*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

pentru

Elisa Andreea de Otiliav

Eduard de Darling

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Am venit si eu din oras....cat am fost plecata lui bebe i-a fost foame si tati a binevoit sa-i mai dea inca 80 ml suc de morcov ca cica lapte nu a vrut. Deci fi-miu a papat azi 160 ml de suc de morcov...nu e cam mult pt prima zi de diversificare?????

Amalia multumim.
Otilia pupam bebelina dulcica ce doarme ca un ingeras
Anca morcovul crud, bagat la storcatorul de fructe.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Neatza!
Nu stiu daca ai apucat sa scrii sau nu, ca n-am terminat de citit pana la pagina curenta, dar sunt ff curioasa cum/daca a facut bb Rafa kk dupa suculet? A iesit asa cum se spune, de la sucul de morcov crud, mai repede si mai moale? Intreb pt ca Anto este cam constipacios... Si inca n-am luat decizia cu ce aliment vom incepe diversificarea....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Am pus poze noi cu gangurica mea

mami de Iulia 26.11.2008

http://community.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Eu in dimineata asta va servesc cu o portie de mucenici, moldovenesti.
http://good-times.webshots.com/photo/2910058190104281140XwaikG

anca, am luat oate produsele de la Altex, fiindca au avut cel mai bun pret.Am ajuns la concluzia asta dupa ce am studiat indelung ofertele de pe piata.

babyzapi, uite aici ce copchil cuminte am, cum papa el suc de morcov, inainte sa inceapa sa-l scuipe: http://good-times.webshots.com/photo/2057785070104281140YDIusV

Otilia, am cumparat aparat de facut paine de la moulinex (buna paine, am mancat o felie, dar sanatoasa), storcator de fructe bosch (stoarce bine, se desface usor pt curatare, capacitate mare - asta a fost criteriu de selectie), aparat de gatit cu abur - philips (optiune si vas de supa - asta a fost optiunea care a facut diferenta fata de un tefal).

Olivia, multumesc.

Editat - am incercat de vreo 3 ori niste poze in album si am constatat ca dupa 1-2 zile dispar, fix aceleasi poze.Adica ultimele incarcate. Ciudat.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

..neata fetele si o primavara frumoasa
Noi am trecut cu bine de botez, nu a racit pitica desi in biserica a fost groaznic de frig..petrecerea a fost reusita si lumea s-a simtit bine! Ceva poze sunt la semnatura!
Sapt. trecuta am inceput diversificarea cu orez cu roscove, ca nu prea a luat in greutate decit 600 gr. luna trecuta! Azi sau maine facem vaccinul si inca mai avem cind si cind colici desi am trecut de 4 luni! Chiar acum se screme in brate la mine...fug!Pupici!
Diana ma duc joi la colposcopie si eventual rezectie daca e cazul...am reusit sa obtin o programare la clinica Micomi..

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

DUMINICA ZI DE MASURA SI CANTAR!

sparg gheata:

61 kg, 74cm talie, 101 solduri (shit, si am zis ca nu zic asta pe forum public ), 55 circumferinta picior sus.

58,8 kg (minus 0,1 fata de saptamana trecuta, deci nu se pune), talie 74 cm (minus 3), coapse 97, picior 56 (minus 1).

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna dimineata,

va doresc sa aveti o viata ca o primavara insorita!

am terminat mucenicii de facut, taaare gustosi, dar vreau sa fac si mucenici moldovenesti. malinas, arata bine si cred ca sunt si foarte buni mucenicii tai. imi dai si mie reteta?

babyzapi, cam mult suculet de morcovi din prima, cred eu. Dar vezi si tu cum se comporta si cum face kk, daca nu e nimic, atunci sa o tina tot asa.

mav, sucul de morcovi crud cat si perele sunt tare bune pt bebeii constipaciosi.Pe incercate la ambii copii iti spun. Eu alternez cu masa de pranz la care ii dau morcovi fierti pasati care strang la burtica, astfel creez un echilibru si bebe e ok.

otilia, multumesc pt info cu privire la Domo. A fost ieri sotul si a cumparat steamer de la Braun.Am gatit ieri si este minunat. Gustul este cu totul altfel.Am facut para la abur si i-am dat piureul, iar la pranz morcovii cu telina. Vreau sa-ti spun ca a facut kk portocaliu si i-a ramas si pielea patata la funfuletz portocalie [:-))]

criss, noi am inceput diversificarea la 4 luni pt ca a fost alaptata artificial de la 2 luni.

ma duc sa mai citesc din urma

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
La multi ani mamicilor si cozonacelelor!!(cu intarziere)
Multumim de mucenici(eu n-am mai vazut niciodata,ups... de auzit am auzit de ei, banuiesc ca au legatura cu postul ortodox...)Malinas si eu vreau sa stiu cum se fac
O saptamana frumoasa si linistita cu cozonacei mancaciosi si veseli!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Noi ne pregatim sa plecam cu Elisa la vaccin, e prima vaccinare mai complexa.

Catalina, ce aglomeratie de printese pe metrul patrat si toate una mai frumoasa ca cealalta, iar mami cea mai , sexy si fericita.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Elisa de Otilia
Eduard de Darling

Malinas, pozele ti le pot sterge cei de la webshots daca li se pare lor ca au continut necorespunzator (daca e bebe gol de ex). Mie de ex nu-mi dau voie sa scriu "cum" la comentarii ca in engl are sens obscen si apare ####...stupid dar...

Alra, eu nu ma bag la tabel ca mi-e lene sa ma si masor, imi ajunge cantaritul Btw, Oti, sa-ti dezvalui marele secret...67 am..target 55.

Vai, fluturasha, ce frumoasaaaa e Iulia

Lorena, sa va traiasca micuta crestina.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput