cu diversificarea ![]()
M-as baga si eu la tabel da` n-am cantar...tre sa-mi iau, sau ma masor din cand in cand la farmacie sau la nasi.
Intrebare: circumferinta soldurilor e punctul cel mai larg al soldurilor? Sau bombeul fundului? Prima varianta cred...dar mai bine intreb.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flowers Zic si eu ca-n reclama "Stiu cum e".Soatza la serviciu, copil mare racit, copil mic proaspat vaccinat, o mie de treburi nerezolvate si de care nu ma pot apuca .... ![]() Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) pozici proaspete |
Intocmai ca la noi...

Mai fetelor, a avut Sebi o viroza atat de urata... ca din cauza febrei/frisoanelor, i-au fost afectati muchii picioruselor; la inceput nici nu putea sa se sprijine pe picioare, sa mearaga...
ne-am speriat ff tare...4 zile a mers precum pinguinul.... azi e deja mai bine. Drept urmare, l-am lasat langa Anto... si am fugit putin la bucatarie...
Si ce credeti?! Cica: "Mi-a fost mie dor de Antonio, dar nici chiar asa! Pai e cam obositor sa stau cu el..."
....Daca as avea blog, as scrie acum despre cum 'recunosc' copii nostri 'frumosul', despre inocenta lor si despre cat de... sincer isi iubesc mamicile....
...Pt ca ai mei deja s-au trezit si nu pot sa mai zabovesc, va zic doar atat:
Sebi, ieri, de 8 Martie:-Multumesc, mami, ca te-ai imbracat asa frumoasa!!! Imi place mult rochita ta! si m-a imbratisat!

....Corina, ieri... hai sa plec si eu la party... pana sa ies pe usa, tati deja statea comod in pat, cu Antonio pe picioare si Sebi langa... si se uitau la filme 'cu robotii'(spre deliciul lui Sebi). Am vrut sa vada si el cum e sa fii parinte singur acasa, cu grija de doi copii, cateva ore... Acu'.... ce sa mai zic?! Da' si eu ziua... tot asa STAU... ca n-am nicio alta treaba....

Nu tu mancare, nu tu spalare, nu tu plimbare/ curatenie, etc....
Daca tot a fost sarbatoare, am sarbatorit toti... fiecare cum a putut...
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav ....Daca as avea blog, as scrie acum despre cum 'recunosc' copii nostri 'frumosul', despre inocenta lor si despre cat de... sincer isi iubesc mamicile.... ...Pt ca ai mei deja s-au trezit si nu pot sa mai zabovesc, va zic doar atat: Sebi, ieri, de 8 Martie:-Multumesc, mami, ca te-ai imbracat asa frumoasa!!! Imi place mult rochita ta! si m-a imbratisat! ![]() ![]() |
Ce frumos! Da, uneori cred ca EI vad de fapt cum stau lucrurile, si nu noi, adultii.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Raportez culcat copil aseara la 21 dupa baita si papa, trezit la 4:30 mufat suzeta si adormit la loc pana la 6.Am mufat-o la 4:30 ca sa pregatesc laptele dar in 3 secunde dormea...
Am mai papat la 9, ne-am ucat, somn si acum vorbeste de zor cu maimutoii de la carusel.
E frumos afara si o sa iesim un pic mai tarziu la plimbarica.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Olivia26 spune:
Mav
, emotionant, m-ai facut sa-mi dea lacrimile; imi place mult ca Sebi e un copil foarte inteligent si sensibil iar Anto sigur o sa-i calce pe urme ca doar au aceeasi mami care le indruma pasii!
Lorena, wow am vazut si eu pozele de la petrecerea de la botez, intr-adevar esti ffff frumoasa.
Dandusel, Diana, voi ce mai faceti?
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
Mav, e tare istet Sebi!
Babyzapi, bafta la vaccin!
Am pus poze noi la semnatura.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
julia16 spune:
Buna fetelor!
Ieri nu am intrat pentru ca noi, de 8 Martie, il sarbatorim pe tati ca este ziua lui de nastere.![]()
Asa ca urez si eu mamicilor La Multi Ani si o primavara frumoasa !

Alexia de Miky-ea
Brianna de Flory
Thomas de Oceanborn

Elisa de Otilia
Eduard de Darling
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
mariana28 spune:
Buna dimineata!
Raportez o noapte cu sculat la 3 ore...Matei a crescut si vrea sa manance mai des
, nu sa doarma...
Fetelor bebelusii vostri transpira cand se joaca, cand plang sau cand papa? Matei transpira rau cand suge, dar nu mereu...si cand plange, de-asta mi-e teama sa-l tin afara daca incepe sa planga.
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)